Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Philippe Mexes : "Thiago Silva please do not go away. He has to stay at Milan, is critical for our team. Milan needs to Thiago Silva, not the Paris Saint Germain''
Ајде сега па и Малдини ќе идел кај нив за да им ги обучува младите дефанзивци :eek:

Осеќам во фан-клубов ќе дојде до поделби као во Македонија. Патриоти vs Предавници. :)

Ајде сега па и Малдини ќе идел кај нив за да им ги обучува младите дефанзивци :eek:

зошто да не оди?кога кај нас дегените БиГ не му понудија никакво место нормално човекот ќе сака да си има работа и ќе постапи како и секој нормален човек ќе си прифати понуда од Лео и од Карло.

Е не ќе ги чека Галијани и Берлускони да направат тим за освојување Л.Ш.
Во тие нивни идиотски приказни освен нинослав незнам кој друг уште верува.

Што сакам сега и носот да си отиде и да пропаднат,па да бидат приморани да го продадат клубот.
Ментални луѓе.

Е не ќе ги чека Галијани и Берлускони да направат тим за освојување Л.Ш.
Во тие нивни идиотски приказни освен нинослав незнам кој друг уште верува.

Што сакам сега и носот да си отиде и да пропаднат,па да бидат приморани да го продадат клубот.
Ментални луѓе.

Ќе те замолам да не ми го грешиш името, ми смета тоа. :) Нино, пријателе Гули.

И друже Гули, не е идиотски да сакаш да веруваш во политиката на тимот, идиотски е да сакаш тимот за кој навиваш да ти пропадне. Поздрав и ако сакаш да правиме муабет цитирај ме или означи ме, не ме криј као п***а во постовите твои.

Силва го изневерил Ибра. :ROFLMAO:
Мене ми е ептен сумлив овој трансфер веќе не знам во што да верувам дали Силва е наговорен од Лајнардо дали клубот го продава за да си ги плати трошоците. До вчера викаа дека нема цена и дека е недостапен ни за 100 мил дека ќе биде идниот капитен сега друга приказна. А за Малдини подобро да почека затоа што и Тасоти чека 5 години додека да го стават како дел од тимот. Мислам дека сега има функција во фондацијата на Милан.
:facepalm:

Ќе те замолам да не ми го грешиш името, ми смета тоа. :) Нино, пријателе Гули.

И друже Гули, не е идиотски да сакаш да веруваш во политиката на тимот, идиотски е да сакаш тимот за кој навиваш да ти пропадне. Поздрав и ако сакаш да правиме муабет цитирај ме или означи ме, не ме криј као п***а во постовите твои.
Еве ти цитатче бе пријателе нино.
Патем кажано п**ката ќе се најде и ќе се јави сама.......кога веќе си играме со такви зборчиња и ѕвездички.

Еве се гледа колку луѓе ја поддржуваат политиката на тимот и кај не носи таа политика.
Секој си има избор да глуми/биде ретардиран и да пишува идиотски постови,никој не може да ти го ускрати тоа право ама тоа покажува колку си зрел и колку ја сфаќаш ситуацијата.

Рано е уште да им се суди на двајцата,ама ваквата политика во минатото се сеќаваме кај не однесе.

Ова све мрднати почнувајќи од Браида па до агентот на Силва.
Браида сабајлево излага со изјава останите мирни нема да се продаде, Галијани после пола саат фаќа лет за Париз а истовремено агентот вика преговори има :facepalm:

Силва го изневерил Ибра. :ROFLMAO:
Сите ги изневери Силва.

Моја препорака до Ибра е да бега од бродот што тоне.
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 14:28 ---
Ова све мрднати почнувајќи од Браида па до агентот на Силва.
Браида сабајлево излага со изјава останите мирни нема да се продаде, Галијани после пола саат фаќа лет за Париз а истовремено агентот вика преговори има :facepalm:
Не се тие мрднати,нас не прават мрднати.

ако веќе го продаваат силва у псж,нека праат трампа и доплата за мамаду сакхо...барем така нема да изгубиме многу на квалитет

Сите ги изневери Силва.

Моја препорака до Ибра е да бега од бродот што тоне.
Нема потреба да бега има голема плата а имаше вест дека се преговара за продолжување на договорот до 2016 за 11 мил плата. И да иде во ПСЖ случајно да не освои ЛШ?
Само ми е криво ако го дадат веќе барем да го извлечеа Сако + 45 мил оти ќе останеме со 3 дефанзивци и некој нов ако дојде или евентуално ќе земат 2 избеглици за 5 мил.

Па очигледно ПСЖ имаат подобар план,да ги играат Силва и Сако еден до друг во одбрана и да си кинат.

Галијани место да му носи партнер на Силва тој го продава.

Цар.

Па очигледно ПСЖ имаат подобар план,да ги играат Силва и Сако еден до друг во одбрана и да си кинат.

Галијани место да му носи партнер на Силва тој го продава.

Цар.
pa da im go zememe ako ne togas bishevac,ne e ni toj losh....100000 pati e podobar od ante i bonera zaedno

Се си мислам дека работава се убрза само зошто Вертонген е пред потпис со Спарс. Моја проценка е дека ако Силва си отиде оваа недела, Галијани ќе удри на Вертонген..

pa da im go zememe ako ne togas bishevac,ne e ni toj losh....100000 pati e podobar od ante i bonera zaedno
појма немам кој е тој.

Ма што ги ебам бе,тие не се замараат за тимот го продаваат најдобриот одбрамбен во свет јас ќе им се замарам. Се што ќе се случи во иднина и успех и неуспех ќе биде на нивна глава.

А патем,забораваат дека треба и Неста да го заменат ?

Нека ги купат Деде и Ачерби па што биде нека биде,може им се погоди хомо енергијата па ќе имаме одбрана за наредни 5-6 сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom