Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
А да остане Робињо и да се прероди, да биде повторно оној стариот, тек тогаш што би било

А да остане Робињо и да се прероди, да биде повторно оној стариот, тек тогаш што би било

Попрво жена ми што ја немам ќе се породи отколку Робињо да се препороди.
:icon_lol:

Отиде тој воз,не ни треба веќе во тим. Ако го шитнат него,го донесат Тевез ко негова замена а притоа Шарави остане нечепнат во плус сме.

П.С. Кој стариот,што промашуваше 8594 зицери ? :icon_lol:

Не дека го бранам, да не се разбереме погрешно, ама пак никогаш не се знае што може да се случи, му удрат бубачките у глава :sneaky:. Се читав на миланњуз, дека Сантос имаат понуда за него во висина од 7 милиони, која сеуште се разгледува, а за Тевез, пишува дека Јорбачан или како да е со Галеани, после состанокот кој траел 1 час, се изнагушкале ово оно, и дека сега е важно, кој ќе даде подобра понуда од нас старата крава, за да се земе Тевез.
Ма да мислам, дека на овој состанок се зборело, каква ида е понудата од одвратните истат да биде одбиена и ние да бидеме тие што ќе го собереме Апачов. Дај боже, што пре да се реши ова и уште од 1 јули да го имаме во нашите редови, гоема работа сме завршиле за следната сезона.

епа ако не го дадат Робињо а Тевез дојде што има шанси значи Шарави ќе го продадат..нема теорија да држат за на клупа играчи што зимаат големи плати.
Робињо сигурно ќе го продадат во Бразил има неколку тима заинтересирани и така ќе се ослободи место, а полушпиц би можел да игра и Тевез нешто слично играше и во Сити.

Сантос понудиле 7 мил за Робињо нашите може лесно да прифатат и парите да се дадат за Тевез.
Браида се сретнал со агентите на Траоре и Таиво значи и за нив се бара нов клуб.
Следен е Хонда а 0. :pipi:
На едната слика тоа нели е Марота?
http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/tevez-galliani-incontra-lagente-le-foto-esclusive/

Значи Галиани и Берлускони покажуват дека ни не се замарат за Милан, Овие Курв(а)-ите( Суд ) треба да направат нешто , кај е нивниот пројект за помладување на Милан.
Cristiano Ruiu-новинарот кој е луд навивач на Милан , пишал на неговиот твитер ... Ел Ша во Сити за 40 мил.
Дали треба секоја год да почнеме од 0 или под 0 сме , дека и со Ел Ша не сме поарни ноо како си мисли Галиани појма немам.
Кога и еден Наполи почна да ни испраќа понуди по 30-40 мил , значи ни една екипа нема респект за Милан.
Човек да не е навивач на Милан , повише сакам да нема трансфер период, отколку да се замареме секоја год , со перење пари од страна на Берлу.
Навистина сум разочарен од Берлу и Галиани ( иако за него сум имал малку почит ) но и тој има вина во овој просек што е во Милан

Сега па ќе замарате со тоа што напишал Cristiano Ruiu на твитер ако навистина е негов.
Го отвори ли линкот да прочиташ што пишува на него? Можно е да биде продаден. Ова го има напишано уште на сто страни и не е ништо ново. Од можно до сигурно има разлика.
Така да додека трае трансфер периодот ќе замараат со Ел Шарави и нема да не остават на мира.

untitled.JPG

Ако е точно дека агентот на Тевез ви го понудил Жулио Цезар ондак може да напраите јако меркато:) за Тевез мислам дека ќе иде у Милан.

Сега па ќе замарате со тоа што напишал Cristiano Ruiu на твитер ако навистина е негов.
Го отвори ли линкот да прочиташ што пишува на него? Можно е да биде продаден. Ова го има напишано уште на сто страни и не е ништо ново. Од можно до сигурно има разлика.
Така да додека трае трансфер периодот ќе замараат со Ел Шарави и нема да не остават на мира.

Прегледај го приврзокот 66001

А бе другар , знаеш дека кога дојде Бало во Милан , повише од 2-3 месечи пишеше во неговиот профил дека Бало со сигурност ке биде играч на Милан.
Со ова не сакам да кажувам дека знае за Ел Ша , но некако има точни информаци , а и чим така пишел значи има нешто .
Значи какви депреси , целиот летен период ке иде а ние ке се замараме со Ел Ша , а за тоа дека треба да зимаме и ние некој играч нема да имат време .

И некој дефанзивец од Бразил понудил ама името било во тајна, а Цезар го одбиле.
Според сликата изгледа веќе е завршено со Тевез.
BMq9D_QCIAAewqm.jpg
--- надополнето: 14 јуни 2013 во 00:02 ---
А бе другар , знаеш дека кога дојде Бало во Милан , повише од 2-3 месечи пишеше во неговиот профил дека Бало со сигурност ке биде играч на Милан.
Со ова не сакам да кажувам дека знае за Ел Ша , но некако има точни информаци , а и чим така пишел значи има нешто .
Значи какви депреси , целиот летен период ке иде а ние ке се замараме со Ел Ша , а за тоа дека треба да зимаме и ние некој играч нема да имат време .
Добро затоа видов кај него на профилот два месеци пред трансферот напишал те чекаме Балотели и ставил слика како држи дрес од Милан. Ама сега не пишува со сигурност туку првата реченица му е: можно е да замине во Сити.

Самото филозофирање(претпоставки,изјави,читање меѓу редови и недоречување од галијани кои можат да се сфатат на 100 различни начини) околу продажба на шарави дава знак дека нешто не штима, дека нешто не е у ред со милан. Ако толку сме загреани за преродба, за подновување, револуција, нов милан, проекти и што ти уште не, ќе излезеше галијани и ќе речеше јасно и гласно (на прес конференција или било како) дека Шарави НЕ Е ЗА ПРОДАЖБА. Штом постои барем 0.5% можност најдобриот,најнадежниот,најталентираниот играч у милан и италија(а можеби у свет) моментално да биде продаден мене ми дава до знак дека нешто не е у ред со Милан. Дека нешто не се праи како што треба, или пак не сме уште дораснати да бидеме у кремот и да веќе почнеме да личиме на тим.

Милан долго време немал некаква програма,немал некаква цел, нема некаква надеж, се нешто се реконструира, све се договарат играчи за некои си смешни суми, се нешто се купуваат отпади од други екипи, секад се збори од наредна сезона од наредна сезона.Доста ми е од тие муабети и такво сценарио. Прво беше неизвесна иднината на Алегри, сега на Ел Шарави. Епа другарче или ќе ја праиш работата домаќински, или нема уопште да ја праиш, измеѓу НЕМА. Пак ништо конкретно досега(мада уште е рано), тимот требаше да се планира уште пред неколку месеци, вака се одлага работава, се праат двосмислени изјави, се манипулира, не се одржува до(веќе толку долго ветениот збор, во одредени моменти џокер од рукав се вади муабет за враќање на Кака, па кец на десетка у таа ситуација се искористува реставрација на старата финта со Мистер икс.Провидно е веќе.
Самата поставеност на галијани, т.е самиот третман на работите мене не ми изгледаат убаво и убедително. Не смее милан да стане ајакс,псв,порто,бенфика, арсенал тим кој ќе биде преоден мост за трансфер и праење у екипи од типот на псж,барса,реал,монако(како најнов од тој калибар), челзи, ман сити, а верујте ако уште една ѕвезда биде продадена кукавички(очигледно против своја воља) ќе биде доволен доказ дека милан оди на пат да стане како погорниве тимови. Не дека претходно не ни докажале дека ќе стане таков, ама ај надежта у тебе пак некако преостанува. Епа ако го продадат, веќе нема да е така. Веќе навивачи од цел свет ќе се свртат против старците.

Крајно конфузни денови се овие, незнае човек што да мисли, но никако не ми дозволува душата да им верувам на старците пошто толку пати последниве години ме разочарале, а изглеа уште повеќе ќе не разочарат.

Дај боже да грешам, да на крај остане ел шарави до крај на своја кариера, да блесне уште повеќе, да милан направи тим кој ќе доминира у европа како баерн и барса последниве години. Ама сега за сега, разумот не ми дава да го мислам тоа.

Ако толку му веруваш на човеков, тогаш треба да поверуваш и во последната реченица. Вели тие пари ќе биле искористени за трансфери за да се направи голем Милан. :D

Ја на пример сум резервиран и за првото и за второто (голем Милан :D) . А каква работа завршиле ќе проценам кога ќе заврши и преодниот рок. Иако сум против продажба на Шарави.

едит... И тоа ’Галијани диче: НО’ за Цезар, не ми се допаѓа. Не верувам дека Абиати следната сезона ќе може да брани подобро од претходната... а тоа не е добро... :)

Значи Галијани кога изјавува дека играчот не иде нигде ( ко за силва, ибра , кака) тогаш се дешава продажба...а кога изјавува дека може да се продаде тогаш играчот останува...така да без паника... :D Шарави останува...до толку ли не го научивте галијани и неговите изјави.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom