Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/fiorentina-pronto-il-rinnovo-per-ljajic/
Љајиќ...
bye1.gif

Па не е ни чудно што неможат да го шитнат робињо... кој би сакал такво дрво у тим ....
се накотија просеците па оди сега шитни ги...

Добро е шо нема да се пензионира у милан изјавил дека ке го продуже договоро.

Im otide i Ogbona (y) Salamon vo Sampdorija ne znam kakov defanivec moze da zemat koga ne im se dava pari a i onie poeftinite veke gi ispustija.

Sent from my Samsung Galaxy S3

Strasser тренира со првио тим:facepalm:
--- надополнето: 11 јули 2013 во 10:17 ---
робињо не тренира 2 тренинга вчера тренирал
--- надополнето: 11 јули 2013 во 10:39 ---
Абиати,Амелија,Габриел,Мексес,Запата,Бонера,Антонини,Дидак,Констант,Страсер,Мунтари,Де Јонг,Поли,Ночерино,Траоре,Одуамади,Петања,Нианг,Сапонара,Робињо,Боатенг,Емануелсон.Овие играчи моментално тренират

Сега со донесување на огбона јуве и РЕАЛНО се покажа далеку помоќен,поамбициозен и постабилен клуб од Милан.
Направете ме лом, наречете ме морон... ама Јувентус моментално (на хартија) има 10x појак тим од милан.
На секоја позиција имаат достојна замена(некои од нивните замени се подобри играчи од нашава прва постава).

Реков јас толку од засилувањата, незнам што ќе им е робињо зарем не сватија дека е трупец, али ајде.

Милан и Сампдорија го делат Саламон ама Милан има најверојатно предност (доколку се договориле со сампдорија) за Саламон да игра кај нас.

http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/sampdoria-accordo-con-salamon-sta-firmando/
ајде.. да го играат таму па да може да го гледаме :)
--- надополнето: 11 јули 2013 во 14:27 ---
JUVENTUS: Tevez, Llorente, Ogbonna, Zaza, Peluso.
NAPOLI: Mertens, Armero, Radosevic.
MILAN: Poli, Saponara, Vergara.
FIORENTINA: Mario Gomez, Cuadrado, Yakovenko, Alonso, Ambrosini, Joaquin, Munuà.
UDINESE: Bubnjic, Jadsòn, Acuna, Kelava, Bruno Fernandes, Mlinar, Belkalem.
LAZIO: Perea, Felipe Anderson, Candreva.
ROMA: Verre, Destro, Jedvaj.
INTER: Laxalt, Andreolli, Campagnaro, Icardi, Belfodil, Botta.
моменталните засилувања во подобрите клубови од серија а :)

Сега со донесување на огбона јуве и РЕАЛНО се покажа далеку помоќен,поамбициозен и постабилен клуб од Милан.
Направете ме лом, наречете ме морон... ама Јувентус моментално (на хартија) има 10x појак тим од милан.
На секоја позиција имаат достојна замена(некои од нивните замени се подобри играчи од нашава прва постава).

Ти незнаеш шо збореш,незнам шо дрога користеш ама гледам дека не ти добро доага

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom