Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Добар е Бојан, треба да играат со Шарави...

Изгледа ова беше најдобриот натпревар ова сезона за Милан, но пак нема три бода...

Еее то е, Боатенг да погодеше тоа со гла, Бојан шо му ја намести на тацна ќе беше 2:0 и дуписи. Нек се ебит в газ да му ја ебам та женаму.

Ако успееме да сврзиме два натпревари со ист состав јас частам. :icon_lol:
Секогаш ги чуваме на клупа а ни самиот не е свесен дека Робињо и др играчи кога влезат од клупа се дрва. Исто беше и со Бојан кога влеваше во 70 мин.

Радувајте се на Шарави додека можете зошто ако продолжи вака и него ќе го дадат кај нафташите.

Против екипа што игра со 11 играчи назад да излезеш со онаква копачка средина и минијатурен шпиц како Бојан највеќе што можеш да извлечеш е нерешено.

Годинава едино El Sharraway што ви игра на ниво бар од неколку натпревари што имам гледано од вас немам ништо против Милан...

The Milan fans today sang the well know chorus "Siam venuti fin qua per vedere segnare Kaka", but replacing Kaka with Bojan and El Shaarawy.

Mattia De Sciglio was the most consistent player for Milan, with 23 recovered balls and 58 passes completed.

Кога имамо игра - шансе... нема победа
Кога немамо игра ни шансе... тогаш ќе победимо

да му ебем зарот.... Ќе го изедев далинското од нервоза!

Ако не доведе Берло два добри фудбалери и овие ако не се подобрат отиде Милан в Серија Б!

Уште не сфаќам со кој памет го извади Бојан и го стави Пацини додека на терен се влечеше Ночерино? :facepalm:
И преку кур со Монтоливо, две утакмици по ред жал ми е да го гледам. Еден креативец демек имаме и тој за кур не го бива.

Уште не сфаќам со кој памет го извади Бојан и го стави Пацини додека на терен се влечеше Ночерино? :facepalm:
И преку кур со Монтоливо, две утакмици по ред жал ми е да го гледам. Еден креативец демек имаме и тој за кур не го бива.

Ова беше дефинитвно најлошата изиграна утакмица во кариерата на Ночерино.. Моја отценка за него: 2.5..

Се плашеше да не изгубат, да не остави премногу простор на Парма... тие и вака направија неколку полуконтри...

Фаул против Удине и примија гол, сега повторно фаул прави играч од средина и примаат гол.

Тоа му е... гледајте фудбал ова сезона со помалку нервоза... па што биде тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom