- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Сигурно ќе ја послуша, нема да одбиеБарбара му рекла на татко и да си ебе матер.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно ќе ја послуша, нема да одбиеБарбара му рекла на татко и да си ебе матер.![]()
Читава пропаганда се води во Милано денеска за да се задржи Силва во Милан.
Сега се засили притисокот над Берлускони, навивачите протестираат, го пцујат, му ебат матер, клетви му фрлаатМожда и Born to be Rossonero е таму. Тој е задолжен за клетвите.
![]()
![]()
Види го бе колку е насмеан маму му ебемСи вика: Ај побрзо да завршам, ме чекаат женска ми и вијаграта во хотел Бристол.
Хабе ненормален чоек нема потреба да се мачи тој со женска му Марли и Born to be Rossonero се тука ... кип колм.
Milan Channel, the official AC Milan, Adriano Galliani says it is returning to Milan and Thiago Silva is far from being sold to PSG.
Berlusconi: "I can not sell Thiago Silva. Accounts are not good for Thiago I can not do anything, give me 46 million euros. "
Де бе па и ти, незнаеш шо ти е зафраканција.Ептен си озбилен...лошо, лошо....
![]()
Види го бе колку е насмеан маму му ебемСи вика: Ај побрзо да завршам, ме чекаат женска ми и вијаграта во хотел Бристол.
![]()
Види ги бе души,како во старите добри денови,само не им се гледаат лопатите бе ?
Де бе па и ти, незнаеш шо ти е зафраканција.Ептен си озбилен...лошо, лошо![]()
Ти без Марли ни со женска во кревет не влегуваш?!![]()