Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да не се радуваме пред време немој да ја одбие понудата и да каже дека Милан е неговото срце и ќе остане до крај на кариера. :icon_lol:
Овој Хонда само за слободни ќе го користиме :D

Сакале некој си Стефан Јохансен 22 год од Норвешка и нормално до 2014 му е договорот. :pipi: Таа фацата му е иста како на Монтоливо а и иста позиција играат. :D
:icon_lol:
images.jpg Стефан.jpg

Сакале некој си Стефан Јохансен 22 год од Норвешка и нормално до 2014 му е договорот. :pipi: Таа фацата му е иста како на Монтоливо а и иста позиција играат. :D
Прегледај го приврзокот 70035 Прегледај го приврзокот 70034

вредност на трансфермарк му е 1ипол милион..

Прегледај го приврзокот 70035 Прегледај го приврзокот 70034

Traore all over again. Vekje se zbuneti skroz nasive, neznaat kaj teraat, iskreno od sekoja strana ku*ovi primaat. Epa nekje toa taka brakja moi. Vekje ne ide toa tolku lesno, sakas so potroseni 3 milioni tim da prais sto kje gazi niz evropa.
Bukvalno, lanskiot transfer period kolku i da bese los, 100 pati ispadna bolje od ovoj, pa makar i messi da dojde. Barem igraci se zemaa na pocetok/ u tek na podgotovki (osven krkic i de jong). sega em kje se zemat nekakvi traore,nocerino fazon na igraci, em toa kje bide na 31 avgust, kogs vekje 2 kola kje ima izigrano.

Зошто го споредуваш со Траоре кој е загубен со топката и многу постар играч од овој кој никогаш ништо не покажал.
Си го гледал како игра па оцени дека е ист тип на играч?
Ако на трансфермаркт пишува дека вреди 1.5 мил може клубот ќе бара 15 мил.
http://www.scan-scout.com/2012/12/23/scouting-report-stefan-johansen-stromsgodset/

Traore all over again. Vekje se zbuneti skroz nasive, neznaat kaj teraat, iskreno od sekoja strana ku*ovi primaat. Epa nekje toa taka brakja moi. Vekje ne ide toa tolku lesno, sakas so potroseni 3 milioni tim da prais sto kje gazi niz evropa.
Bukvalno, lanskiot transfer period kolku i da bese los, 100 pati ispadna bolje od ovoj, pa makar i messi da dojde. Barem igraci se zemaa na pocetok/ u tek na podgotovki (osven krkic i de jong). sega em kje se zemat nekakvi traore,nocerino fazon na igraci, em toa kje bide na 31 avgust, kogs vekje 2 kola kje ima izigrano.
Абе и сеа да се земат е добро...нема да земеме 10 играчи...2ца максимум 3ца се зависи што ќе биде со трансферот на Антонини.... ќе се воиграат...а и на Почеток иаме тим за да издржиме 5-6 кола ...т.е да неаме почеток Како лани..Боље да земат нешто него ли ништо... Со Љаич-Хонда-Сако да го завршиме трансфер периодов тоа ќе биде одлично...едино подобро меркато ќе биде кога го земавме Ибра....

Bukvalno, lanskiot transfer period kolku i da bese los, 100 pati ispadna bolje od ovo

И ти кога ќе треснеш нешто, треснато е. :)

А бе нека има трансфери само, не е важно кој доаѓа, а кој си оди, битно да се случува нешто. Подобро да ги продадеш Ибра и Силва, а да ги доведеш Траоре и Ачерби, на Мотноливо му истече договорот, отколку да ги задржиш Шарави, Балотели, Шиљо...

Освен Де Јонг и Бојан, исто и Пацини и Запата беа земени подоцна... Што беше грешка, како што ќе биде и сега грешка што ќе се земат подоцна играчи... доколку се земат.

Но, што и да биде, не верувам дека може да е лошо како минатото лето.

Де Јонг и Запата дојдоја многу касно, едниот само што се вклопи се повреди, другиот му требаше цела полусезона за да се вклопи некако. Потегот со Пацини тагаш во тој момент беше глупост, сите го велевме тоа, тоа што изненади ми е баш мило и мене и на сите, но како замана за Ибрахимович трабаше да се донесит Балотели со време а не Пацини. За Бојан сите бевме разочарани, но викавме ајде можит ќе го бидит да не збориме пред време. И ништо не бидна. Значит се на се, не сме по лошо од лани пошо имаме уигран тим од лани + Де Јонг, Шиљо, Поли и има шанса до крај да се донесит некој играч. Не би било проблем да се уигра ако е некој добар. Проблем е да се уиграат тие шо се ко Траоре и Ночерино што зависат од тоа како играат останатите играчи т.е дали има некој да ги покрива/дава топка.

Е то е ок, значит не сме полоши од лани каде да спомнам дека и на првите утакмици моралот беше на 0, разочарани беа сите играчи од трасвер рокот зради продажбата на најдобрите двајца а во споредба со тоа не купивме ништо. Работата е што не спијат сите екипи како нас, имаме многу поголема конкуренција за 3то место од лани :tapp:. Затоа треба за озбилно да си ја сватат работава и играчиве и Алегри кој треба да дадат максимум, но и Берлускони до кај мислит да терат со ваква политика. Кај да е ќе навлезат (и навлегоа) богаташи и во италија така да се купвит за никој не е скапо само за него е.

Лаич и Сако + Хонда на зима ќе бидит одлично според мене, но да напоменам дека многу ме плашит голманската позиција и левиот бек. Абијати мојт да се повредит во секое време, а како опции го имаме Габриел (кој се надевам ќе бидит втор избор на Алегри) а другата опција не сакам да ја спомнам. Лев бек го имаме Констант, тука е Де Шиљо но не сакам да се форсират тој на таа позиција но по се изгледа него ќе го гледаме доколку Констант разочарат.

И ти кога ќе треснеш нешто, треснато е. :)

А бе нека е има трансфери само, не е важно кој доаѓа, а кој си оди, битно да се случува нешто. Подобро да ги продадеш Ибра и Силва, а да ги доведеш Траоре и Ачерби, на Мотноливо му истече договорот, отколку да ги задржиш Шарави, Балотели, Шиљо...

Освен Де Јонг и Бојан, исто и Пацини и Запата беа земени подоцна... Што беше грешка, како што ќе биде и сега грешка што ќе се земат подоцна играчи... доколку се земат.

Но, што и да биде, не верувам дека може да е лошо како минатото лето.

aj citiraj mi ja celata recenica.
zbotam za dojdeni igraci, ne za toa koj si otisol i sto-kako. I sekad zboram za momentalna situacija, ne ppretskazuvam, ne predviduvam sto bi bilo.
Eve, aj logicki razmisli... stom ne kupija dosega, poradi yoa sto nemame pari, dali mislis deka kje kupat nesto ponatamu zboram nesto korisno, ne traorevci i kurtasaci.
ne se gubam da zboram kako bi bilo za 25 dena. zboram dosega sto e bilo i kako sme prosle na transfer pazarot do ovoj 15ti avgust.
Minatoto leto bese odbelezano so zaminuvanja, no imase i dojdeni (kakvi takvi). ova leto ni ednoto ni drugoto.
Cenkarenjeto za nekoj milion mislam deka bese preterano ova leto. a za sakho se samo newspaper spekulacii, plus tipot ima dogovor do 2014, zatoa ne povrzuvaat so nego. kje bide podobro da on dojde(sepak so edna noga e bolje od nasive) a faktot sto ne e redoven u psg e druga rabota.
So toa cenkarenje na galiani za 1 milion fakt e deka milan izgleda mizerno, ne samo u ocite na drugite, tuku i kaj nas fanovite. ne zboram konkretno za honda, ima mnogu vakvi primeri.

А кој кажа дека ќе купат за неколку дена? :)

И не може успешноста на еден преоден рок да го оцениш само гледајќи дали некого довеле, а не и кој си отишол од клубот.

Не е важно кој останал во тимот, важно е кого не донеле. Нека ги продадат и најдобрите, но нека доведат 5-6 нови фудбалери и ќе бидеме задоволни. Како што напишав, нека се случува нешто... Ова лето е неспоредливо подобро од минатото. Најдобрите останаа, а Поли и Сапонара (иако овој уште не заигра) се неспоредливо подобри од Траоре и Ачерби.

Што ќе значеше за Милан и летово да ги продадеше своите најдобри фудбалери и повторно да тргне од почеток? Мислиш дека тоа ќе беше подобро, па макар донеле за нијанса и подобри фудбалери од минатото лето?

А кој кажа дека ќе купат за неколку дена? :)

И не може успешноста на еден преоден рок да го оцениш само гледајќи дали некого довеле, а не и кој си отишол од клубот. И да те цитирам до

Не е важно кој останал во тимот, важно е кого не донеле. Нека ги продадат и најдобрите, но нека доведат 5-6 нови фудбалери и ќе бидеме задоволни. Како што напишав, нека се случува нешто... Ова лето е неспоредливо подобро од минатото. Најдобрите останаа, а Поли и Сапонара (иако овој уште не заигра) се неспоредливо подобри од Траоре и Ачерби.

Што ќе значеше за Милан и летово да ги продадеше своите најдобри фудбалери и повторно да тргне од почеток? Мислиш дека тоа ќе беше подобро, па макар донеле за нијанса и подобри фудбалери од минатото лето?

подобро вака одколку лани да бар не спасуваат од нервози и други работи :)
не е лош тимот само има некој дупки што треба да се потполнат..во одбрана мислам до крај ќе го лапнеме Сако :) а за Хонда или Љајич еден да дојде сега ќе биде супер ако не на друга опција ќе тргнат..добро беше за Густаво да пробаа добар играч не многу скап би било супер Густаво - Монтолови и Де Јонг во средина, но ќе оди највероватно во Волзбург он.

Глеам нешто Џенова загризале за Нианг деноиве, не ми смета да иде негде на позајмица за проба да фати минутажа, ама имам проблем со Џенова пошто е многу несреден и чкарт клуб кај што никој и ништо не просперира. Поготово играч како Нианг што сам по себе не е некој дијамант може само да пропадне таму директно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom