Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Чувајте те си го, со Робен лево и Рибери десно Пацини у Гермнаската лига ќе даде 75 голови :icon_lol:
--- надополнето: 27 декември 2012 во 05:13 ---

Ова нас ни треба момци, ова...

Отиде пато изгледа, со робињо така да освен тоа што нема да има бразилци во милан(освен габриел), јас ќе треба да мењам слика.... не ми е криво што ќе си идат ме мрзи да барам слика сеа по нетов :)
Иначе за замена да донесат 1 од одбрана и 1 средина асален, немора балотели, нека играат кркич со шарави и пацо напред, па што сака нека биде, важно е да не се мучиме со инвалиди во одбрана и напад

Штета за Пато, ептен ми е криво. Играчиште, можеше да стане еден од најдобрите у свет...ама ете како повредите можат да уништат еден играч. Штета...

Штета за Пато, ептен ми е криво. Играчиште, можеше да стане еден од најдобрите у свет...ама ете како повредите можат да уништат еден играч. Штета...
Жално.. идол беше :icon_lol:

Несмее да се прекине ланецот на бразилци у Милан, мора да се донесе некое талентирано бразилче... на пример еве Нејмар :D

Несмее да се прекине ланецот на бразилци у Милан, мора да се донесе некое талентирано бразилче... на пример еве Нејмар :D

Може и со некое Аргентинче да пробамо... на пример Меси

Може и со некое Аргентинче да пробамо... на пример Меси
Еј ги нејќем ја аргентинците макар и Меси бил, појќе сум за некое бразилче :D

и нормално ич не ми се свиѓа ова продажбава на Робињо и Пато! У ваков мизерен Милан ти да продаваш такви играчи а еден куп има што треба да заминат пред нив... Робињо може да го остаат до крај на сезона барем, а Пато да го дадат на позајмица... ама ај више печена е работата и онаке иде све на полошо...
406758_473931145977322_1959098102_n.jpg

Да се однесе Паулињо (имам напоменато и претходно) и да ја продолжиме серијата на бразилци во Милан.

и нормално ич не ми се свиѓа ова продажбава на Робињо и Пато! У ваков мизерен Милан ти да продаваш такви играчи а еден куп има што треба да заминат пред нив... Робињо може да го остаат до крај на сезона барем, а Пато да го дадат на позајмица... ама ај више печена е работата и онаке иде све на полошо...

Реално гледано на Робињо веќе не му е до фудбал,а Пато нема никаква иднина во Милан.Ова е последниот воз кој треба да се фати за да се извади солидна сума на пари за овие двајца.Робињо колку толку играше и воглавно промашуваше празен гол од еден метар,а од Пато немаме никаква корист веќе 2 години и само лапа голема плата.

За Пато искрено се надевам дека ќе успее некако да ги надмине проблемите со повредите и дека еден ден ќе стане еден од најдобрите напаѓачи во светот.Во Милан нема иднина за него и затоа најдобро ќе биде и за тимот и за Пато соработката да заврши што е можно побрзо.

Ќе станит најдобар на куров Пато. 15м се супер од него, нека ојт нека играт во Бразил, можеби таму ќе му се насвевнит среќата да не се повредуват. На Робињо убо кажавте не му е до играње нека летат. Јас сум ако и за Боатенг се понуди добра сума (18-20 милјони) нека летат и тој зш и него не му се играт. Ги продадовме Ибра и Силва за овие не му ја мислам, и онака никогаш не дале на знаење дека Милан без нив не мојт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom