Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Cagliari's president: "Sunday's match against Milan will be played at the Is Arenas or else it won't be played at all."

Ќе пишеме 3 бода на неигра утакмица изгледа. :icon_lol:

Cagliari's president: "Sunday's match against Milan will be played at the Is Arenas or else it won't be played at all."

Ќе пишеме 3 бода на неигра утакмица изгледа. :icon_lol:
Па зашо да не бе :D

3 бода службено ќе ни дојдат ко порачани,он нека се глупира до утре сабајле ако сака :)

Да улетам ја вака, као највечи хејтер на Барселона.

Ако Милан тепа во првиот дуел, на Сан Сиро, без да прими гол, тогаш шансите за 1/4 финале ви се многу големи.
Барселона кога брка резултат на двомеч, не е таа иста Барселона и игра со многу притисок.

1-0 , автобусот на Ноу Камп и тоа е тоа.

Море да не ја одложат, мене тоа ми е..:)

А службени 3 бода, секако дека одлично би дошле, ама не верувам дека така лесно ќе ни ги даат. Постои поголема веројатност да ја одложат отколку да ни ја даат. :)
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 13:47 ---
Да улетам ја вака, као највечи хејтер на Барселона.

Ако Милан тепа во првиот дуел, на Сан Сиро, без да прими гол, тогаш шансите за 1/4 финале ви се многу големи.
Барселона кога брка резултат на двомеч, не е таа иста Барселона и игра со многу притисок.

1-0 , автобусот на Ноу Камп и тоа е тоа.

Верувам дека ти, со исто исчекување као и јас го чекаш тој двомечот, а? :icon_lol: А мислам дека и исто би се радувал на некое чудо и пролаз на Милан. :icon_lol:

Верувам дека ти, со исто исчекување као и јас го чекаш тој двомечот, а? :icon_lol: А мислам дека и исто би се радувал на некое чудо и пролаз на Милан. :icon_lol:

Јас верувам и сум сигурен дека Радлер е од Гостивар и веќе го запознал змејот XD

Ова со Жоргињо треба да се затвори што побрзо,интересен играч е,баш таков ни фали па можеби ќе го биде :D

Море да не ја одложат, мене тоа ми е..:)

А службени 3 бода, секако дека одлично би дошле, ама не верувам дека така лесно ќе ни ги даат. Постои поголема веројатност да ја одложат отколку да ни ја даат. :)
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 13:47 ---

Многу нормално. Да беше и Ливерпул, што го хејтам одма после Барселона, пак ќе бев за Ливерпул.
Плус, ја немам ништо против Милан, напротив ги симпатишам.

Мене ми е напамет, си викам, ај лани Челзи го имаше Дрогба и ги реши стариот, некој таков во Милан не ми текнува.
Ама можда ќе се избаци со некој гол Ночерино или Јепес со глава :icon_lol:

Јас живеам за денот кога Бонера ќе дае гол за Милан. Исто, желба ми е и Абате да дае гол, баш се прашувам како би славеле. Мислам дека Абате ќе трча као споулавен, а Бонера ќе падне болен, во несвесно стање и од тој ден тикови ќе има.
Па зошто тие не би ја решиле Барса? Ако е чудо, више нека биде чудо до крај.

Иначе Радлер е изразито против змејот и анти-змејски расположен, ама многу ја мрзи Барселона, па сеа тоа влијаеше за ваков испад на надеж дека Милан може да ја помине.

Јас живеам за денот кога Бонера ќе дае гол за Милан. Исто, желба ми е и Абате да дае гол, баш се прашувам како би славеле. Мислам дека Абате ќе трча као споулавен, а Бонера ќе падне болен, во несвесно стање и од тој ден тикови ќе има.
Па зошто тие не би ја решиле Барса? Ако е чудо, више нека биде чудо до крај.

Иначе Радлер е изразито против змејот и анти-змејски расположен, ама многу ја мрзи Барселона, па сеа тоа влијаеше за ваков испад на надеж дека Милан може да ја помине.
Јеее ете начин како да се ослободиме од Бонера :D Сигурна сум дека ако даде гол ("некогаш и негде...") ќе го фати срцев удар и тоа е тоа.. е сега овоа планов да им го доставиме на Милан па овие да им речат на фудбалерите да му даваат повеќе топки на Бонера да пуца.. од било каде (али знам дека од центар највеќе би го бивало :icon_lol:) или па нека оди напред при корнери.. што и да е само гол да даде :D иначе овоа цепеницава има веќе дадено гол.. или попрецизно гол од пенал мислам дека беше против омилените комшии Панатинајкос негде пред 2-3 сезони.. а за Абате, веќе почнав да го замислувам како ќе слави хаха :D

Пиши му меил на Галијани,се испланиравте,алал да вие :D

adriano_golden*tie@bungamail.com
леле.. сум го погрешила меилот.. ја па мислев дека му е adriano_chucknorris_galliani@hotmail.com а на берло знам дека му беше silvio_donnaiolo_berlusconi@live.com.. едино ако не си направил нов сега :D важно им ги памтам статусите на мсн... кај "ќелавиот" имаше неш доколку некој од неговите контакти знае кај може да се трансплантира коса како руни што направи.. а за "женакрот" беше "gay stop, only women - golddiggers" - така неш во таа смисла :D

дечки 3ца другари планираме да идеме на интер милан сега на 24 во милано.смештај на околу 5км од сан сиро за 2 вечери и повратна карта со визаир фаќа околу 80-100 евра плус од 50 до 100 евра карта за утакмицата.имали заинтересирани други фанови што планираат да идат?
П.С.дали имате информации од каде можат да се набават карти за утакмицата преку интернет зашто на официјалната на милан и интер уште не се пуштени во продажба а има доста страни што нудат уште од сега карти али се дупло поскапи од оние кога би се купиле од офијалните страни.

дечки 3ца другари планираме да идеме на интер милан сега на 24 во милано.смештај на околу 5км од сан сиро за 2 вечери и повратна карта со визаир фаќа околу 80-100 евра плус од 50 до 100 евра карта за утакмицата.имали заинтересирани други фанови што планираат да идат?
П.С.дали имате информации од каде можат да се набават карти за утакмицата преку интернет зашто на официјалната на милан и интер уште не се пуштени во продажба а има доста страни што нудат уште од сега карти али се дупло поскапи од оние кога би се купиле од офијалните страни.

барај на официјалната страна има за порачки само мислам треба да имаш акаунт што е фри..

603937_10151233621796949_805456970_n.jpg

285242_10151235411446949_1329153141_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom