Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Цела рака залепена за телото и тоа на предната страна на телото и топката го гиба малку во лактот. Очекуваш дека то се свири пенал?
Зошто да не за нив каков смешен пенал досудија претходниот натпревар.

Немогуче е онака глуп гол да примиш бе ... :tapp: Па и овие Малага...еднаш пројдоа центар,еднаш шутнаа и еден гол дадоа. :mad: Ги надигравме тотално и заслуживме 3 бода но тоа е фудбалот.Играта ни беше за класа подобра од претходните утакмица...ма и више од класа само што фали играч што ќе го даде оној завршен пас до напаѓачот.

Зошто да не за нив каков смешен пенал досудија претходниот натпревар.
Хах, кој судеше тогаш не памтам? Веб вакви ситуации ретко кога ги суди пенали, а и мене ако ме прашат онде нема никаков пенал.

Хах, кој судеше тогаш не памтам? Веб вакви ситуации ретко кога ги суди пенали, а и мене ако ме прашат онде нема никаков пенал.
Педро Проенка или Проенца не знам како точно му е презимето.
Па и мене да ме прашаат за нивниот пенал ќе кажев нема но сепак зависи на која екипа им се суди. Да беше Барселона одма им свирнеа. :icon_mrgr:

Ех сега, да играа Јунајтед и Малага тогаш да видите дали немаше да досуди пенал Хауи Веб ...

Малага 10
Милан 5
Андерлехт 4
Зенит 3

Добро е шо и Зенит изгуби. :D
Лошо е Андерлехт сега имаат шанси за 2 место па ќе се мачиме и со нив сигурно ќе планираат да извлечат бод.
Друго ќе беше да изгубеа барем само Зенит ќе ни беше проблем во последно коло инаку сега и двете. Ништо чудно и Малага во последно коло на Андерлехт да им даде бодови ако има обезбедено 1 место.

Ајде сите знаете италијани како проаѓаат група секогаш...
Со порази со нерешени ќе пројдат група, другите ќе играат за нас :icon_mrgr:
Ќе ги тепамо Зенит а Андерлехт ќе изгуби од Малага и тоа е тоа чича мича готова је прича :icon_mrgr:
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 23:37 ---
222562_276720842430852_2127148497_n.png

^Кабаљеро не отепа. Какви топки му фати на Кркич и Емануелсон од слободен.

Абе за пласирање, ќе се пласираме, ама и да не се пласираме не е нешто голем зијан. Јасно е дека овде нема што да бараме. Сезонава е отидена, само топовско месо ќе бидеме на некого во наредна фаза.

Денеска пак до израз дојде психичката неспремност на цела екипа. Кој знае кој пат сезонава бркаме негатива, ја стасуваме и толку . Една ебана утакмица не сврте Милан.
Потфрлија многу Шарави и Емануелсон, и Де Шиљо лошо изигра ама не можеш да му замериш, дете е. Монтоливо и Констант се подобри и подобри, центар шутот на Консант за голот на Пато да се изреже на це-де и да им се даде на, Абате, Антонини, Замброта,Таиво,Јанкуловски, Одо, сите дрипци што играат бек откако си отидоа Сержињо и Кафу. Топкана ептен го погоди Пато у нос, немаше избор па даде гол, иначе ко што беше цел крив денес и тоа ќе го промашеше.

Исто така за пофалба е Мекцес, игра со срце маме му ебам, на крај и напад фати да игра.

Ни Лига Европа не ни е загарантирана упм :pos:

П.С. Боатенг (од тековната сезона) и фудбалот два различни поими.
Melissa Sattal.jpg
Му ја еба кариерава курвата ...:icon_lol:

Абе јес да не сме сјајни сезонава (читај очајни на моменти), ама и ич среќа немаме... Малага даде безвезен гол во период кога многу лесно можеше два да прими, ние се најдовме во ситуација да бркаме резултат и тешко е оттаму јебига. Позитивна работа е што очигледно се крева формата на појше играчи, не е само Шарави више тој кој игра и се труди во екипа. Констант да се забетонира на лева бековска, Монтоливо одличен, Бојан се подобар, Пато се надевам дека после голов ќе добие и појше самодоверба.

Јас ги оправдувам двете измени на Алегри. Му беа скроз на место. Јес да Шарави придоби многу од нас фановите, ама нема потреба толку да се сили работата со него, зошто лесно може да изгори детето. Денеска беше најслаб на терен и добро е да му се дешаваат и вакви утакмици за да не прегори во моментот во кој се наоѓа. Полека со него, покажа дека има страшен потенцијал, не влечеше во тежок период, ама битно е добро да се изменаџира во вакви моменти. Емануелсон беше втор најслаб во екипата и требаше уште порано да си излезе.

Сега играме прво со Андерлехт и мораме да тепаме. Ако победиме, а Зенит не успее да ја победи Малага, тогаш сме сигурни во втора фаза и мирно влагаме во последната утакмица со Зенит на Сан Сиро.

Мислам дека формата оди нагоре и факинг многу ни треба да врземе барем 2 победи во низа! Полека се кристализираат работите и со играчите и првиот тим и мислам дека ќе биде подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom