Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Oвја Монтела пред утакмица му лиже дупе на Конте, и овја циганиве се шетаа по терен, а со нас играја ка последна утакмица у живот да им е... Ебати тимот гаден ебати...

BERLUSCONI: "Allegri's tactics against Barcelona? He doesn't understands s***" [CdS]

Ако го изјавил ова стариот секоја му чест. :pos:

Како тргнаја Сити, ако продолжат вака ќе имат купвење на лето :свиркам:
Пример Родвел како би му дошол на новиов проект, и онака во Сити тешко да заиграт. Ус пат да не одет само за него, мојт да се пробат со Харт ама тоа е премногу, зато Коларов и Јаја немат да се на одмет :).

Пример Родвел како би му дошол на новиов проект, и онака во Сити тешко да заиграт. Ус пат да не одет само за него, мојт да се пробат со Харт ама тоа е премногу, зато Коларов и Јаја немат да се на одмет :).
И Компани :свиркам:

Абе какви Родвел или остали еве има во Бреша добри таленти :)

Какви се шансиве да тепате утре? Реално според фит играчи, форма, форма на противник? Пишана ми е 2ка да знам дали да ја чекам со радости или да си бидам воздржан :icon_lol:

Какви се шансиве да тепате утре? Реално според фит играчи, форма, форма на противник? Пишана ми е 2ка да знам дали да ја чекам со радости или да си бидам воздржан :icon_lol:
Милан не би бил Милан ако не те намачи 90мин :)

они се без Наинголан можеби најдобриот играч а исто и Милан е без Монтоливо кој може да се каже е еден од најдобрите во Милан..така да во Милан има доста други кој може да ја решат поготово сега со Балотели и од страните Нијанг и Шарави така да треба да тепа ама ништо не се знае не е баш слаб Каљари незнам како стојат со повредите Пинила,Ибарбо исто така се зафркнати..голман добар имаат Агаци.

MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.

Немој да ме заебаваш каков среден ред.. Ќе бидит интересно :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom