Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
добро бе со цел памет му реплицирате на овојт тип??

:icon_mrgr:
36560_372476362837780_985168117_n.jpg

Сега со Малага треба да се види дали она со Киево беше само моментален блесок на Милан или па стварно се средиле некои работи.Малага ко Малага не ме плаши многу затоа што они ни во Шпанија не се изнаиграа многу,а она што ме плаши пред оваа утакмица е Алегри.Се некако ми оди на тоа дека пак ќе се изглупира со Бонера во одбрана и ништо нема да ме чуди ако направи грешка и го игра Амброзини заради добрата партија со Киево пред Де Јонг,а за мењање на формацијата со 3 играчи позади нејќам ни да помислам.Ваљда ќе увиди дека она што Милан го играше против Киево е добитната комбинација со тоа што ќе направи измени Амбро-Де Јонг и Пацини-Пато,а одбраната треба да ја остави иста како со Киево и конечно таа четворка да сврзе 2 утакмици во серија.

Го одмараше бе Де Јонг, а и Пато изгледа. Грешка ќе му биди шо ќе го стајт капитено Бонера да играт прва простава.

Абе срамота е тој Милан и овој Јуве да се споредуваат, тој Милан се докажа и во Европа кој е и што е тој период, најдобар тим на планетата беа, срамота е да се споредуваат двата тима и да се прават тие паралели.
Не е срамота.... Тогаш милан немал пораз нигде.... Ни ЛШ ни серија А ни куп...а јуве изгуби во куп...така да и да стигнеа до таа бројка немаше да биде тоа тоа ;)

Не е срамота.... Тогаш милан немал пораз нигде.... Ни ЛШ ни серија А ни куп...а јуве изгуби во куп...така да и да стигнеа до таа бројка немаше да биде тоа тоа ;)

:tapp: Ти читаш ли шо пишува Syn или онака само првите 2-3 збора?

Allegri's team against Pellegrini (4-2 - 3-1) Abbiati, Abate, Bonera, Yepes, Constant, Montolivo, Ambrosini, Emanuelson, Bojan, El Shaarawy, Pazzini.

Не бе не, не е нормален овја :facepalm:

Allegri's team against Pellegrini (4-2 - 3-1) Abbiati, Abate, Bonera, Yepes, Constant, Montolivo, Ambrosini, Emanuelson, Bojan, El Shaarawy, Pazzini.

Не бе не, не е нормален овја :facepalm:
На пресот рекол ќе има мн мали промени и ја тоа го сконтав ко Пато-Пацини и могуче е Емануелсон-Боатенг ама дека комплет штоперското дуо ќе го мења не ми ни падна на памет.

Функционираа одлично Запата и Мексес,не глеам потреба да ги мења,барем не двајцата.

Мексес моментално ни е класа над другите дефанзивци, значи КЛАСА, ај да го сменеше само Црниот ќе сватев, ама двајцата не ми влага у глава никако, посебно не после 2--3 меча у кои МекЦес е одличен...

И со Де Јонг незнам шо е работава 3 меч по ред не игра, а добар беше, и гол даде.....

Се довоумел помеѓу Де Јонг и Амброзини. :pos: :tapp:
Се плашам од тоа дека има шанси на зимо да го продадат овој почна да не го игра. Не ги исполнил очекувањата. :facepalm:
Ај Бонера што толку запнал ама па и Јепес. Треба да е без мозок за Мексес да го остави на клупата.

Од пишаниот состав погоре мора да се смени
Пато - Пацини
ДеЈонг - Амбро
Мексес - Јепес/Бонера

Пато шанса пред Пацини дека е поподвижен и може појќе проблеми да напрае на Малага
Амброзини изигра одлично со Киево али таква утакмица игра една у десет
Мексес - Јепес/Бонера нема дискусија туе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom