Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
395097_518396171533937_1254330972_n.jpg

Абе не се замарајте сеа со утакмицата,не е толку битна,и кого да купат на лето.
Малава стварно ке ја земат или нема врска.

Многу рано му текна да го пушти Петагна. Поарно да не ги повикува младинците. Кристанте на трибини не доби шанса на ваков неважен натпревар.
Се знаеше дека ќе им дадат бодови.

Хулк не се поздрави со Спалети и покажа нешто со рацете демек „готово е“. Ајде газди отворете го ќесето.

Хулк не се поздрави со Спалети и покажа нешто со рацете демек „готово е“. Ајде газди отворете го ќесето.
Сеа можат да го земат поефтино, Запата му намали цената :icon_lol:

Од какви клошари и кретени Зенит изгубивме тоа чудо едно.
Фламини и Мезах, ако не сакаат да си заминат нека ги шутираат на клоци.
Бојан, какви 15 милиони за да го откупиме?!

И немојте сеа молим вас, небитна утакмица, Кристанте, Петања, глупости...
Не ни требаше ич поразов! Можевме да ги утепаме начисто денеска. Таман влеговме во серија..

едит:
Каков црн Хулк? Ако се искараат, попрво Спалети ќе лета од Зенит отколку Хулк...

какви шанси не дадовмен е ми се верува шутот на Робињо како не влезе цц..и не влегувајте во филмови за Хулк утре ќе се смират,Милан немаше пари Ибра да го плаќа не па Хулк кој бара повеќе плата и плус за трансферот..Ачерби одигра супер доста пати и ја изнесуваше топката и се,а овие Кркич,Мезбах и Фламини без зборови.

Не знам, но јас немам негативен впечаток после овој натпревар. Милан (иако со втор тим) излезе на терен и сакаше да наметне игра. Имаа контрола на топката и изгледаа доста добро, јас никако не очекував такво нешто, мислев Зенит ќе кружи околу шеснаестникот на Милан, а Амбро и Фламини ќе се мачат да сврзат некој пас и да поминат на нивна половина. Очајни беа во последната третирна од теренот. Не се знае кој беше полош од Бојан и Боатенг. Толку да се нема идеа што да се направи со топка, кога да се пушти пас, кога да се задржи, па себичност, нерезонски шутеви. Секогаш донесуваа погрешна одлука. Тоа беше проблемот, плус повторно грешка и примање гол. Фламини е највиновен, но и во шеснаесетникот требаше подобро да реагираат.

кој ќе најдете хајлатс подобар и поголем проследите го, не га глеав утакмицата ...

тоа не го видов, збеснал Хулк, а која е причината?
Причината Ачерби го стави во џеб,и го извадија......и Хулк почна да збеснува,кај и да е ќе позелени. :icon_lol:

Глуп пораз ама тоа е,без креативец во средина со глупа одбрана.......Кркиќ 15 милиони за откуп ? хахаха враќај го таму во Рома да се чудат што да му прават. Исто и Запата,и Ачерби,гаден ми е не го можам. Боатенг,Господе кое дрво е човеков. :icon_lol: Пацини......освен Монтоливо и Де Јонг(добро за нив се очекуваше)ни еден трансфер не погодија,
Иначе ситуацијата со Хулк не е наивна,него и лажни бомби му поставуваа и соиграчите го нејќат зошто зема астрономска плата во споредба со нив. Ама ако се фрлаат пари за напаѓач пре би Балотели зш е италијанец.......на крај Матри или Бендтнер ќе го земат. :pos:

Сега со Торино и Пескара мора 6 бода да се земат,па со Рома на гости и икс нема да биде лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom