Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
само колку игра со срце Монтоливо за Милан секоја чест за него, колку идиот е овој Камбиансо се виде вчера ,заедно со човекот со мртво срце .

Кристанте МВП на турнирот додека Ганц е прв стрелец..

незнам кој го критикуваше Алегри што напишавте повеќе од 10 поста ја не видов дека некој пиша против него?

п.с Гатузо е играч-тренер на Сион од денеска :)

Ај да се осврнам на дербиво,искрено многу ми е криво што не ѓи утепавме прво полувреме класично надигрување им се деси,и знаев дека ќе израмнат после тоа чим не дадовме гол.Значи со поголема желба бевме до толку неможеше уште еден да падне,добро е и нерешено ама веќе 3 дербиња мислам Милан нема победа.И да ДЕ ШИЉО ИГРАЧИШТЕ а жив доказ е прекомандувањето на Занети во второ полувреме да пази на него.Мора да се задржи овој младич не дај боже може да им текне да го продадат ,искрено мислам дека може да биде новиот Малдини.

Во фан клубов е во мода пост да ти започнува со негирање и тврдење дека некој кажал нешто погрешно и сеа како типот што го пишува постот ќе исправа криви дрини и ќе објасни дека уствари тоа не е точно. :icon_lol:
Јас искрено не прочитав некој да го критикува Алегри,човекот со овој состав прави чуда.
Плус веќе не ги ни игра анте и бонера,и да сакаш немаш што да му замериш,освен што јас би го играл Боатенг во средина,само тоа.

Највеќе критики и со право треба да јаде Балотели,едноставно не кошташе победата. Тоа е тоа,одиме напред,се надевам ќе им се истури на Лацио. (ночерино нејќам да го коментирам,него Господ со тоа што му го дал доволно работа му свршил).

Запата изгледаше како Силва,а Де Шиљо ќе биде новиот Малдини,цела сезона игра одлично ама најдобрите партии да ги пружиш против Интер и Јуве,секоја чест.
Многу безвезен гол примивме,ова само ние можеме ваков гол да примиме од ваков умрен тим. Али кој ги ебе ни ја јадат прашината,да си завршиме пред нив и да играме Л.Ш. па тие нека се бркаат со клуж,муж,горица итн итн......
Оној кркич озбилно мислат да го откупат ? Па јас фудбалер што побрзо губи дуел од него не сум видел,вистинко лигле во тој поглед,џабе му и техника и се ако не може топка да задржи. Нека му турат пепел.

П.С. Што чекаат овој Кристианте уште од сега може да игра во прв тим,од Ночерино секако подобро ќе изигра.
П.П.С. камбијасо пичето заквичи,му стана Мотоливо ѕверот ќе му ја дупнеше таа главата келава. :icon_lol:

Супер си е Алегри, вади максимум од тимов + вади и млади таленти.. Уствари не само млади и постари вади, пример е Констант да не го заречиме... Вчера пак излезе со добро поставена игра, замерка мојт само за замените да му се дајт, ама немат врска не е се така едноставно како што си замислуваме ние, ние гледаме само од наша страна, тој гледа од сите можни страни.
Викате го шетал Боатенг. Очигледно е дека овој не сакат да играт средина, изгледа сакат да е Роналдо да дават голој и пичинана да жулет на него. И незнам шо толку ви се допаднал додека играше во средина тие 2-3 утакмици? 1000 топки му украдија, 1000 му прсекоја, тоа воопшто не е добар за играч на таква позиција. Најдобро за него би било да игра на позцицијата зад напаѓачи, мислам дека со голем труд може да ја врати старата форма, како лани и оломнани, поготово сега кога не е повреден подолго време, можеби ја санира поврадата со препоните конечно, но и тоа не може сеа зашо не играме поќе со таква формација.

Јас кога би се прашувам Боатенг би го дал курбан за Пасторе со двете раце.

Ганц следна сезона можеби нема да ни биде корисен ама ова маче како ќе ни легни до Монтоливо и Де Јонг. :love: Амброзини и Фламини нека се пакуваат. :icon_lol:
BD91QKSCMAEbGqQ.jpg

^Aко има потенцијал биди сигурен дека ќе се искористи. Нема да го остави Алегри туку така да пропаднит. Камо да ја имаме таа среќа да се погоди па така само одбраната ќе останит да се средит и по можност голман, макар шо мислам дека ако имаме добра одбрана, Абијати мојт да истрпит уште една сезона за да не прајме трошкој наеднаш. Иначе и онака сите црнци кај нас дојдоја, па како би ни дошош и Манданда :).

Galliani: "Our plan is to be able to deliver one player from our youth sector to the first team every year."

Milan is constantly scouting the french talent Neal Maupay born in '96 and playing for Nice. He's one of the youngest french scorers ever.
Добро е не е црнец :D

Ѕвездите на Серија А, Анџело Огбона и Франческо Лоди повторно на мета на Милан - http://martina22acm.wordpress.com/2013/02/26/milan-renew-interest-in-angelo-ogbonna-francesco-lodi/ :)
Бонера да си отиде а еден од Огбона или Кирикеш би било одлично сценарио.. за моите сонови секако.. :D
Додека пак за Лоди нз.. мене ми е само лоша копија на Ночерино - сад да видииш, сад га не видиш..

Гатузо играч-тренер... МАЈКО МИЛА. Он у глава мозок нема за една функција камо ли за двете. Тие Сион нека го стават и спортски директор ако не па :icon_lol:

Барса 0 - 3 Реал.. ау колку ми е мило :D штом Реал ги руши дома, значи дека таму се најранливи.. сега се е на нас тоа и да го потврдиме :) и голем +, неш што заборавив - и сега ли им е крив теренот?? :pos:
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 23:30 ---
Милан повторно се интересира за бекот на Зенит, Доменико Кришито! Но, тука имаме и ново име - Голманот на Ница, Давид Оспина! http://martina22acm.wordpress.com/2...up-move-for-zenit-defender-domenico-criscito/
Кришито, добра замена за Антонини (следната сезона) а ниш чудно и за Абате ако си отиде..
Голманов поим си немам кој е, но гледам дека во Франција го фалат.. :)

Барса 0 - 3 Реал.. ау колку ми е мило :D штом Реал ги руши дома, значи дека таму се најранливи.. сега се е на нас тоа и да го потврдиме :) и голем +, неш што заборавив - и сега ли им е крив теренот?? :pos:
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 23:30 ---
Милан повторно се интересира за бекот на Зенит, Доменико Кришито! Но, тука имаме и ново име - Голманот на Ница, Давид Оспина! http://martina22acm.wordpress.com/2...up-move-for-zenit-defender-domenico-criscito/
Кришито, добра замена за Антонини (следната сезона) а ниш чудно и за Абате ако си отиде..
Голманов поим си немам кој е, но гледам дека во Франција го фалат.. :)

Кришито не играт лево? Шо врска имат со Абате?
Незнам колку е вистина дека сме заинтересирани, ама сега моментално или здравје на лето, не гледам причина зошто би ни било приоритет да купуваме бекови кога веќе како така се средивме малце на тие позиции.. Далеку повеќе сме по тенки во одбара и во средина.

Кришито е одлично ако можат да го земат, одлично игра и лев бек и централен дефанзивец. За голманов појма неам кој е ама Ница добри се годинава а и Лорис беше од таму и пред потпис и летна во Лион Марли уште не го преболи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom