Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Честитки за шампионската играта од синоќе ги надигравте Барселона во секој поглед не им дозволивте да направат ниту една 100 % шанса :cuc:, се надевам дека ќе продолжите поматаму.(y)

Честитки Росонери. Вчера им одржавте фудбалска лекција на Барселона. Остајте приказните на Интераши и остали хејтери како тоа ќе биде исклучително тешко на Ноу Камп, ваква мизерна Барселона е само рутинска победа со добра одбрана и јаки контри. Честитки и за Алегри, ве пратам од почеток на сезонава во СеријаА, почнавте многу лошо, ама како одминува времево се подобри и подобри, а добро е тоа што имате одлична екипа и лидери како Шарави и Монтоливо, само малце подобар голман и завршена работа е со тимов. Нијанг е животиња, детево растура.

Ајде и од мене честито комшики, па да пројдете даље, да не застанете тука. Сакав да тепа Милан и мерак ми беше стварно, едноставно преку таквото ми дојде претходниве недела дена од курчењето на одредени фанови на Барса а и хејтери на Милан, демек ќе дојде среда па ќе правиме муабет, дрн дрн јариња. Имаше рака при постигнувањето на првиот погодок, но who gives a fuck, Милан ја надигра Барса во секој сегмент од фудбалската игра.
Честитки уште еднаш и се гледаме во недела на дерби. :)
Скролни малце низ темава и ќе видиш дека немаше рака :D
Имаше само опасни вештини за глумење и тоа од Алба.
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 13:22 ---
Ќе ја праиме собиранката за ревашов бе? џимеј Марли Дим4е Vody bebush курајбер

Честито миланисти ! Вчера не бев у ситуација да честитам и пишам нешто во врска со утакмица од Х причини:D па затоа сега...
Значи момците ме оставија без зборови,изиграа перфектно,го оставија срцето на теренот и покажаа пример како се игра против глумците...Се се враќа се се плаќа, сите контровезни моменти што ни се случија во минатато од ова гнаса од екипа што името неможам да и го спомнам, т.е 2006- Шева,лани :facepalm: им се врати и тоа на РЕГУЛАРЕН начин,а не на пичкарски како они тоа што го правеа годиниве наназад.
После Нинович,Кико Д. џимеј со тикетот уплатен за Милан шампиони :cuc:и јас се пријавив како оптимис вчера пред утакмицата оти верував во тимот и одсекојпат ќе биде вака без разлика кој ќе го носат дресот....И на многу др. неутрални фанови им потенцирав оти моменталниот Милан може да се носи со секого,тоа и се случи.
Имав прилика да одам на утакмицата,ама одбив и тоа 2-3 пати само ради глумците...у повод победата над Уефалона го добивам ова за поклон + некој др. работи.
69524_297264607066899_750949391_n.jpg
MILANO SIAMO NOI - да се надеваме дека и у недела ќе биде вака...Позз ФОРЦА МИЛАН :vozbud:

Да ја премотаме малку траката и да се вратиме назад пред некој ден. "Во среда ќе навивам за Милан", изјави Конте. Колку саркастично и да беше, сепак ни помогна - сеуште не можеме да откриеме дали тоа беше тој или пак неговата перика, т.е "трансплантирана коса" :D Како и да е, денес можеме да видиме дека помошник тренерот на Барса ја обвини тревата на Сан Сиро. Ако се сеќавате, последниве сезони се тревата им е крива на луѓето, а што не им текнува е дека на почетокот на сезонава таа беше обновена. За 3 недели одиме на Камп Ноу, па да видиме тогаш кој ќе биде виновникот :)

485157_461568540582483_1778088081_n.jpg

Ја сум за...само да најдеме кај ке ја даваат пошо на мтв ќе ја нема 100%

Сеедно дали имало или не, реков и пак ќе речам, Милан ја надигра Барса во секој сегмент од фудбалската игра. Да ја доведеш Барса до тоа дереџе да нема шут во рамки на голот треба стварно да изиграш маестрално. Секоја чест, се надевам нема вака да играат во недела. :D
И да не заборавам, пак бе тоа копилето Буксетс дајваше, абе вродено му е тоа мамицата да му ја ебам, среќа што присебен беше судијата и на него му даде жолт картон а не на Пацо.

7 натпревари без пораз во сите натпреварувања, ја продолжуваме серијава.
Постигнати голови: 9
Примени голови: 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom