- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Бонера да ти бил подобар од Мексес ...
Галијани црвен во фацата ко мајмун во газот.
Галијани црвен во фацата ко мајмун во газот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ja kazav i porano, ovde po bonera pod difolt se pluka...
Ova Interon umren aj sto ne tepase so dve pominuvanja centar ne tepase, koj ni e kriv so u napad ni e toj od procuenata skola na Barsa, mene pojce srcevo ce me boli sto Lacio, koj do lani edno 10 sezoni ni bese stalen pacient, i utakmicite na Olimpiko ni bile trening, ce ne izebe onaka glatko, meracki, edno 3-0, so uste 10 dobri sanse, od koi 3-4 stopostotni, pa iako smo izgubile tri nula ce go velicame ona drvono od golman sto go imamo vise 4 sezone...
Mi falat Jankulovski, Kaladze, Pankaro, Doraso i Borielo...![]()

ДРВА ДРВАА Бонера кој кур бе брат ја па и капитенската трака ја носеше ВТФ
, и овој Амелија исто ко Абиати истрчува и од пола центар му ги наденуват ....Боатенг треба уште во Јануари да се продаде , на било кој на Баерн ли на Плачковица ли на било кој само да не го гледам во Милан мизерија е.
од лево е поопасен тука треба да се врти да шутне со лева, Абате дрво треба и десен бек да се купува.
Ќе видиме после 5 кола ако тера вака каков успех ќе има.Играва ваша дури мене ме нервира а можам да замислам вас како ви еА овој Бонера се повредува ли некад?