Види дете, убаво ти пишав немора да се возбудуваш волку. Најлесен начин да приметиш идиот на форум (освен кога се глупира самиот намерно) е по тоа што од сите постови овде, него само идиотските постови на оние што размислуваат како него му останале во памтењето. Идиот не е вистинскиот збор тука, само го искористив како пример се надевам си доволно паметен да сватиш дека не е навреда. Ама самото тоа што тебе такви коментари ти останале во главата, зборува доста за тоа какви луѓе читаш на форумов, со какви работи се замараш и отприлика те издава колку ти тежи мозокот. Стварно се интересни твоите очајни обиди да ги исмееш фановите на Јуве и Интер тука на форумов, ама дај порасни веќе еднаш. Со добра намера ова, колку да знаеш....
Саше кој ти е к...ц бе на тебе? Каде ги исмејував фановите на Јуве и Интер? Јас пишував за фановите на Милан, потоа ти се појави, па ти реплицирав, значи на тебе лично, не на фанови на Јуве и Интер. Но, изгледа сакаш да се скриеш позади некоја група, демек не си сам со тебе се фановите на Јуве и Интер.

ЈАс уствари сум зафркавал само еден фан на Јуве, оној луцидниот, ама така се намести, греота беше да не му вратиш.
И велиш јас сум идиот затоа што сум се фаќал за ’такви коментари’ и такви членови, најверојатно лоши, па што тогаш ти се фати за мојот коментар, нели и јас сум ’лошиот’ што значи дека и ти си идиот како мене во најмала рака.
Исто така, постовите за кои сум се фатил не се мали, тоа е струја која е доста голема во фан клубов, а не знам што ти е гајлте тоа?! ШТо се секираш ти дали јас се замарам со глупости или убави работи. Па на форумов не сум ваљда само јас што се занимава со глупости, ти одиш по секоја тема и се трудиш сите да ги изнесеш на прав пат?
Всушност знам што ти е проблемот, и затоа уште повеќе се чудам. Ти бе друже рипна затоа што сум напишал дека Милан ќе освои титула и дека индиректно можда сум навел дека Шарави е поголем талент од Погба?!?!? Еј, замисли, и потоа ти ми делиш совети нешто?

Или тоа, или Пеле ти е брат или љубовник...
И ај сега отидов да изедам ЧОКОЛИНО за да пораснам.
П.С.
Нема да можам да дојдам утре, не е дека немам желба. Тешко дека ќе најдам три женски да донесам со мене.