Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нема зошто да се коментираат головите на Пацини, заслужени му се сите 3. Тој е таков играч и тоа е тоа. Од него се очекуваат баш вакви голови!Како изигра Де Шиљо...
Одамна не сум видел добар центаршут од било кој наш бек.
.За разлика кога играше во Лацио беше прецизен како шестар.Neznam sto ocekuvate od Nocerino,proecen igrac od koj Ibra napraj zvezda....Ночерино разочара, како со играта, така со пеналот, и на крај со шансата за гол која не смееше да ја прокоцка, можеше многу кобно за него да заврши, но за среќа не се деси то.
Иначе и Боатенг не ми се свиѓаше некако, јес да го имаше сегде, ама многу лошо, гледа да фати и да шутни само. И во прво ја претера со тоа фаулите. Не гледаше да повлечи контра, гледаше да го наседни противникот за да изнуди фаул.
Нападот туркат. Одбранава за нијанса подобра. Сега има време Алегри 16 дена за да ги уигра Запата и Ачерби, па со Аталанта да видиме како ќе функционираат.
Кога ќе се врати Абате, Де Шиљо мора да се проба да игра лево. Ако и таму игра вака како денес далеку по црвсти ќе бидиме него со Антонини. Абате Запат/Мексес/ Де Шиљо И не е така лошо :/