Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да не беше Робињо, победата против Јувентус најверојатно ќе беше само мисловна именка. Робињо мора да остане до јуни, освен ако не донесат нешто добро во јануари, во што не верувам. Неговите квалитети посебно ќе дојдат до израз против силните екипи. Во јуни нека го пратат во Бразил, а на негово место нека дојде оној Фелипе Андерсон, откако почнаа да го поврзуваат со Милан се трудев да видам каков играч е, и делува доста интересно.

Вчера против Катанија, Милан излезе со намера да има посед на топка и да не и дозволи Катанија да игра. Катанија можеше да даде гол само од прекин, како и што направија. Но и Милан немаше шанса во прво полувреме. Против вакви екипи треба да се игра со некој напаѓач како Пацини/Пато. За да играат со ваква постава како вчера, потребна е длабинска игра за да се постигнат голови, а такви топки не може многу да се очекуваат од Боатенг, Ночерино... Иако и овие двајца почнаа да прикажуваат солидни партии.

за кој Мексес мислиш, Мексес 1, Мексес 2 или Мексес 3?
Филип Мексес со ножички го што даде, CB, плава долга коса, личи на Ганикус од Спартакус серијата ако ја имаш гледано :P

Филип Мексес со ножички го што даде, CB, плава долга коса, личи на Ганикус од Спартакус серијата ако ја имаш гледано :P

Дека у множина праша, па затоа :icon_lol:.
Иначе имаат нова песничка, а момците со инструментите не ги пуштиле на стадион, ма мораа да свиркаат, иначе песната е за Мексес

Со Зенит нека излезе со примавера оние играчи кои се пријавени немој да го лаже ѓавол со Ел Шарави, Монтоливо, Констант и Ганикус :pos: .....

MILAN-SASSUOLO 3-0 (3х Ganz) (y)
:pos:
2e02cffceaf68c0aa94086f2a655e127-16537-2949380efa673bd8c4523694a3f5f4dd.jpeg

Интересно интервју со Шарави :D
Must read e :D

П.с у третото е,појма неам зашо ама ме јебат спојлерите :D
El Shaarawy: "I still have a lot to learn, like Allegri also says. Like for example, off-the-ball movements and how to lose my marker."

El Shaarawy: "I've gotten my driver's license, so now I don't have to rely on Antonini to take me to Milanello anymore!"

El Shaarawy: "Who has taught me the most at Milan? In terms of football, I will say Ibra and Thiago Silva."

El Shaarawy: "Seedorf, Inzaghi and Ambrosini have taught me the most from a human point of view."

El Shaarawy: "But I've learned from everyone at Milan by observing them train, and how they behave with the media and the fans."

El Shaarawy: "Ibra used to yell at everybody, not just me. It all comes from his desire to win."

El Shaarawy: "I've never had a quarrel with Gattuso. His declarations were about youngsters in general, not me specifically."

El Shaarawy: "After we beat Udinese last year where I scored the winning goal, we were in the changing rooms and Galliani gave me his phone and said that it was Berlusconi. I was speechless. I couldn't say a word while he was complimenting me."

El Shaarawy: "When we have lunch at Milanello I sit with the senators in the squad. It was also like that last season."

El Shaarawy: "I get along best with Ambro, Abate, Antonini and Bonera."

El Shaarawy: "I live in the San Siro zone. Last year my father was also with us, now my mother is here. My brother visits us sometimes."

El Shaarawy: "If I know how to cook? I know how to make one pasta dish, but I always clean up after we have dinner at home."

El Shaarawy: "What I do in my spare time? Playstation, watch tv. I watch all the football that I can."

El Shaarawy: "I like watching and playing snooker which is a kind of billiard. I'm going to buy a billiard table soon."

El Shaarawy: "I still haven't been inside the Duomo in Milano or seen Castello Sforzesco or The Last Supper painting."

El Shaarawy: "Ambrosini will also pay for my vacation during the christmas break. I will go somewhere in the mountains."

El Shaarawy: "The best defenders that I've faced are Gerard Pique and Carles Puyol. They really impressed me last year when we met them."

El Shaarawy: "The player that has surprised me the most is Denis from Atalanta. He has strength, technique and an eye for goal."

El Shaarawy: "The nickname Il Faraone? It was given to me by a Sky commentator 2 years ago during Genoa-Empoli (Primavera final)."

El Shaarawy: "I like the nickname Il Faraone, because I'm also part Egyptian due to my father."

El Shaarawy: "If I believe that Milan will return to being great again? Milan are already great."

El Shaarawy: "I'm still the same person as always. Only thing that has changed is that I pay for the pizza when I'm with my friends."

El Shaarawy: "The strength of a true champion consists of never settling or being satisfied. You must always improve."

El Shaarawy: "What I fear? Sometimes I think that it only takes very little to hit rock bottom."

El Shaarawy: "I have always been more of a goalscorer than an assistman."

El Shaarawy: "Allegri is not the type who speaks a lot. He has always given me good advice, both about football and about life."

El Shaarawy: "I like watching and playing snooker which is a kind of billiard. I'm going to buy a billiard table soon."

263664_402193829857636_1992014366_n.jpg

:cuc:

695633670.jpg

A8-1oaOCUAA7pT-.jpg

Примаверата тепале 6 -1 прееска,3 гола на Ганз,2 на Боатенг и 1 на Кристанте,ако случајно дојдете до некакви видео од головиве постирајте.

Примаверата тепале 6 -1 прееска,3 гола на Ганз,2 на Боатенг и 1 на Кристанте,ако случајно дојдете до некакви видео од головиве постирајте.

Ај против зенит да ги видиме шо кучина се.

Ај против зенит да ги видиме шо кучина се.

Па не верувам дека сите ќе добијат шанса ама барем Кристанте би сакал да поигра малце.
Ганз исто така големи се можностите да добие шанса ама може да игра и Пацини пошто не добива ич шанса па би се бунел.

За црњово не верувам,само што се врати од повреда и слично па ваљда претпазливи ќе бидат со него.

Кармона и Ганц се наоѓаат на онаа Б листа во ЛШ така да можат и да започнат, истото важи и за Габриел и за сите деца од примаверата, најмногу очекувам Кристанте да добие некоја минутажа, како и Фламини,Амброзини,Бојан Абате и Анте повратниците од повреда, едноставно да видиме еден Б тим на Милан + младинци, а можно е и Боатенг да игра пред се затоа што е суспендиран наредната недела против Торино.

Боатенг сигурно ќе игра,мислам дека треба да добие шанса на голот Габриел додека во нападот не верувам премногу да калкулира Алегри и да ги стави сите младинци а баш би сакал да видам неколку од младинците на оваква утакмица или па да пробува некоја нова формација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom