P
PewDiePie
Гостин
А јепес ќе го чуваме?
Ќе си оди и тој мислам.....
Мада залусно е се штом бони и клајд ќе бидат тука и наредна сезона.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јепес ќе го чуваме?
Бар имало Господ тој токмакот Амброзини да го мафнат од тимов.
Да имаат уште малку памет и Фламчо да го пуштат,и вонземјанинот Траоре некако....рози ќе цветаат во Милано.
А ова за Шарави сакаат да ја направат Порто шемата изигра една сезона и лапај дур можеш пари.
Више не ги боли дали е итаљанец или мароканец. Нас ко фанови и онака никој не не прашува ама ако ме прашуваат со тие пари Нијанголан/Стротман и Пасторе.
На крај ќе се радуваме на Тевез...........боље Џеко да го донесат бар е фан на тимов.
Ќе си оди и тој мислам.....
Мада залусно е се штом бони и клајд ќе бидат тука и наредна сезона.![]()
Ааа, да бе сеа ми текна баш преѓи читав на нет оти ќе идел у Киево Јепес.
Абе сеа....ако правиме реален муабет,значи реален не навивачи Шарави откако дојде Бало потона во земја. Сакале да си го признаеме тоа или не така беше. Летна во облаци со нијанг и бало си направија кланче и почнаа да прават класични цигански работи. После кога почна тоа и на формата да му се одразува и кога почна редовно во 50-60-та мин да го вади Алегри овој почна да се понаша ко невоспитано детиште. Не иде така тоа. Нека го види тој што го дупеа со другарчињата(и боатенг тука спаѓа) што го викаа дедо,е тој Де Шиљо тој еден ден ќе стане икона на Милан како Малдини,ама не му е поважно посељачка фризура да има,него си игра,секоја шанса ја користи.Со шарави е различна приказната, дете, кое има 20 години и пред кого претстои блескава иднина, мислам дека во моментов нема сума кој може да го купи, а тоа го знаат и Галеани и Берлускони.
Абе сеа....ако правиме реален муабет,значи реален не навивачи Шарави откако дојде Бало потона во земја. Сакале да си го признаеме тоа или не така беше. Летна во облаци со нијанг и бало си направија кланче и почнаа да прават класични циганси работи. После кога почна тоа и на формата да му се одразува и кога почна редовно во 50-60-та мин да го вади Алегри овој почна да се понаша ко невоспитано детиште. Не иде така тоа. Нека го види тој што го дупеа со другарчињата(и боатенг тука спаѓа) што го викаа дедо,е тој Де Шиљо тој еден ден ќе стане икона на Милан како Малдини,ама не му е поважно посељачка фризура да има,него си игра,секоја шанса ја користи.
Јас лично сакам да остане Шарави,ама да сум газда на тим и некој да ми понуди 40 мил. за копиљ што изигра на врвно ниво една полусезона ? Кој нема да прифати. Сеа тоа што се гомна и што не ги инветираат парите не збориме тоа се знае.
Галијани мислам дека се плаши да не му се случи Пато втор дел,вечен талент,а да го испушти пак Тевез.
А тоа дека ќе му се посерат на "проектот" ќе му се......
сеа што се погоди баш тогаш кога дојде Балотели да падне, тоа е друг муабет.
Немаше врска тоа со формата,чиста психа веруј.