Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ова денес требаше и на интер да му се случи, јебига

Пацоооооо
lick.gif
lick.gif

48 бода ќе имаме ако тепаме, Наполи ќе ни бега 5, меѓусебната со нив е во Милано, таа да се тепа и + шо ќе искиксират наполитанките и 2-рото место е достапно :D

Ова денес требаше и на интер да му се случи, јебига
Тогаш не нејќеше среќата , денеска не сака... гледаш како се одбива топката до наш играч :icon_lol:

Денес се случија две важни работи:
1. Касано се степа со Страма и докажа дека дури и меѓу "своите" гомно си е гомно.
2. Пацини даде два гола и асистенција.

Галијани фор д вин!!!

I-cannot-predict-the-next-24-hours-of-transfer-window-Galliani-126419.jpg

Што ми е мило гнидиве што го јадеа, најомразен тим од Италија ми е Лацио. Маркети пак нека задржува на време.

Штета што не погодија Ел Шарави и Нијанг па поболно да беше ова им е малку

А ние на лето се нервиравмо зошто го мењаваат Касано па и доплата плус :icon_lol:

Неблагодарното срце остануе неблагодарно - "Huge fine coming for Antonio Cassano after altercation with Stramaccioni"

Од натпревар на натпревар Пацо ми стануе се поомилен! (y)

313714_10151298696661937_1558736076_n.jpg

Нема среќа Нианг да го постигне првенецот во Серија А :( И со Удинезе и сега пречка. Милион шанси и САМО 3 голови, рутинирана победа, Ел Шарави мора да поработи малце на реализацијата :D

А ние на лето се нервиравмо зошто го мењаваат Касано па и доплата плус :icon_lol:

Неблагодарното срце остануе неблагодарно - "Huge fine coming for Antonio Cassano after altercation with Stramaccioni"

Од натпревар на натпревар Пацо ми стануе се поомилен! (y)

313714_10151298696661937_1558736076_n.jpg

Броки е овој лево? :)

Пацо и со Барса одигра добро па заслужи да добие шанса повеќе и ја искористи..на напаѓач како него треба некој да му направи шанси он е гол играч. Добра форма само вака да се продолжи второ место не бега, Наполи не игра ништо последниве утакмици но а второ а трето се исто е но подобро е второ бар да се осигура ЛШ, со вакви игри ако продолжат сигурно дека ќе осигураат.
Штета за лошиот почеток, малце подобро бар да не се губеа тие утакмици нерешено да беа и тоа дома се губеа ќе бевме сеа во борба за прво но тоа е.

Овој период од 3 тешки утакмици во серија (Барса,Интер,Лацио) помина одлично.Изненадува тоа што на вакви утакмици Абијати остана буквално без работа и да не беше оној г‘зларски гол од Тарзан Скелото ќе останеше со чиста мрежа.Ова е само еден показател за тоа колку се смени играта од Септември па до сега.

За утакмицава нема што да се каже...Лацио го направија да изгледа како 4то лигаш и тоа е тоа.Штета што не влегоа во гол ударите на Шарави и Нианг па да се комплетираше победата на најдобар можен начин но среќата денес беше кај другите играчи.Сите изиграа на највисоко ниво и сите заслужуваат само пофални зборови но јас посебно би го пофалил Де Шиљо кој што напредува од утакмица во утакмица.

Трета работа што сакам да ја кажам е онаа што веќе сте ја спомнале...Пацини-Касано.:icon_lol: Кога ќе ми текне како комшииве се радуваа на тоа што ни го тупнале Пацини и ни ќариле 7м...:pos:

Allegri: "Zapata has some muscular problems, so that's why I decided to take him off." Надевам се дека не е сериозно оти со овие двајцата мускетари-близнаци не се знае кога ќе разнесат некој играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom