Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Аууу 20 мил за Јармоленко тоа не ми се врува дека даваат иако таа цена не е реална за него до кај 12-13 мил може но во денешно време на сите и порасна цената. :D И не е напаѓач повеќе е десно крило сигурно ако го купат нема да биде партнер на Ибра. Со Шведска играше средина десно а со Германија (на пријателската) беше средина лево во 4-3-1-2 формација, подобро него да го земат отколку да го откупат Аквилани.

600144_460466637297868_540873542_n.jpg

Читава пропаганда се води во Милано денеска за да се задржи Силва во Милан.
Сега се засили притисокот над Берлускони, навивачите протестираат, го пцујат, му ебат матер, клетви му фрлаат :pos: Можда и Born to be Rossonero е таму. Тој е задолжен за клетвите.:)

Ме интересираат сега реакциите на ГиБ во врска со тоа. Се појавуваат информации дека Галијани ќе се врати во Милано денеска, но дека се уште не е падната одлуката за дефинитивна продажба. Тоа ќе го одлучеле заедно со Берлускони демек во текот на денов.
Баш сакам да видам што ќе се случува. Ако одлучат да го уновчат Силва, ќе мора да има нешто со кое ќе се оправда Берлускни и тоа многу брзо. Не верувам баш дека нему му одговара толку гнев насобран во навивачите. Брзо треба да реагира. Што знам.. Верувам дека Берлускони ќе излезе од пепелот и овојпат како многупати досега..Научен е да ужива во обожавањето од навивачите на својот Милан.
Да не праи драми као онојпат со Кака, да ја зголеми популарноста. Превише ќе ни падне. Ај да видиме..:)

Читава пропаганда се води во Милано денеска за да се задржи Силва во Милан.
Сега се засили притисокот над Берлускони, навивачите протестираат, го пцујат, му ебат матер, клетви му фрлаат :pos: Можда и Born to be Rossonero е таму. Тој е задолжен за клетвите.:)

Да да, јас сум главен смислувач на клетви.Ако го дадат Силва, хазув ќе биде во Милано, хавуууз, ќе го палим со бенѕин :pos:

597759200.png

Види го бе колку е насмеан маму му ебем :pos: Си вика: Ај побрзо да завршам, ме чекаат женска ми и вијаграта во хотел Бристол.

597759200.png

Види го бе колку е насмеан маму му ебем :pos: Си вика: Ај побрзо да завршам, ме чекаат женска ми и вијаграта во хотел Бристол.

Хабе ненормален чоек нема потреба да се мачи тој со женска му Марли и Born to be Rossonero се тука ... кип колм.

597759200.png

Види ги бе души,како во старите добри денови,само не им се гледаат лопатите бе ?

527823_400254696678301_1801571126_n.jpg

Milan Channel, the official AC Milan, Adriano Galliani says it is returning to Milan and Thiago Silva is far from being sold to PSG.
Berlusconi: "I can not sell Thiago Silva. Accounts are not good for Thiago I can not do anything, give me 46 million euros. "
582356_452443024766113_376581351_n.jpg

Хабе ненормален чоек нема потреба да се мачи тој со женска му Марли и Born to be Rossonero се тука ... кип колм.

Ти без Марли ни со женска во кревет не влегуваш?! :confused:
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 14:39 ---
Milan Channel, the official AC Milan, Adriano Galliani says it is returning to Milan and Thiago Silva is far from being sold to PSG.
Berlusconi: "I can not sell Thiago Silva. Accounts are not good for Thiago I can not do anything, give me 46 million euros. "

Се очекуваше вакво нешто уште вчера кога се одложи договорот. А овие од Milan Channel, па демек го молеле да остане Силва. Штом такво нешто се појавило на Milan Channel јасно е дека вакво нешто следува после. Тие без дозвола од Берлу такво нешто нема да направат. Ај, сега, малку помолете ме, па ја пак да испаднам добар, демек еве како попуштам за доброто на тимот. Стар мангуп е тој... :) Само можеа вака и до август да се влечат, па на крај да изјават дека тоа што останува Силва е најголемото засилување за Милан. Значи не издржаа на притисокот...

597759200.png

597759200.png

Види ги бе души,како во старите добри денови,само не им се гледаат лопатите бе ?

Добро бе, само мене не ми ги отвора сликите? :mad:

Де бе па и ти, незнаеш шо ти е зафраканција.Ептен си озбилен...лошо, лошо :confused:

Се зезав море. :) Како можеш да помслиш дека некој озбилно ќе разглаба вакви работи? Ти сигурно си од оние што на вицот се смеаат после десет минути. :) А јас изгледа од оние што не знаат да го кажат. :)

Како и да е, како заклучок околу ова со сексот ќе кажам дека Силва останува во Милан.... барем засега... :)

Ти без Марли ни со женска во кревет не влегуваш?! :confused:

Ова ко вицот за Меси ... :pos:
Dovede Leo Mesi devojku u stan, i ona ode u toalet da se osveži i pripremi za svog dragog. Nakon nekog vremena, izlazi i ugleda ga u krevetu sa dva muškarca.
• Leo, šta je ovo? - upita ona iznenađeno, a on odgovara:
• Žao mi je, draga, ali ja ne mogu da ti zabijem bez Ćavija i Inijeste!

LIVE: Gazzetta dello Sports now reports that Berlusconi would have decided to stop negotiations with PSG for Thiago Silva and keep him.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom