Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Marco Materazzi: " Balotelli ima neverojatne kvalitete, može da napravi skok u kvaliteti u Milanu. Sa njim, Rossoneri mogu ozbiljno ciljati 3. mesto u ligi. Crvena i crna boja su njegove najdraže boje, već se u Interu u svlačionici pojavio sa čarapama Milana. "

Ajде Црно, АЈДЕЕЕЕ доаѓај више !!! :cool:

Pippo, jučer na gala večeri, otkrio plan za Atinu, 2007. godine

"Pirlo i ja smo mnogo puta pokušavali na treningu stvar koja se sastojala da on puca u mene tokom slobodnjaka i ja bi tako zabijao golove." - Upravo tako je pao 1. gol protiv Liverpoola u finalu :))))

Хехех зверови !
486017_301606926608530_1812834331_n.jpg

На сликава има еден звер, кој добил награда за хуманост одкако зел некој бездомник од улица и го средил, го облекол у одело и го искупал, али не успаел да го натера да се шиша и избричи :icon_lol:

Очекувано сценарио за овие два три дена е следново:

Балотели < in
Кака < in

Боатенг > out (вклучен во договорот за Балотели)
Робињо > home sweet home

Балотели < in
Кака < in

Робињо > home sweet home

и против Барса до Емануелсон. Можно е да отиде еден од Боатенг и Робињо, али еден, двајцата ако летнат бевме ебани со Барса. ама сеа ќе бидеме онака злоставени мачно и болно.

Балотели < in
Кака < in

Робињо > home sweet home

Боа аут?? Од кде сеа ова ??

За Роби ај, ама Боатенг не сакам да го продадат, го сакам циганот иако е камењ :love:

AC Milan News ‏@Milanello
City are willing to accept €23m now for Balotelli, but Milan stand firm at €20m, according to Gazzetta dello Sport.

:icon_lol:

Нема повикувањa на играчи во Англија, не читајте глупости, имаш листа од 25 играчи и сегде одиш со нив. Скај Бет го суспендираа кладењето на Балотели во Милан, од Гардијан викаат дека блиску се до договор ;)

Нема повикувањa на играчи во Англија, не читајте глупости, имаш листа од 25 играчи и сегде одиш со нив. Скај Бет го суспендираа кладењето на Балотели во Милан, од Гардијан викаат дека блиску се до договор ;)
Тука ни е џену,миланњус и онака е за пизди. :icon_lol:

Не бе какво продавање на Боатенг.. Морат да останит тој до крај на сезона барем, едвај почна да играт по назат во средина и сеа да го продајме... Здравје на лето ак најдет соодветна замена нека го шитнат ако имет кејф толку.
Работава со Балотели ми изгледат све пореална и пореална, иако не ни е потребен напаѓач толку многу, не сакам да ја заебет работава и да му го уништат сонот на џупацов, греота е. Нека го донесет како знает и умеет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom