Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Балотели или Нианг?Добра игра не толку лоша но кога не ги искористивме тие шанси во прво и примивме гол нормално е тоа..Ханданович што му одбрани на Ибра тоа ако влезеше ќе беше друго.
ПСЖ ги гледаше?Добра игра не толку лоша но кога не ги искористивме тие шанси во прво и примивме гол нормално е тоа..Ханданович што му одбрани на Ибра тоа ако влезеше ќе беше друго.
Балотели или Нианг?![]()
ПСЖ ги гледаше?![]()
Преку Бонера мртовБез Мексес и Запата за мечот со Лацио , но среќа во ова несреќа е барем да им даде шанца на Саламон , Закардо .
Фак, нема шанси да ги видиме овие двајца заедно.. Ај шо немет дебитирано уште, па уште и заедно да ги ставиш стартери.. Ќе се изгубат.. Ако Бонера е спремен најверојатно би играл тој со Јепес, ако не е мислам дека Јепес Закардо би било најпаметно. Пичку матер ќе бидит заебано и со Лацио, без стопери сме.Без Мексес и Запата за мечот со Лацио , но среќа во ова несреќа е барем да им даде шанца на Саламон , Закардо .
црвени како пеколот, црни како вашиот стравНемавмо среќа тоа е тоа... можеше да биде и 2-0 и 3-0 ама чим ја ја имам Милан на тикет мора некое чудо да се деси ко денеска, све да му наебем на Хандановиќ!!!
Добро е што не останавмо со играч помалу, коа тргна Мунтари да го брани Монтоливо ја реков доби втор жут, добро што го смирија....
Лошо тандемот у одбрана нема да игра против Лацио ама затоа ќе бидат одморени за со Барселона
И ако може некој да преведе ?
![]()