овој хонда,базаљи и киелини ги минува како шо сака![]()
Да бе, после лошиот натпревар со Бразил, сега ептен добро одигра Хонда, но и Италија беше очајна, па не е некое мерило.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
овој хонда,базаљи и киелини ги минува како шо сака![]()
Почнуваат да се појавуваат информации низ англиските медиуми дека Тевез ви е договорен за 10 милиони фунти.
Зависи од новинарот :S има некои знаат многу а некои само лупаат глупости, но еден респектабилен блогер од Сити потврдува дека скоро е ваш Тевез. Но утре сигурно ќе има повеќе по ББС и Скај Спортс кои не шпекулираат.И јас прочитав пред малце од Мирор е информацијата мислам. Веродостојни се тие?
@Milanello: Milan want Ricky Alvarez in return as a part of the deal for Nocerino, according to GdS.
Ако има некој глуп да го прифати ова, дефинитивно тоа е Интер... и Траоре би им го дал ко гратис.
Почнуваат да се појавуваат информации низ англиските медиуми дека Тевез ви е договорен за 10 милиони фунти.
11.7Колку е тоа во денари?
Не, навистина тоа е помалку од 12 милиони евра? Се вртеа и помали бројки, но со оглед дека и Јуве е во конкуренција се што е испод 12 милиони нема да биде лошо.
Галијани утрово стапи во контакт со Антонио Ди Натале, Ќе проба да го убеди да ја заврши кариерата во Милан.![]()
влад кирикес се поблиску до милан 10 милиони бараат за овој значи нема шанси да го земат
Боатенг да не е подобар цела сезона беше како мува без глава. А за Траоре и Мунтари да не пишувам.
Мунтари пола сезона беше повреден се врати и еден гол и тоа е се, а на крај се изглупира со црвениот картон. Се извлече со голот против Барселона и доби поголема минутажа.Ај пишувај, баш ме интересира како Мунтари имал полоша сезона од Ночерино.
А и Боатенг беше подобар, барем јануари и февруари изигра убаво, Ночерени не два месеца, туку два натпревари нема сврзано.
Без разлика дали требало или не требало да го продадат, сезонава беше за никаде. Не знам од кого Ночерино бил подобар сезонава? Од Монтоливо, Амбро, Фламини, Мунтари, Де Јонг, сигурно нема покажано повеќе. Само Траоре беше бетер од него...