Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
dali e mozno ova nemozam stvarno ejjjjjjjjjj koja euforijaaaaaaa kako li izigra boateng so ova se izvadi za cela sezona ooooooooooooo "Milan Milan sempre con te" :place::place::place:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

Честитки момциииииииии честиткииииииииииииииииииииииии :DDDDDDDDD

Стварно ми го напраивте ќеифот Браво одличен натпревар.

Излеа новава на Балотели беше фан на Барса. :icon_mrgr:

ау ау каква игра на сите посебно Боатенг воа денеска што го изигра на се заедно да се собере од оваа сезона не изигра вака..не шутнаа на голот освен Иниеста што се закани стварно Алегри одлично ја постави играта и се изгледаше супер!

Еве искрени честитки и од мене, подобри бевте и покрај грешката на судијата!
Ми го исполнија срцето со една висока победа над овојвештачки тим што го величат сите.И покажаа на целата фудбалска јавност кој е кој во фудбалот.
Објасни жити окце !?

Пике резултатов го посветува на својот син! :pos:

Честито тотално заслужена победа, браво! (y)(y)(y)

Стварно ми го напраивте ќеифот Браво одличен натпревар.

Излеа новава на Балотели беше фан на Барса. :icon_mrgr:
ba6b5abefb229681349d5711c83b431a_large

она така дискретно, знаеш.. :) којзнае и дали оваа знае што е гол.. хаха :)

The San Siro was rocking with pride and disbelief, and its elation crested as Barca simply could not find a way back into the match in the time that remained, setting up an enticing second-leg at Camp Nou in three weeks, with the Catalans needing to score at least twice.

Па тоааааааааааа бееееееееееее!!!!!

Победава ја чекам 7 години. Од моментот кога му поништија чист гол на Шевата на Кампот чекам да ги треснеме глумциве. Шлаг на крајот ми беше дупнатата глава на Пујол. Немате појма колку го мрзам пештерскиов човек.

Перфектно изиграни 95 минути. Дисциплинирано скоро без грешка. Сите до еден заслужуваат само пофалби за ова што го покажаа вечерва. Не дозволија ниту еден шут во рамките на голот. Ко ќе ми текне какви шугави екипи сезонава ни даваа голови.

Боатенг не го ругам до крај на сезона па макар и се влече на теренот. И збор веќе да не чујам за Алегри. Со вакви просеци во тимот да го изведеш ова се граничи со невозможното.

Дајте го Крудели!!!!!!!!

ТОАААААААААААААААААААААААААААААААА Е ТОАААААААААААААААААААААААААААААААА ШТО СЕ БАРА!!!! Нинович Мунатри? xD :pos: ги погоди тие 3 % :pos: :pos:
Иначе за утакмицава нема што да коментирам,мора да се присобери човек да дискутира вакво ебе*е.. :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom