Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Плата одма да му покачат на 4-5 милиончиња...или па да јаде дебели бонуси...Детево е Феномен..... Стефан најјак :)

Амброзини да не му вети некоја женска ако даде 20 голови? :D
Добра игра во второ полувреме и немаше потреба од црвен за Боатенг. Ајде да не плачат хејтерите и ние имаме еден израмнето е.
1/2 честито Берло :P :D :pos:
Подруго е кога сврзиш два натпревари со 90% ист состав а не секакви комбинации како претходните кола. ;)

Maliot vaka ako prodolzi ke go kupat span cite odma.a sakav I bojan da go Vidam.Robinjo ke si produzi so promasuvanjata pak.zasto abate ne igra?

Кој беше капитен од ко доби Боатенг црвен?

Ако асоцијација за офсајт е Пипо Инзаги,тогас за промашена чиста позиција од пред гол е Робињо.

Maliot vaka ako prodolzi ke go kupat span cite odma.a sakav I bojan da go Vidam.Robinjo ke si produzi so promasuvanjata pak.zasto abate ne igra?
Абате да игра покрај она игра на Де Шиљо? Не не, нека греј клупа. Инаку сега повреден е.

Боатенг среќа у несреќа, даде гол и си доби црвен :icon_lol:
Робињо дрвце на натпреварот, сегде го има а усвари никакво фајде од него немаше... промашуањето беше крајот! Требаше да излезе тој уште кј 60 та, незнам како му текна на Алегри на крај да го ваѓа...
Ел Шарави машина е, незнам што би праеле да се повреди, тек тогаш ќе бидемо дрва!

Ja mislam I abate igrase solidno.za losa utakmica site imaat.I de siljo bil golem trup vo nekoi od mechovite

Ел Шарави не заслужива да игра на ист терен со луѓе како Ачерби.
Ако не паднеше оној црвен и оној гол, ова денес ќе беше чист пораз, сите симптоми на немоќ ги покажаа од минатите утакмици сезонава во ситуации кога имаа негатива.
Боатенг можда даде гол, ама мене ич не ме импресионираше, ни он ни Ночерино, двајцата беа за курац денес.
Абате и Антонини нека се спремаат за клупа двајцата, пак ќе кажам Констант и Де Шиљо за десет кола се ниво погоре од нивото на кое се они после 3 години во Милан, во случајот на Антонини разликата е уште поголема.
Недај боже да е сериозно ова со Монтоливо, ако он не игра, тек тогаш ќе си имаме проблеми.

Francesco Acerbi was the most consistent player of the match: recovering 27 balls, and completing 70 passes ;)
Nigel De Jong completed 119 passes.

Живци искинав со промашувањава на Робињо.Циганчево или нека ја среди завршницата или нека бега што подалеку од Милано.Јас разбирам дека секој фудбалер нема добра завршница но она што го промашува Робињо не го промашува ни играч од 3та Македонска лига.
Што се однесува до играта не сум задоволен затоа што игравме асален фудбал само некои 10-15 минути и тогаш за среќа успеавме да ја свртиме утакмицата.Не ми е јасно која е логиката да и се повлечеш на една онака изгубена Катанија со играч повеќе при минимално водство од 2:1.После вториот гол требаше да се нападне и да се даде уште еден за мирна завршница,а не да чекаме да заврши утакмицата со подавање на наша половина.Реално и со таква претпазлива игра требаше да дадеме 3 гола ама имаме играчи што не знаат и празен гол да погодат па од таму и цела среќа е што Катанија во второ полувреме не изигра ништо,а сите знаеме како играат на Сицилија.

Шарави е златно вреден играч. :cuc:

Робињо докажа каков играч е оваква шанса се промашува ли..он не му ја даде на Шарави на Ночерино чекаше до крај па ја подаде и ја зафркна на крај он..

важна е победата и тоа доста важна утакмица беше оваа после победа со Јувентус и нерешено кај Наполу оваа да се победи и после мислам гостуваме кај Торино каде мислам дека ќе биде премногу тешко да победиме.

Неможе да помине една победа на Милан без Легендава.... :D
АХАХХАХА 0:50 место Робињо вика Кутињо и овие го заебаваат :D
а и најјако го изговара Боатенг !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom