Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Боатенг за Балотели, според мене ако направат вака ќе им биде најдобар потег.

Се ми се чини дека Робињо ќе си отиде на крајот а можно е и Боатенг ако продолжи да се курчи.
Изјавава на Робињо кажува се'
Robinho: "I would have taken a pay cut to join Santos, but it's difficult for Santos to reach an agreement with Milan."

Ова со Абате исто сум изненаден но ќе се воздржам од коментари,Траоре ќе барал нов клуб а сите побитни младинци се пребацуваат у Серија Б.
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 15:29 ---
Боатенг за Балотели, според мене ако направат вака ќе им биде најдобар потег.
Зошто Сити би го сакале Боатенг?

Се ми се чини дека Робињо ќе си отиде на крајот а можно е и Боатенг ако продолжи да се курчи.
Изјавава на Робињо кажува се'
Robinho: "I would have taken a pay cut to join Santos, but it's difficult for Santos to reach an agreement with Milan."

Ова со Абате исто сум изненаден но ќе се воздржам од коментари,Траоре ќе барал нов клуб а сите побитни младинци се пребацуваат у Серија Б.
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 15:29 ---

Зошто Сити би го сакале Боатенг?

Не бе ова само прост пример од мене :coffee:

П.С. Еве можен состав за со Сиена. Го остава Емануелсон на клупа а го стави Амброзини.

68668_489262794457521_428539862_n.jpg

Абе какво продавање на Абате, глупости се тоа... после ќе треба Бонера да го гледамо у случај на повреда на Шиљо! Нека си седи Абате супер си е! Ме радува што добива шанса Шиљо и како штопер, баш ме интересира како ќе се снајде...

Како бе и Абате да го продадат, на единствената позиција каде што сме добро покриени и таму да заебат. Добар си е, може да ги замени и Де Шиљо, а и Констант со тоа што Абате би одел десно, а за Де Шиљо не е проблем да игра лево, мн добар центршут има и со лева.

Иначе за Де Шиљо на футбал менаџер можеше и штопер да игра, зато не ме зачуди што може да стартува утре до Ачерби :icon_lol: . Резерва за нив ќе биде Кристант, сезонава бил прекомандуван како централен бек и таму игра за Примаверата.

Овој клуб душата си ја стаи на продажба ... Уште Галиани да го продадеме и таман ќе биде.

Nope... цел јануари не го седам Скопје. А баш сакав да видам шо интересни фаци има од фан клубов :D

Здравје ќе има и нареден пут, а и што вика Миланез може по фејсбуков да се најдемо...

И пак ќе кажам кој друг може да дојде у среда на собиранката..

Ќе гледаме во Мондано најверојатно, до сеа смо Ја, Нино, Клипче, Пиупиу и курајбер, како и фросе од фан клуб Гејчестер :icon_mrgr:

Мислим дека не забраев никого..

Баш ми е мило што Шиљо ќе заигра стопер,баш ме интересира како ќе се снајде таму,ако е добар и ако го исфорсира Алегри може да си решиме една од двете дупки централно во одбрана.
Како бек е одличен сега за сега и десно и лево.

Иначе тоа пиздариите со Абате не ми се свиѓаат,тури му курот стај го прва постава десно,лево Шиљо и мир во куќа. Плус наше дете е,кој ќе пријавиме следна сезона за Л.Ш. Јепес ? Или ќе ги чуваат со Амброзини дур не цркнат на терен.....

Криво ми е што Робињо остана а Пато си отиде,која глупа логика не верувам значи.

Иначе џаци нема да ве дружам за со Јуве :/ Фак ит дајте онака ќе се собереме некој ден на кафе што се вика не мора за утакмица........стварно испадна ко што кажав прво дека мн. тешко да можам тој период.
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 20:02 ---
Boateng shock: 'I could leave Milan'

Голем шок,чао пријатно.

Здравје ќе има и нареден пут, а и што вика Миланез може по фејсбуков да се најдемо...

И пак ќе кажам кој друг може да дојде у среда на собиранката..

Ќе гледаме во Мондано најверојатно, до сеа смо Ја, Нино, Клипче, Пиупиу и курајбер, како и фросе од фан клуб Гејчестер :icon_mrgr:

Мислим дека не забраев никого..

Јас мислам дека и Vody се пријави...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom