Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас се плашам од вакво нешто. Ако Милан одигра лошо со нив, Наполи и Јуве, и после тие три натпревари Милан има негатива во однос на Фиорентина, му остануваат само три кола за да ја достигне разликата, затоа што во последните три кола нема да ја надокнадат, тие имаат три лесни натпревари, а Милан два. Ептен ме плаши лесниот распоред на Фиорентина...
Значи од распоредот до крај Фиорентина е фаворит во споредба со Наполи , Милан , Интер и со минимални шанци се Лацио и Рома .
Фиорентина ги чека Милан и Рома(?) и се друго му е со екипи кој се во дното на табелата
Баш екипи од дното се борат со сите сили и може да им скинат бодови.
На крајот тоа се екипите кои знаат да создадат огромни проблеми.Опстанокот им е под знак прашалник и даваат 100% од себе за да се извадат и наредната сезона да ја играат во Серија
но за ова има скоро 3 месеци и нема потреба да се брза уште од сега со пресметките.
Абе каква Фиорентина, оставете ги тие муабети... Таа можда може со нас да се повампири и да ни напраи проблем, ама кај и да е ќе киксне кога најмалку се очекува од неа. Истото што сеа се дешава со Лацио. Фиорентина не тресна нас и Интер и после изгуби од Пескара 3-0, па и од Болоња ако не се лажам.
Тие не можат да држат константна форма, не се таква екипа. Еве ги Лацио, комотно ќе се лизнат до 6-7 место.
Другaр не ги споредувaј Лaцио и Фиорентинa , во секој поглед Фиорентинa е клaсa пред Лaцио .
Фиорентина имa перспективен тренер(Монтела) солидна одбрана , добри играчи во средината ( Валеро, Аквилани,Пизаро) го има Јоветич така што верувај повише се плашам од нив отколку од Интер , Лацио , Наполи, Рома .
Но едно што ме грижи кај овие екипи дека и да се пласират во ЛШ или ке испаднат во кфалификаци. или во групи , а от овие екипи насрадува Сериа А.
Еве Фиоре можно е да го продават Јоветич , Наполи (Кавани) и одеднаш се 50 % от квалитетот на екипата паќа во вода .