Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
добра е денеска таман испадна работава... а и со оглед на временските услови супер е овоа, само уште наполи да не тепаа.. пандев кога не треба ете го :D иначе луѓе прееска неш видов дека јунајтед сакале ник пауел да го даваат на едно-годишна позајмица.. сеуште нема интерес од наша страна, ама според мене дечкото би ни дошол таман за на лето, особено бидејќи траоре, фламини и амбро се смета дека ќе си го фатат патот... го имам гледано неколку пати во првиот дел на сезоната кога го ставаше и мислам дека добро би се вклопил во нашиов систем на помлади.. накај 19 год има, може да игра и во средина а и напад.. за тие што не се толку запознати видете го видеово па кажете што мислите :)

добра е денеска таман испадна работава... а и со оглед на временските услови супер е овоа, само уште наполи да не тепаа.. пандев кога не треба ете го :D иначе луѓе прееска неш видов дека јунајтед сакале ник пауел да го даваат на едно-годишна позајмица.. сеуште нема интерес од наша страна, ама според мене дечкото би ни дошол таман за на лето, особено бидејќи траоре, фламини и амбро се смета дека ќе си го фатат патот... го имам гледано неколку пати во првиот дел на сезоната кога го ставаше и мислам дека добро би се вклопил во нашиов систем на помлади.. накај 19 год има, може да игра и во средина а и напад.. за тие што не се толку запознати видете го видеово па кажете што мислите :)
wtf...

Редно е со Шарави да се олабави, сигурен сум дека ова темпо го стаса и затоа почнува да паѓа, маста му ја извадија секое коло од почеток. Нека го седнат наредно коло и нека го пуштат на тешките утакмици, а нека стартува еден Кркич и Робињо колку да знааеме на што може да се рачуна на тешките утакмици што претстојат. Напорни кола следуваат, мора да се ротира, да се вадат најспремните играчи на терен и да не се дозволи пад сега кога е најбитно, форсирањето на играчи што се уморени или не се во форма може само од глава да им се удри.

После Барса што и да изиграат Запата Мекцес Бонера до крај на сезонава не го мења впечатокот дека мора да се донесат нови штопери и овие да се седнат или продадат.

што лошо кажав абе? :D само си споделив мислење од досегнашното пратење на таленти :)
Исто и јас само си споделив мислење.

Де Шиљо, Абате, Монтоливо, Балотели, Ел Шарави повикани за Италија за мечовите против Бразил(пријателска) и Малта(2014 светско квалификации).

Ја бев на работа не га глеав утакмицата, дајте тоа да видим со Ел Шарави што било ако има негде по нетов...

582205_10200914455519118_1036908981_n.jpg

ел ша после замената отиде право во соблекувална, амелија се налутил зш не седнал на клупа и сакал да го стаса да му оддржи "лекција".. ама тука е големиот антонини, кој за жал не успеал во намерите да го спречи.. шо се случило понатаму само господ знае :D

Амелија мисли дека ако он седи на клупа- сите треба да седат :icon_lol:

Ја овде го глеам само Антонини и Амелија, нигде го нема ЕЛ, а некој погоре кажа он бил нешто нервозен и Амелија идел да го смири, ор самтин лајк дет

Ја овде го глеам само Антонини и Амелија, нигде го нема ЕЛ, а некој погоре кажа он бил нешто нервозен и Амелија идел да го смири, ор самтин лајк дет
Па? Шо не е јасно? Ел Шарави директно отишол во соблекувалната и Амелија тоа лошо го примил и сакал да отиде и тој таму да го посоветува малку :D

BFkpFdCCYAIws8M.jpg:large

погрешна слика.. ваму се гледа убаво ел ша :) барав по нетов неш за видео ама слабо...
b628954fc7f55e33264fd3b4791e5bb6-77762-1363535426.jpeg
a47e9e26a6dc171f221f5941c4bc0dc4-05235-1363537452.jpeg

ef65cdb676b7c385ca07e39df7e490e7-96035-1363537218.jpeg

Замислите шо ќе бидит ако ние победиме све до крај, а Јуве го окркат од нас, Лацио, Интер, и Торино да му се испрчкат тука нешто со бодче. Додша и не е толку не реално да кикснит со нас и со Интер, се е отворено, ама со Лацио тешко...

Замислите шо ќе бидит ако ние победиме све до крај, а Јуве го окркат од нас, Лацио, Интер, и Торино да му се испрчкат тука нешто со бодче. Додша и не е толку не реално да кикснит со нас и со Интер, се е отворено, ама со Лацио тешко...
Доста беше замислување, врати се сега во реалноста :D

Доста беше замислување, врати се сега во реалноста :D
Назат во реалноста, од Фиорентина можно е да го јајме по гла и да ни се навлечит за 2ро место ако продолжит вака, а ние со Наполи да се тепаме за 3то :)

Назат во реалноста, од Фиорентина можно е да го јајме по гла и да ни се навлечит за 2ро место ако продолжит вака, а ние со Наполи да се тепаме за 3то :)

И јас се плашам од вакво нешто. Ако Милан одигра лошо со нив, Наполи и Јуве, и после тие три натпревари Милан има негатива во однос на Фиорентина, му остануваат само три кола за да ја достигне разликата, затоа што во последните три кола нема да ја надокнадат, тие имаат три лесни натпревари, а Милан два. Ептен ме плаши лесниот распоред на Фиорентина...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom