Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
ЛУДИЛОООООООООО :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Класична Миланска игра, традиционална во ЛШ.
Одбраната перфект само една грешка имаше при крајот Запата ко ќе заебеше за малку.
Кевин Констант :cuc:
Мунтари изгубен беше првите 15 минути, ама секоја чест за играта во продолжение заедно со Монтоливо.
Боатенг легендо, се ти е опростено шо го праеше до сега во сезоната и сите шутој шо ги имаше (се разбира непрецизни :D )
Шарави, Пацини, Нијанг :cuc:
Овај копиљот Нијанг влезе малку во игра и одма главен за голот, БРАВО !

Алегри :cuc:
Има некој шо уште сака да си оди Макс? Фантастична тактика !

Ај да не ги тагнувам тие шо бевме сигурни на пласман на Милан натаму, си знат тие кои се :LOL:

Одамна не ме израдувал Милан вака. Да се надеваме дека и на реванш ќе играат вака мотивирано.
Сепак Барса е Барса, ама па еден гол на гости, значи четири треба да даде Барса, па да се елиминираме.

Нино никој не смее да руга ради змејот....Златен змеј го погоди резултатот :D

Што ќе сонува Меси вечер.. ?

calb5362k_jpg.jpg

:pos::pos::pos:

Уфффф... колку само им покажавме на пиченцава како се игра фудбал, и што ти значи тактика... Меси како и лани нигде го нема против милан...
Знаев дека милан ќе изненади, можда и се надав дека ќе тепаме со 1 гол разлика, ама 2-0 е премногу. Уште се свестам и си викам дека најмизерниот милан у историјата ја победи 5 години доминантната барса, која буквално гази се пред себе последниве времиња.
И боатенг ви го стаи на сите хејтери у фан клубот. Ви го стаи на сите што пљукавте и викавте дека бил нафуран, не бил борбен и слично. Толку од мене, фала ти Милане за уште еден преубав момент за радување. I can die happy now, дефинитивно.
Поздрав миланези, FORZA MILAN!
доста ми е ова, немора да идат даље, макар изгубиле 5-0 на наредната ја ќе бидам среќен со постигнувањето на (оваков каков што е ) милан за оваа сезона , мада и 3то место да освојат.

Моменталниов пост ви го пишува змејот и срдечно ве поздравува.
aли пази...кај погоди за боатенг до негде и за Нианг погоди..клучен беше за 2риот гол...ах златен змеј...нека се одмори малку па очекуваме тип од него за недела... :D

Како прво фала на честитките , одлични беа сите бе од мунтари па до пацини! Меси незнам дали и играше на оваа утакмица изгледа го чувале за на камп ноу:D , боатенг звер најзвер ! едно катанаџо и на кампот и ајде :)

Форза Милан, ЦВАЈЦУ НуЉ !

Капитенов маста им ја извади на џуџињата вечерва. :cuc:

GMmnV.jpg
Алал да му е. Го има искуството иако го газат годините предобар беше. После Монтоливо можи најдобар

Капитенов маста им ја извади на џуџињата вечерва. :cuc:

GMmnV.jpg
Breaking news: Охридската архиепископија вечерва прогласила нов светец, Св. Амбро спасител.

Многу ме интересира Ибра и Тијаго што прават во моментов.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom