Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
abe ajde ve boli kur za dr. timovi.
Gajle mi e sto pravat konkurentite, ama ic uvo ne me boli koj sto i kako zemal, poentata e sto nie nisto ne zimame, a i ako zememe nesto kje bide na 26+ avgust, sto e losa rabota.
Ajde honda ne im se davale pari, ajde robinho nemozat da go sitnat, golema plata za ljajic, nekoi drugi likovi nemozeme da si gi dozvolime, sekad nekoj izgovor se vadi, se nekoja sitnica fali, se nekoi 2-3-4 milioni se u prasanje. Cudno kako sekad malce ni fali da kupime igrac !?

p.s pazete go ovoa..
Per Paletta il Parma chiede Zaccardo e 8 milioni - http://www.milannews.it/calciomerca...a-il-parma-chiede-zaccardo-e-8-milioni-117523
i parma pocnaa majtap da si igraat so nas :facepalm:
8 mil za igrac koj ne uspea vo liverpool (pa dobro, koj uspeal tamu?) i so obicno na sekoja utakmica si dava avtogol.. not bad (y)
немаше вакви слични реакции за замената Касано-Пацини и каде што доплативме 7 милиони плус? сите викаа дека е глупост и галијани не знае што праи .... па како испадна таа трампа? сеа се кладам дека сите го засакаа Пацини поради посветеноста која ја покажа натеренот кога и да играш..а и да даде 16 гола при тоа не беше стандарден првотимец...

немаше вакви слични реакции за замената Касано-Пацини и каде што доплативме 7 милиони плус? сите викаа дека е глупост и галијани не знае што праи .... па како испадна таа трампа? сеа се кладам дека сите го засакаа Пацини поради посветеноста која ја покажа натеренот кога и да играш..а и да даде 16 гола при тоа не беше стандарден првотимец...

daj boze da ispadne kako pazzini :D
samo so covekot si bese klasa i pred zamenata so cassano.. deckovo sega za koj parma bara 7 mil. e dr prikazna.. ali aj, poarno nekoj neka dojde otkolku nikoj..

daj boze da ispadne kako pazzini :D
samo so covekot si bese klasa i pred zamenata so cassano.. deckovo sega za koj parma bara 7 mil. e dr prikazna.. ali aj, poarno nekoj neka dojde otkolku nikoj..
да де бил класа...затоа рипаа од радости сите за интер што се коа се деси таа замена... Ако Галијани веќе праи таков транфер и дава таква сума плус играч знај дека има нешто што гледа во тој играч...до сеа бар за такви работи не заебал...може не праи често трансфери али коа ги праи вакви ги погодува... :)

До кога ќе плачете? (n) Се знае Милан кога земал играчи и тоа не го прават од вчера така.. Ако не земат ќе си бидеме 7-8 место како Интер годинава и тоа е тоа,фејс д фактс.. :)

да де бил класа...затоа рипаа од радости сите за интер што се коа се деси таа замена... Ако Галијани веќе праи таков транфер и дава таква сума плус играч знај дека има нешто што гледа во тој играч...до сеа бар за такви работи не заебал...може не праи често трансфери али коа ги праи вакви ги погодува... :)

pa dobro.. pazzini si imase napraveno ime uste vo fiorentina pa posle samp.. mene povekje mi se cinese taa rabota kako site da zalea cassano so si odi, otkolku pazzo so ide.. mu spasija zivot na budalata - prorabotea emociite, a plus i taa predsezonda izigra bas ubavo.. zatoa i vikam, vo slucaj da ispadne nes od ovoa, daj boze da bide rab barem 10% od pazzini :) ama za toa da se sluci t.e. za nasive da soberat 7 mil., ke treba nekoj da si fati patot a koj normalen ke saka da si odi a zima plata kako cela makedonija zaedno..

Ste kupile nekoe 12 godisno dete?!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Ериксен се договорил со Милан наводно ќе заработува 2 милиони евра по сезона. Се чекало сега да биде продаден Боатенг и да дојде Ериксен. Ајде ајде многу шпекулации деновиве, да очекуваме да дојде некој.

А бе како е можно човек кој е еден од најбогатите во светот преку 11 милиарди да е толку идиот и да не дава пара кој е логиката јас не разберам.
Овде има некој план не е можно до толку Милан да паднал .
Ке идат сите играчи ако сакат по прво да се продават Боа и Робињо се гледа дека никој нив не ги сака .

Ериксен се договорил со Милан наводно ќе заработува 2 милиони евра по сезона. Се чекало сега да биде продаден Боатенг и да дојде Ериксен. Ајде ајде многу шпекулации деновиве, да очекуваме да дојде некој.

Od kade infovo ?? Od kaj Panceta ili od kaj srbite :icon_lol:

Inace ne go sakam nezniov, sum go gledal pojce puta, ama bash ni ednas ne me impresioniral, tezok prosek, i epten preforsiran igrac...

Krivo mi e sto ne ni bevme zainteresirani za Miktarijan, dete ce bide igraciste, uste pojce sezonava ce gi pratim Dortmund radi nego i ciganot nas...

Inace pak da si kazem, za taa pozicija mene mi e samo Pastore, a i Vidic go sakam za u odbrana, neka go zema Junajted toa drvoto Garaj i neka zapna nasive po Vidic, pokraj nego neka staat kogo sakaat, pa makar i Rodrigo Eli :icon_lol:

Od kade infovo ?? Od kaj Panceta ili od kaj srbite :icon_lol:

Inace ne go sakam nezniov, sum go gledal pojce puta, ama bash ni ednas ne me impresioniral, tezok prosek, i epten preforsiran igrac...

Krivo mi e sto ne ni bevme zainteresirani za Miktarijan, dete ce bide igraciste, uste pojce sezonava ce gi pratim Dortmund radi nego i ciganot nas...

Inace pak da si kazem, za taa pozicija mene mi e samo Pastore, a i Vidic go sakam za u odbrana, neka go zema Junajted toa drvoto Garaj i neka zapna nasive po Vidic, pokraj nego neka staat kogo sakaat, pa makar i Rodrigo Eli :icon_lol:

pastore i vidic u paket tesko... posto se non eu igraci a veke go zedoa nasive vergara... barem ja taka mislam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom