Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Забележан од кого? Ел Шарави дебитирал за Италија У21 во ноември 2011, а тогаш веќе беше во Милан. И не е играл на таа позиција, LCM(mezz'alа) никогаш. На почетокот на 2012 кога Манџа станал тренер на Италија У21 има играно лево крило у 4-4-2 формација, а тоа се сосема различно од mezz'ala.нема врска ..
баш утакмиците што ги играше за италија У21 му беа на таа позиција.
Во 2 утакммици даде 3 гола. Патем баш поради тие две утакмици се издвои од сите други и така беше и забележан.
Крај краева многу многу не се гледаат бројките. Секако Шарави од средина ќе оди на напред (пример Фламчо повеќе беше напред него на средина)
Како што спомна некој во текот на играта се менуваа формацијата.
од 4312 преминува на 4231 зависно од тоа дали се во напад или во одбрана.
и зашто да не може да го направат бледофил класа? баш прикажа сезонава доста солидни партии за парма..а и млад е башка...Абе не лупај глупости, Педофил бил играчиште, па уште треба да го чекаме сезона две. Милан е институција, не е Про Патрија или Албинолефе. Низ историјата, Милан, или создавал класа или купувал класа. Педофил, глупости.
Черчи, Педофил, кои се овие играчи, за да се радуваме, ќе го заменеле овој или оној. Мене ми е ова многу мутно. Па уште и Дијаманти, па па па, се класа до класа.
Да не заебат со Тевез, па да паѓам у несвест, ама со овие тројца, плус комбинацијата Кучка, ќе биде корнење коса цела сезона, среќа што ја немам.
Поли, би бил идеално засилување, Тевез уште повеќе, тоа се играчи кои можат да носат екипа на свој грб, сето она погоре спомнато, ќе гледаме замарање и тупење и ќе се радуваме на освоен бод и една од пет добро одиграни утакмици во серија А.
Од една сезона се станува класа напаѓач? ќе помислиш ќе го зимаме Фалкао или Ибра па класа напаѓач.