Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Corriere dello Sport: Milan offer for Bologna's Diamanti is 8 million + one of Amelia, Vilà, Antonini, Salamon or Zaccardo.
Ништо чудно да го земеме диаманти, а да се отарасиме од Антонини :)

диаманти нека го носат у пм,шо ни треба тој диаманти ако дојде тевез

5353_503412273058933_1753216437_n.jpg

Колку само би го личело во нашиот дрес.

Хонда е мн добар играч,сакам да го видам у дресо на милан,ама моментална желба ми е Сапонара да игра и да остане у клубо дечкото е страшен играч гледа го и против изрел и против норвешка страшно игра

Хонда е мн добар играч,сакам да го видам у дресо на милан,ама моментална желба ми е Сапонара да игра и да остане у клубо дечкото е страшен играч гледа го и против изрел и против норвешка страшно игра

Друже ти навистина мислиш дека САПОНАРА ќе игра прв состав?

milan-iperoffensivo-420x420.jpg

--- надополнето: 15 јуни 2013 во 13:21 ---

Само сапонара десно тевез у сред
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 13:23 ---
Друже ти навистина мислиш дека САПОНАРА ќе игра прв состав?
Не,знам дека нема да игра ама да го пуштат да игра колку толку а ако игра како сеа шо игра на европското сигурно ке игра прв состав

--- надополнето: 15 јуни 2013 во 13:21 ---

Само сапонара десно тевез у сред
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 13:23 ---

Не,знам дека нема да игра ама да го пуштат да игра колку толку а ако игра како сеа шо игра на европското сигурно ке игра прв состав

Eпа нека игра колку толку, т.е. нека биде замена на Хонда

А сеа како се со Сапонара оти другиот 50% од договорот го откупи Парма сиг ке треба да одигра одреден број на утакмици за да откупат како е нез,знае ли некој да каже?

Другар од пробиштип сум јас.А и не го слушам

Само чисто за потсетување... Хонда и Тевез не ги рачунајте заедно од причина што Милан има 2 non-EU места за нови играчи за наредна сезона. Едното е потрошено на Вергара, значи останува уште едно место. Може да биде само ИЛИ Тевез ИЛИ Хонда - многу тешко двајцата ( ФИГЦ најверојатно нема да го прифати барањето за 3 non-EU места од наредна сезона )

Е сеа продолжете си со менаџер идеиве, извинете што ви рушам концепција.. :)

Само чисто за потсетување... Хонда и Тевез не ги рачунајте заедно од причина што Милан има 2 non-EU места за нови играчи за наредна сезона. Едното е потрошено на Вергара, значи останува уште едно место. Може да биде само ИЛИ Тевез ИЛИ Хонда - многу тешко двајцата ( ФИГЦ најверојатно нема да го прифати барањето за 3 non-EU места од наредна сезона )

Е сеа продолжете си со менаџер идеиве, извинете што ви рушам концепција.. :)
Ако отиде вергара у сасуло на позајмица :D
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 14:17 ---
Оваа сезона имавме 3ца,Габриел,Запата,Мунтари

Ако отиде вергара у сасуло на позајмица :D
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 14:17 ---
Оваа сезона имавме 3ца,Габриел,Запата,Мунтари

Мунтари беше донесен 2011-12..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom