Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Слабо, очекуев појќе...

бтњ.. Бојан ќе фати да шутира посилно или да фатим да дувам коа ќе шутне? :D

Второ полувреме ќе се разбудат рано е 27 голови оваа сезона ни се дадени после 75 минута. :D

Обавезно,под итно треба да се земе дефанзивен,централен играч во средината.Де Јонг е повреден,Амбро нема сила да игра константно,Фламини е далеку од тоа што беше,Страсер уште не се доказал,со Мунтари незнам што се случува и ги имаме Ноче и Монто.

Леле од линија ја извади кучено му ебем...

и Мексес, цела утакмица игра супер и на крај ќе не ебеше со еден потег :D
Нека мењава нешто Алегри инаку ваке не ја бива...

"Во игра ќе влезе Робињо,пропаднаа обидите на Милан да го пропаднат." :pos:

Иначе која мизерија сме еј,без идејно ко интер играме. :confused:

Шарави не изигра ништо, и Милан не изигра ништо... мртвило!

Него овој Нианг да не остане покусо, одма му врати на тој што го шутна :D

--- надополнето: 13 јануари 2013 во 22:38 ---
1000 топки изгубија со она нивно нафрлање... им ебем ботојте, па Бојан игра напред и Шарави, едниот метро и желба за растење другиот метро ипол ради фризот.. да беше Пацини ај или Нианг шпиц ама ваке кој да удри со глава? Сеедно, не искористивмо кикс на Рома да ги пројдемо, а и подосадна утакмица немам гледано...

Боатенг го остави цел натпревар па Ел Шарави колку и да не игра знае да се извлече и со Робињо ништо не направи. И ние да кикснеме од жал за другите

Јас имам многу подобар прием на топката од Робињо. Гарантирам со живот.

Инаку ако го донесат Балотели, екипата вака ќе ни биди: Абијати, Де Шиљо, Мексес, Запата, Запата, Монтоливо, Амброзини, Запата, Запата, Запата, Шарави.

Јас имам многу подобар прием на топката од Робињо. Гарантирам со живот.

Инаку ако го донесат Балотели, екипата вака ќе ни биди: Абијати, Де Шиљо, Мексес, Запата, Запата, Монтоливо, Амброзини, Запата, Запата, Запата, Шарави.

:pos::pos:
И да навистина, многу лошо изигравме денеска, Шарави ме разочара многу.
И Констант. Нианг ѕвер одма му враќа :icon_mrgr:

:pos::pos:
И да навистина, многу лошо изигравме денеска, Шарави ме разочара многу.
И Констант. Нианг ѕвер одма му враќа :icon_mrgr:

Шарави пред 3 дена играше цели 120 минути против Јувентус и можеше да се очекува денес да потфрли.

Со она корните веќе 2 сезони ми идат на живци.Кога ќе ги видам да проигруваат и после тоа да дадат некој млитав центаршут ми иде да ги задавам,а кога не проигруваат нафрлањето им е едвај до прва статива.Абе од центаршутеви годинава кој стигне не полни,а кај нас нема кој да нафрли.Друго нешто што веќе станува смешно е следново...игра Пацини најистурен топки строго по земја се даваат и никако да се искористи неговата ‘‘скок игра‘‘,игра Бојан како најистурен центаршутеви врштат како Крауч да ни е шпиц.На страна тоа што Бојан како најистурен е нуларица.Штета што не победивме денес и што не ја искористивме шансата за скок на табелата но да се надеваме дека ова е последниот кикс на овие ‘‘лесни‘‘ утакмици.

абе каков е овој милан у пичку матер!
бојан кркич, нијанг у напад да ти играат и очекуваш голови, епа нема!
па и шарави кога ќе го додадеш имаш луд просек од 20 години на напаѓачите, небаре сме ајакс
не знам со што толку доверба имаат у млитавкото нијанг, со 5те гола ли у каен? па и еден ганц ќе ги даде тие во каен
тоа што сакам да го кажам е дека сум скептик за нијанг, ич не ме убедува кога и да го пуштат...

а во око ми влезе оваа вест
па који курац бе, на постигнати толку голови во монако и сент етјен првата сезона, не му ни дадоа шанса, него го продадоа во сент етјен
еве сега пола европа го бара, а ми го зимаат нијанг, кркич и тако даље

и мора зимово да се земат бар тројца квалитетни играчи не постари од 24 години, инаку сме го наебале

највеќе ме изиритира реакцијата на Алегри после судиската свирка.

Се насмеал како нова пет денарка, ко божем бод против Барса на камп ноу освоил ебате чоекот.

Сега гледам и изјава дал дека е задоволен од бодот и прикажаната игра:confused:

највеќе ме изиритира реакцијата на Алегри после судиската свирка.

Се насмеал како нова пет денарка, ко божем бод против Барса на камп ноу освоил ебате чоекот.

Сега гледам и изјава дал дека е задоволен од бодот и прикажаната игра:confused:

A шо сакаш, да излезит и да се жалит како тоа Фламини имал лоша утакмица и не можел да придонесит за доброто на тимот? Си знајт чоекот со капацитетот што располага до кај мојт да ја оптегнит ногата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom