Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
овој хонда,базаљи и киелини ги минува како шо сака :D

Да бе, после лошиот натпревар со Бразил, сега ептен добро одигра Хонда, но и Италија беше очајна, па не е некое мерило.

Почнуваат да се појавуваат информации низ англиските медиуми дека Тевез ви е договорен за 10 милиони фунти.

Почнуваат да се појавуваат информации низ англиските медиуми дека Тевез ви е договорен за 10 милиони фунти.

И јас прочитав пред малце од Мирор е информацијата мислам. Веродостојни се тие?

@Milanello: Milan want Ricky Alvarez in return as a part of the deal for Nocerino, according to GdS. :icon_lol:

Ако има некој глуп да го прифати ова, дефинитивно тоа е Интер... и Траоре би им го дал гратис.

И јас прочитав пред малце од Мирор е информацијата мислам. Веродостојни се тие?

@Milanello: Milan want Ricky Alvarez in return as a part of the deal for Nocerino, according to GdS. :icon_lol:
Ако има некој глуп да го прифати ова, дефинитивно тоа е Интер... и Траоре би им го дал ко гратис.
Зависи од новинарот :S има некои знаат многу а некои само лупаат глупости, но еден респектабилен блогер од Сити потврдува дека скоро е ваш Тевез. Но утре сигурно ќе има повеќе по ББС и Скај Спортс кои не шпекулираат.

Колку е тоа во денари? :)

Не, навистина тоа е помалку од 12 милиони евра? Се вртеа и помали бројки, но со оглед дека и Јуве е во конкуренција се што е испод 12 милиони нема да биде лошо.

Колку е тоа во денари? :)

Не, навистина тоа е помалку од 12 милиони евра? Се вртеа и помали бројки, но со оглед дека и Јуве е во конкуренција се што е испод 12 милиони нема да биде лошо.
11.7 :) Скоро 12 значи.

Галијани утрово стапи во контакт со Антонио Ди Натале, Ќе проба да го убеди да ја заврши кариерата во Милан. :pos:

1010598_540487929342730_779202334_n.jpg

Јас искрено не знам што е фркава со давање на Ночерино, посебно на фан-клубов се форсира тоа дека треба да се продае под итно. Па ќе го мењале со не знам кој..
Реално, тој е најмалку проблематичен играч од тие кои ги имаме. Во тим има бар 7 души кои би требало пред него да се продаваат, тој не смета уопште.
Човекот имаше страшна прва сезона, нешто послаба втора (во ситуација кога само Монтоливо од среден ред беше на некое повисоко ниво) и сеа првата се заборави одма, се памтат само 2-3 грешки од претходнава и ај под итно да се продава, макар и Џемаили o_O бил донесен на негово место.

Од грешките минатава сезона, му памтам, поклонет гол против Торино и безвезен пенал против Фиорентина мислам дека беше. Ако зееме и другиве играчи да ги анализираме, ќе им најдеме исто толку грешки сигурно. Проблемот е што имајќи ја на памет претходната сезона, од Ночерино се очекуваше да ја повтори, па се помалку од тоа се сфати као неуспех.
Исто така памтам и дека ни донесе пресврт на истата таа против Торино, 2 пенали беа над него направени, памтам и се од претходната сезона коа беше одличен, хет-трикот (со Парма мислам), голот против Јувентус кој ќе ни донесеше титула најверојатно ако Таљавенто не беше идиот, голот против Барселона кој не врати во игра на Ноу Камп...

Не викам дека треба да игра во прв тим, ама за клупа е и појше од солиден играч. Далеку од тоа дека е приоритет да се продае, поготово имајќи предвид какви идиоти имаме во тим.

Не знам.. мене Ночерино ми е еден од омилените ликови во Милан моментално. Ме освои со тоа што често после даен гол го бакнуваше амблемот на Милан, што денеска ретко кој го праи. Секогаш е посветен и дава се од себе коа игра. Ми се допадна што само тој од играчите бил присутен на пресот на Амброзини, кога овој се збогуваше од тимот. Тоа поажува дека сака да е дел од Милан. Боље ќе имам такви играчи во тим, отколку цигани, цицачи на плата, умислени ѕвезди... Минатава сезона беше послаб од лани, ама јас двете негови сезони кај нас ќе ги земам предвид и имам став дека Ночерино треба да остане во Милан.

влад кирикес се поблиску до милан 10 милиони бараат за овој значи нема шанси да го земат

влад кирикес се поблиску до милан 10 милиони бараат за овој значи нема шанси да го земат

Нели им е досадно секој трансфер рок да не лажат со исти играчи? Де Хонда, де Тевез, де Кирикес. Па доведете некој од нив бре.

GdS reports that Tevez has agreed personal terms with Milan: a 3-year deal worth €5.5m per year.
Монако го сакале Де Шиљо :гомце:

Според Газета замената Ночерино- Алварез би можела да се официјализира оваа недела. За 4-2-3-1 им е добар за на клупа ама 4-3-1-2 што ќе му прават кога веќе го имаме Сапонара па најверојатно и Тевез.
Не дека Ночерино е нешто посебно но покажа дека знае да игра фудбал. На почетокот на сезоната беше дрво исто како цел тим. Се сеќавате кога дојде каков беше само ги бркаше играчите и по 14 км трчаше натпревар. :icon_lol:
Боатенг да не е подобар цела сезона беше како мува без глава. А за Траоре и Мунтари да не пишувам.

Боатенг да не е подобар цела сезона беше како мува без глава. А за Траоре и Мунтари да не пишувам.

Ај пишувај, баш ме интересира како Мунтари имал полоша сезона од Ночерино.

А и Боатенг беше подобар, барем јануари и февруари изигра убаво, Ночерени не два месеца, туку два натпревари нема сврзано.

Без разлика дали требало или не требало да го продадат, сезонава беше за никаде. Не знам од кого Ночерино бил подобар сезонава? Од Монтоливо, Амбро, Фламини, Мунтари, Де Јонг, сигурно нема покажано повеќе. Само Траоре беше бетер од него...

Ај пишувај, баш ме интересира како Мунтари имал полоша сезона од Ночерино.

А и Боатенг беше подобар, барем јануари и февруари изигра убаво, Ночерени не два месеца, туку два натпревари нема сврзано.

Без разлика дали требало или не требало да го продадат, сезонава беше за никаде. Не знам од кого Ночерино бил подобар сезонава? Од Монтоливо, Амбро, Фламини, Мунтари, Де Јонг, сигурно нема покажано повеќе. Само Траоре беше бетер од него...
Мунтари пола сезона беше повреден се врати и еден гол и тоа е се, а на крај се изглупира со црвениот картон. Се извлече со голот против Барселона и доби поголема минутажа.
За разлика од него Ночерино ноември и декември (Јувентус, Торино, Катанија и Пескара) беше во прв тим цели 90 мин и даде 2 гола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom