Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
да не биде пак ''balancing the books'' и ''се спремаме за финансискиот фер-плеј'' :icon_lol:

нема врска ..
баш утакмиците што ги играше за италија У21 му беа на таа позиција.
Во 2 утакммици даде 3 гола. Патем баш поради тие две утакмици се издвои од сите други и така беше и забележан.
Крај краева многу многу не се гледаат бројките. Секако Шарави од средина ќе оди на напред (пример Фламчо повеќе беше напред него на средина)
Како што спомна некој во текот на играта се менуваа формацијата.
од 4312 преминува на 4231 зависно од тоа дали се во напад или во одбрана.
Забележан од кого? Ел Шарави дебитирал за Италија У21 во ноември 2011, а тогаш веќе беше во Милан. И не е играл на таа позиција, LCM(mezz'alа) никогаш. На почетокот на 2012 кога Манџа станал тренер на Италија У21 има играно лево крило у 4-4-2 формација, а тоа се сосема различно од mezz'ala.

леле тевез и лоренте кој ке се расправа па со нив сеа највеке се тресеше вучинич коа прима топка сеа па овие двајцата лееле:facepalm:

Черчи, Педофил, кои се овие играчи, за да се радуваме, ќе го заменеле овој или оној. Мене ми е ова многу мутно. Па уште и Дијаманти, па па па, се класа до класа.
Да не заебат со Тевез, па да паѓам у несвест, ама со овие тројца, плус комбинацијата Кучка, ќе биде корнење коса цела сезона, среќа што ја немам.
Поли, би бил идеално засилување, Тевез уште повеќе, тоа се играчи кои можат да носат екипа на свој грб, сето она погоре спомнато, ќе гледаме замарање и тупење и ќе се радуваме на освоен бод и една од пет добро одиграни утакмици во серија А.

Belfodil е играчиште за 2-3 сезони ке биде еден од најдобрите у свето погледни го неколку утакмици ке видеш како игра

Абе не лупај глупости, Педофил бил играчиште, па уште треба да го чекаме сезона две. Милан е институција, не е Про Патрија или Албинолефе. Низ историјата, Милан, или создавал класа или купувал класа. Педофил, глупости.

Е тоа.Челниците на милан ја разгледуваат понудата од Сити од 40 милиона за Ел Шарави.Шо има тука да се разгледува толку се пари повеке нема

Абе не лупај глупости, Педофил бил играчиште, па уште треба да го чекаме сезона две. Милан е институција, не е Про Патрија или Албинолефе. Низ историјата, Милан, или создавал класа или купувал класа. Педофил, глупости.
и зашто да не може да го направат бледофил класа? баш прикажа сезонава доста солидни партии за парма..а и млад е башка...

Черчи, Педофил, кои се овие играчи, за да се радуваме, ќе го заменеле овој или оној. Мене ми е ова многу мутно. Па уште и Дијаманти, па па па, се класа до класа.
Да не заебат со Тевез, па да паѓам у несвест, ама со овие тројца, плус комбинацијата Кучка, ќе биде корнење коса цела сезона, среќа што ја немам.
Поли, би бил идеално засилување, Тевез уште повеќе, тоа се играчи кои можат да носат екипа на свој грб, сето она погоре спомнато, ќе гледаме замарање и тупење и ќе се радуваме на освоен бод и една од пет добро одиграни утакмици во серија А.

Белфодил со 21 година е еден од подобрите напаѓачи моментално во Серија А, може да стане само уште подобар, а ти дефинитивно не си го гледал никогаш.
Черчи е солидно крило, можеби не е Милан материјал ама во споредба со тоа какви играчи се влечеа сезонава во Милан, Черчи ќе беше повеќе од добар.

А за Поли незнам што да кажам, мислам дека премногу се надевате во тој фудбалер. Ништо спектакуларно и дефинитивно не е играч кој би направил некаква разлика во срединава.

belfodil е класа напагач бе другарче како се граде тоа е страшна работа и добар дриблинг плус има и брзина

Од една сезона се станува класа напаѓач? ќе помислиш ќе го зимаме Фалкао или Ибра па класа напаѓач.

Belfodil pa i Muriel momentalno se podobari od Robinho koj jade plata kako klasa napagac a nisto ne pokaza ovaa sezona. :D

Од една сезона се станува класа напаѓач? ќе помислиш ќе го зимаме Фалкао или Ибра па класа напаѓач.

Тенкију вери мач, тоа сакам да им го доловам.
А види ти ова. типот добро се градел, покрај својата брзина и дриблинг.
Башка и да не сум го гледал, ќе сум слушнел за него, ако тој е толкав ѕвер, колку толку знам да отворам некој спортски сајт и да се просветлам.
И како капак на се. се обидуаш да ме убедиш Broderick, педофилов, има да биде Меси, а од Поли, играч за кого повеќе нема да чуеме, ваууу

А бе Белфодил е супер играч , млад , има перспектива во него а и е подобар од сите играчи на Милан во нападот освен Боа е Ел Ше , да го земат него нема да е проблем , проблемот е во одбраната и средниот ред .
Сега читам дека Теро од Киеве е мета на Милан ако си замине Боа , значи Милан е тотална забуна , не се знае кој јаде кој пие.
Ел Ша може да замине за 40 мил + 20 мил од Боа и Робино , како што пренесува медиасет тие пари ке идат на Астори , Наиголан, Пасторе , Лавеци , иако се знае каде секогаш завршуват парите на трансферите , но ако се иде на овие играчи тогаш не Ел Ша но и Робињо би го вратил во Сити

Никој не рече дека нема талент или слично, но за класа напаѓач уште треба да игра ехеее..башка за 50 посто од него бараат 8 милиони што не е мала сума.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom