Толстој
екс Бомбастичен
Ни јас навистина незнам како можете да играте против Милан на спортска.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милан губи - добитен си
Милан победува - пак си добитен
...и зошто да не играш спортска против Милан ?![]()
Сеа и Констант не чинел... ахам ок.Па многу јасно,додека играат ликови како запата и констант
Од едноставна причина што си навивач за тој клуб, и што не смееш ни да помислиш дека можат да загубат, па колку и да биле слаби. Вистински навивач, секогаш верува дека својот клуб ќе победи.
А тоа дека некој ти брани да ја пишеш никој, слободно пишија, но да најавуваш како ќе не здробеле и како е сигурна 2-2, тоа не го прави оној кој си го сака клубот.
Каков троловски тим сме значи.
Робињо на почеток на видеото![]()
Каков троловски тим сме значи.
2:44 Мастур во прв тим тренира ?
Да фак !? Го отворив линкот почна да вреска тоа росонеро росонеро. Звучкиве на најгласно....фак !![]()
дружинава од момент 2:40 - 2:45
едниот е Јохад Ферети, а тој мексес што го бутка е едниот и единствен констант![]()
Уште се палиш на Кришито?Па многу јасно,додека играат ликови како запата и констант во одбрана
Да де ова ко свињата и јаболкницата,што не можела да докачи до зрелите јаболка па ги јадела скапаните и паднати на земја и си се тешела,ај бе што ќе ми се тие јаболка овие се поубави.Уште се палиш на Кришито?
Констант > Кришито![]()
хаха.. не е тоа до мене :/ ја и да го намалам кај мене само ќе го зачува.. кој не го мрзи во плеерот, над info има знакче за звук - клик таму и само намалување на колку сакашДа фак !? Го отворив линкот почна да вреска тоа росонеро росонеро. Звучкиве на најгласно....фак !
Намали си го тонот на блогот жити се. Нема нешто поодбивно од тоа.