Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бруки ... Против една од најслабите екипи што некогаш играле во Серија А не успеавме да создадеме една 100% шанса на домашен терен. :tapp:

‘El Shaarawy is a very mobile, very technical young player. His philosophy fits perfectly with mine,’ Wenger told Eurosport.

The Frenchman was then quizzed as to whether El Shaarawy may well be a possible transfer target, given the club’s desire to add to their forward options in the new year, and Wenger did little to suggest it was off the agenda. ‘You never know,’ he added. ‘I just say I love the way he plays.’

Бруки ... Против една од најслабите екипи што некогаш играле во Серија А не успеавме да создадеме една 100% шанса на домашен терен. :tapp:
Робињо многу ја дудла, расположен е за игра и се забрава у дриблинзите негови...

Ако не ги тепаат со 3-4 разлика нека се обесат. Наполи и јуве по 5 гола им дадоа овие се мачат една шанса да создадат. :facepalm:

П.С. Не ни свирнаа чист пенал.
--- надополнето: 16 декември 2012 во 15:55 ---
‘El Shaarawy is a very mobile, very technical young player. His philosophy fits perfectly with mine,’ Wenger told Eurosport.

The Frenchman was then quizzed as to whether El Shaarawy may well be a possible transfer target, given the club’s desire to add to their forward options in the new year, and Wenger did little to suggest it was off the agenda. ‘You never know,’ he added. ‘I just say I love the way he plays.’
Почна да го губи разумот стариот. И официјално.

Еееееј духовит Венгер :D

Робињо многу ја дудла, расположен е за игра и се забрава у дриблинзите негови...

Убаво што ме потсети...заборавив да кажам дека циганот треба да биде изваден уште на полувреме.Цела игра ни ја ремети му ебам клошарот.Ги начекал Пескара па ќе ми прави потези кои никако да му успеат,а на страна тоа што залагањето му е длабоко во минус навлезено.

Абрускато за 2:0 :icon_lol:
Завршница на класа напаѓач ! :)

Пикај го таму сега Нианг уште еден да турни.

Ако не дадемо гол ќе примимо и ќе биде тоа најголема брука :D

Овие не се салам бе :pos:
Милан даде еден гол, Пескара 3, а Милан води 3:1. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom