Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Констант - ако не се работи за повреда ,Алегри нека си даде самиот отказ за направената измена.Дефинитивно најдобриот играч ни беше до моментот кога беше повлечен од игра.
.
или па го одмори малку за среда :D

ако е за тоа у јбт шо е кафичот можам и ја да отидам утре да закажам и така на 10 мин од дома ми е....

Баш одлично што собравме двоцифрена бројка за собиранкава... :)
Јас, би го препознал евентуално само Димче....може да нагаѓаме кој е кој, пред да се претставиме, да видиме колку би погодиле.. :pos:

Баш одлично што собравме двоцифрена бројка за собиранкава... :)
Јас, би го препознал евентуално само Димче....може да нагаѓаме кој е кој, пред да се претставиме, да видиме колку би погодиле.. :pos:

Нема да е тешко да се препознае Нино Змејот :D

Јас, би го препознал евентуално само Димче....

и ти мислиш дека штрчи од што е неубав ?? :icon_lol::icon_lol:

Иначе, за измената Констант- Антонини мислам дека се работеше за мала повреда, пошто го дадоа со еден од тие физиотерапевтите како разговара и овој му гестикулираше на акцијата кога проба да даде една пета и коа се претепа. Не верувам да е сериозно, нема никакви вести дека е воопшто повреден.

и ти мислиш дека штрчи од што е најубав ?? :icon_lol::icon_lol:
Чим се фативме за убавина во државава идеме:
1. Јас
2. Мелита Ракичевиќ прв профил (полн)
3. Мелита Ракичевиќ втор профил (полн)
4. Мелита Ракичевиќ трет профил (полупразен)
5....
:D

Супер нашите ќе си ги фатиме 7+ :icon_lol:
5 коефициент ќе дадат кладилнициве и на крај 6 барса ќе ни ги начука :)

Се зезам бе, не сум до толку песимист пошо не можам кога се работи за мојот клуб но ако гледаме реално со овој тим шансите ни се 1000:1

Клипче не бе само за мене, општ challenge да направиме... Не знам вие колку се знаете, претпоставувам појше, мене би ми било интересно да видам колку можам да погодам и претпоставам кој е кој уствари! :pos:
и ти мислиш дека штрчи од што е неубав ?? :icon_lol:

Еве, види што вика... Вистина...Едино Мелита ако иде на собиранка, па да го измешам со неа, иначе....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom