Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Берлускони и да донесе играчи пак ќе играат Јепес и Амброзини. Не знам што е финтата со 3-ца копачи во средина а знаат дека Парма ќе се брани. Толку дебилна екипа немам видено до 50 мин се криеја како глувци после мислиш којзнае колку јак тим се. Е вака ќе ни прават и другите помали екипи ни ја знаат слабата страна.

Бојан е добар за позади напаѓачите цело време го гледав надвор од шеснаесетник и накрај непотребно го извади. :tapp:
Две грешки на Абијати 5 загубени бодови. Денес направи и неколку катастрофални грешки кои овие не ги искористија.

Mattia De Sciglio was the most consistent player for Milan, with 23 recovered balls and 58 passes completed.

The Milan fans today sang the well know chorus "Siam venuti fin qua per vedere segnare Kaka", but replacing Kaka with Bojan and El Shaarawy.

Бојан и Шарави повеке би се вклопиле отколку Шарави и Пацини.
Уште кога видов дека започнува со 3 копачи во средина знаев дека ова ке се случи :@.....
:mad:

Бојан и Шарави повеке би се вклопиле отколку Шарави и Пацини.
Уште кога видов дека започнува со 3 копачи во средина знаев дека ова ке се случи :mad:.....
:mad:

Пато - Шарави ќе биде супер тандем на Милан.. Би можело да се проба и Пато - Пацини но сепак.. Пато и Шарави подобро би се сложувале. А зад нив секако Принц Боатенг..

Почна со 4-2-3-1, Ночерино играше лево, а Шарави десно, потоа Шарави отиде лево и се виде веднаш колку е подобар на таа позоција.

А, не примија гол со три копачи, ниту па Јепес е виновен затоа што не победија. Сите за три копачи, а додека беше така Милан водеше. :icon_lol:

Де Јонг изигра солидно... И редно е веќе Монтоливо и Робињо да почнаат да играат нешто.

Иначе во вакви моменти се гледа колку е неупотреблив Пацини, типот џабе влезе кога сите знаеа дека неможе ништо да направи...
Кој ќе му даде топка? Сам сигурно нема да издрибла 2 и да даде гол.
Се палевме со Болоња, ама ботот ќе биде голем промашај.

Ел Шарави не давај повеќе голови,ќе те продадат зимоска сигурно и тебе :)

Сеа читам после утакмицата Амброзини го повикал Робињо да се поздрават со навивачите од Курва Суд сите заедно а Робињо го одбил и отишол одма у соблекувална а таму се расправал со Бонера... Според ова се гледа колку е нарушена атмосферата у тимот! Од добра екипа, со позитивна атмосфера у тимот до кј стигна тимов сеа...

Робињо и Монтоливо ќе почнат да играат како што треба кога ќе сврзат 2 натпревари од прва минута. Сетите се каков беше Бојан кога го пушташе од 70 минута никаква корист немаше од него ете вчера исто беше и Робињо па и Ел Шарави пред некој натпревар.
После ова мислам дека Бојан ќе си фати место како десно крило, а Ел Шарави лево тоа му е најдобра позиција, а напред сакам да го проба Нијанг поподвижен е од Пацини кој мора да ја грее клупата заедно со Боатенг фраерот. За Емануелсон да се научи дека игра на лева страна не на десна па и крило го става.
Монтоливо-Де Јонг-Емануелсон
Бојан-Робињо-Ел Шарави

Луѓе незнам како можете вината да ја префрлате кај Абијати, Јепес,Амброзини...кога јасно се виде најголемиот виновник за реми исходот на вчерашната утакмица е МОНТОЛИВО:mad:.
Едно влегување и го реши натпреварот...Прави фаул на 16 метри. од голот на претходна изгубена топка/акција од страна на Парма:facepalm:
АМАУРИ И КОМПАНИЈАТА ЦЕЛА ВЕЧЕР ДА ИГРАА ГОЛ НЕМАШЕ ДА ПРИМАМЕ ,АМА УВЕК ИМАМЕ ПО НЕКОЈ ПРОСЕК ДА УПРОПАСТИ ЗЛАТНА УТАКМИЦА КОЈА НЕСОМНЕНО ТРЕБАШЕ ДА БИДЕ ДОБИЕНА...ПА ДУРИ И ВО ПОЧЕТНИ 11 ДА ИГРАЛ:facepalm:
Да му е*ам се по список почнувајќи од госпоѓата...tumblr_m5i7lsGNv71qctlw6o2_250.jpg

П.С. Фараонот, Де Јонг - најдобри:cuc:

П.С. Фараонот, Де Јонг - најдобри:cuc:[/quote]

И Запата и Де Шиљо не беа лоши ;)
--- надополнето: 30 септември 2012 во 11:30 ---
images

Среќен Роденден Запата! :)

Многу ефтини голови примивме и тие ефтини голови ни скратија значајни бодови.Со Удинезе губиме утакмица заради грешка на Абијати и примаме втор гол од пенал,со Аталанта примаме гол од никаква позиција,со Сампдорија од прекин,со Парма пак од прекин и оној со Болоња од пенал.Но сите овие головои не се случајни и ќе продолжиме да ги примаме ако драстично не се променат работите во играта на Милан.Моментално се мачиме против секоја екипа да изнесеме топка и тоа го гледаат нашите противници и добиваат ветер во грб за да ја превземат иницијативата,да создадат шанси и да ни дадат гол.

Вчера нашиот Примавера тим играше против примавера екипата на Бреша и побди со 4:0. Линкот од головите малку погоре..

Абијати
Абате Мексес Запата Де Шиљо
Ночерино/Монтоливо Де Јонг Боатенг/Емануелсон
Робињо
Пато Ел Шарави

Според мене ова би бил најдбриот состав сезонава што мојт да го истајт Алегри.. Боатенг ако не го бива ваму назат нек си ебит све, ова 10ва му го помеша умот изгледа. Исто и Абате, мора да се поправи.. И кога добро ќе се вуиграат Мексес и Запата, мислам дека ќе имаме солдна одбрана за во Сериа А со исклучок против Јуве и Наполи.
Со здрав:confused: Пато и Ел Шарави во ваква добра форма, мислам дека и нападот ќе бидит ок, е сеа срединава ќе ни останит нај заникаде, немат топка од таму кој да дајт, сем ако на Монтоливо не му дојт паметот некако.

Повикани играчи за со Зенит имат? Пато опорави или пак ќе се одлагат за следно за следно коло, и ќе влезит 10 минути и ќе се повредит.

Пато нема да игра ни др недела сега пишаа дека е официјално. Неговите 2-3 недели станаа 2 месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom