Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Милан губи - добитен си
Милан победува - пак си добитен

...и зошто да не играш спортска против Милан ? :D

Милан губи - добитен си
Милан победува - пак си добитен

...и зошто да не играш спортска против Милан ? :D

Од едноставна причина што си навивач за тој клуб, и што не смееш ни да помислиш дека можат да загубат, па колку и да биле слаби. Вистински навивач, секогаш верува дека својот клуб ќе победи.
А тоа дека некој ти брани да ја пишеш никој, слободно пишија, но да најавуваш како ќе не здробеле и како е сигурна 2-2, тоа не го прави оној кој си го сака клубот.

И на крајот за кладилници ќе изиграт 0:0 или 1:1 и да му кисни на сите шо ќе играт 2-2 или на голој 3+/4+/5+/7+

Од едноставна причина што си навивач за тој клуб, и што не смееш ни да помислиш дека можат да загубат, па колку и да биле слаби. Вистински навивач, секогаш верува дека својот клуб ќе победи.
А тоа дека некој ти брани да ја пишеш никој, слободно пишија, но да најавуваш како ќе не здробеле и како е сигурна 2-2, тоа не го прави оној кој си го сака клубот.

Баш од таа причина Милан ме има на спортска заебано 100 пати :D

Каков троловски тим сме значи. :icon_lol:

2:44 Мастур во прв тим тренира ?
ferretti.jpg

дружинава од момент 2:40 - 2:45 :D
едниот е Јохад Ферети, а тој мексес што го бутка е едниот и единствен констант :)

ferretti.jpg

дружинава од момент 2:40 - 2:45 :D
едниот е Јохад Ферети, а тој мексес што го бутка е едниот и единствен констант :)
Да фак !? Го отворив линкот почна да вреска тоа росонеро росонеро. Звучкиве на најгласно....фак !

Намали си го тонот на блогот жити се. Нема нешто поодбивно од тоа.

Кришито е звериште и најдобар во цела одбрана на Зенит..игра и централен одлично кога има потреба.

Уште се палиш на Кришито? :icon_lol:
Констант > Кришито :cool:
Да де ова ко свињата и јаболкницата,што не можела да докачи до зрелите јаболка па ги јадела скапаните и паднати на земја и си се тешела,ај бе што ќе ми се тие јаболка овие се поубави. ;)

ПСЖ го шиткале Верати,еве им на старците итаљанско решение за среден ред за наредни 10 години. Нека искористат тоа пичвајзот што го направија летово,нека ја земат пеглава.
Zenit are no longer interested in signing Abate, according to Sky. The Russian transfer window closes on the 27th of February.
:(

Исто као што беше јасно кога Балотели си замина од Интер, дека кад-тад ќе дојде во Милан, тимот за којшто навива, сеа така е јасно дека Верати кад-тад ќе оди во Јувентус, тимот за кој навива.
Јас не се надевам многу на Верати иако се надевам на некој попуст од Леонардо за друг играч на ПСЖ. :)

Да фак !? Го отворив линкот почна да вреска тоа росонеро росонеро. Звучкиве на најгласно....фак !

Намали си го тонот на блогот жити се. Нема нешто поодбивно од тоа.
хаха.. не е тоа до мене :/ ја и да го намалам кај мене само ќе го зачува.. кој не го мрзи во плеерот, над info има знакче за звук - клик таму и само намалување на колку сакаш :) така ќе остане секогаш.. што е од мене, јавно извинување за тоа :) можда треба да пишам како летечка порака да си се пазат сите, т.е намалување на звучници пред да отворат :DD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom