Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сега Берлу го купува Меси и решава две работи со еден удар, го засилува Милан и ја ослабнува Барса. :love:

konstant-300.jpg

Мessi who? :icon_lol:

слика од пробното извлекување вчера

Attachments

• 6971_433421656723185_1064888916_n.jpg
    6971_433421656723185_1064888916_n.jpg
    30,5 KB · Прегледи: 29
Минатата сезона Милан беше 3 или 4 клуб по заработка во ЛШ, иако испаднаа во 1/4 финалето. Беа и пред Реал Мадрид по заработка, а тоа најмногу се должеше на атрактивните противници во 1/8 финале и 1/4 финале (Арсенал и Барса). Така да ако ништо друго бар Милан нека си лапне добра пара, подобро од Барса да изгубат отколку од Шалке. Башка и сите за Милан ќе навиваат :icon_lol:

Минатата сезона Милан беше 3 или 4 клуб по заработка во ЛШ, иако испаднаа во 1/4 финалето. Беа и пред Реал Мадрид по заработка, а тоа најмногу се должеше на атрактивните противници во 1/8 финале и 1/4 финале (Арсенал и Барса). Така да ако ништо друго бар Милан нека си лапне добра пара, подобро од Барса да изгубат отколку од Шалке. Башка и сите за Милан ќе навиваат :icon_lol:

Галијани, ти си??? :D

Добро што беа глупостиве нека каже некој?
Зошто неможеше да ни се падне Манчестер? ПСЖ? По која основа? :confused:

Манчестер...шо неможи...истото важи и за ПСЖ
Манчестер - Милан неможи оти...
Остануваа само ПСЖ(Кој неможеше да се падни со Барса и Малага(Први во групата)) Воедно и со Порто неможеше да се падни ПСЖ(Заедно беа во групата), а Реал со Малага и Барса и Валенсија неможи да се падни оти се од Шпанија. И мораше да ви се падни Шпанец, а пошо Малага беше со вас, а Валенсија заврши исто ко Милан 2ри, исто и Реал... и остана само Барса како алтернатива.

Единствен сум шо се надевам на пласман понатаму?

Не, јас сум убеден дека штрумфовите ќе го лапнат, не дека сме посилни, туку време е веќе да паѓаат, а и ние пополека се оправаме, башка, навијачки е да бидеме убедени во тоа, тука реалност ич не ни е потребна

не викате 3то место да фатиме у италија оваа година... Барса сакаме да ја победиме... :icon_lol:

Двете утакмици 7+ да се игрет, со 100че мојт уба пара да се земит..
Иначе со овој тим и малце е тешко да ги победиме, ама верувам дека ова е мотив + за Галијани и Берлускони да донесат нешто квалитетно во тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom