Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Перин е играч на Џенова пуштен на позајмица во Пескара?

Инаку 3:0, фино лепо :D
Mattia Perin (born November 10, 1992) is an Italian professional footballer who plays as a goalkeeper for Serie A club Pescara, on loan from Genoa. :свиркам:
То значи дека е наш :D нека им дадат 3 бода ако треба само да ни го дадат на лето, а плус со Џенова има договор до 2014 би требало за помала сума да се земи. :D

Денеска ја погледав сабајле снимката и незнам како може да пишете за Абате лошо па и за цел тим..Абате игра одлично поготово во дефанзива последниве утакмици ги игра на највисоко можно ниво па и во офанзива трча како луд и отвара простор и се. Шиљо е одличен и лево некако посигурен ми е од Констант кој доста ја затупува и не знае што со топката,а Барса сигурно ќе игра пресинг така да или да се научи брзо да се ослободува или па највероватно ќе игра Шиљо.
Боатенг почна фудбал да игра тоа е добро, после Барса почна да игра фудбал :)
еве ги Интер 2-0 така да пријатно ЛШ за нив :)

Денеска ја погледав сабајле снимката и незнам како може да пишете за Абате лошо па и за цел тим..Абате игра одлично поготово во дефанзива последниве утакмици ги игра на највисоко можно ниво па и во офанзива трча како луд и отвара простор и се. Шиљо е одличен и лево некако посигурен ми е од Констант кој доста ја затупува и не знае што со топката,а Барса сигурно ќе игра пресинг така да или да се научи брзо да се ослободува или па највероватно ќе игра Шиљо.
Боатенг почна фудбал да игра тоа е добро, после Барса почна да игра фудбал :)
еве ги Интер 2-0 така да пријатно ЛШ за нив :)

Повеќето што бараат Абате да си замине, не е поради неговата дефанзива, туку поради неговиот финиш во офанзивата, верувам ќе се сложиш.
Абате, неверојатно отвора простор, брз е, лесно бз топка се ослободува, прима пасови во шеснаестерес, но токму поради завршниот пас, многумина и не го сакаат, бидејќи, ги има преку 10 на натпревар, а ретко кога некој од нив е опасен за противникот.
Лично немам ништо против Абате, и верувам дека може фантастично да послужи како резерва, бидејќи рака на срце, одигра неколку одлични натпревари. Кога ќе собереме колку пати одиграл лошо, а колку добро, може да му се даде пролазна оценка и сум за истиот да биде задржан и да биде замена.

.
Пацо е срце, ја го засакав одма... А днска смо тепале сигурно не си га пишал ти на тикет :icon_lol:
Хаха да ги немав, сезонава 3 пута ми земаа пари и реков више не ги пишуем, тоа со Интер беше последно! Ама пак се заебав не ги играв Милан ги стаев ПСЖ и... xDD
Ама еве денешниов тикет иде на добро, Катанија, Болоња и Фиорентина водат, уште Тотенхем и Рома :icon_lol:

Како прво Берлускони и Галијани направија ОДЛИЧНА работа што веруваа во Алегри и не го шутнаа на стартот од сезонава кога бевме во криза.
Многу ми се направи мерак кога слушнав дека Касано ја спукал со Страмачиони,a Пацо вака-така веке 12гола(4 стрелец моментално во Серија А)Се искинав од смеење кога го даде вториот гол,надвор од шеснаесетник.И сега кој кого заебал со трансферот Касано+7милиони=Пацо?
Незнам дали приметивте ама Ел Ша какви дуели издрза,многу беа груби Лацио на него,но малиот е Зверотиња.
Незнам што толку неативни коментари за Абате,добар е,има доста продори и нафрлувања.Има многу натпревари да се играат ке игра и тој и Де Шило(кој е Фантастично играчиште)и Констант,има простор за сите.
Монтоливо е моторот во овој Милан,имам само пофални зборови за него.
Единствено незнам што ке се прави со Робињо,мозевме да земеме 7 милиони за него но Галијани бараше 10,а ако продолзи вака,налето нема да земеме за него ни 2-3милиони.
P.S.Овие Интер спасиле гз' сo Катаниа.

Леле бе Интерон дека ги пишав ја да изгубат за инает тепаа :ROFLMAO:
Како и да е, до крај ќе биде интересно...

Леле бе Интерон дека ги пишав ја да изгубат за инает тепаа :ROFLMAO:
Како и да е, до крај ќе биде интересно...
Aј престани да уплаќаш лифчина со Милан, Интер, Наполи, па и Фиорентина.
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:54 ---
Балотели ќе играт против браќава Џенова?

Дали некој покадарен од мене би направил гиф од оваа прослава? :D

Кучка црвен му доби ако не ги тепаме стварно ќе бидит дека му даваме бодој.

Aј престани да уплаќаш лифчина со Милан, Интер, Наполи, па и Фиорентина.
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:54 ---
Балотели ќе играт против браќава Џенова?

би требало да игра мала била повредата..ако е опоравен сигурно ќе игра пошто од прва постава сигурно некој ќе одмара Алегри

Пак чудна работа Касано во Милан мирен беше, немат заебанција кај бато Берлускони, колку немирковци дојдоја во Милан ама ни глас не пуштија дур се кај нас.

Ау море не видов, браво браво :D
Само сега ќе одам до ушно да се проверам, музикава од сајтов ме еба. :D
Ве молиме да го прифатите моето лично и јавно извинување :D Сега е ставена само онаа потивката - химната. Доколку и тоа не бива, кажете.. ќе отстранам се што треба. Не сум ја како овоа политичариве, кај мене се е во корист на граѓаните, т.е во случајот посетителите :D
Иначе благодариме за гифот. Што и да треба, Мартина е тука :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom