Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе ја да ти кажам од кога е изјавата,да не се лажете дека е денешна/вчерашна.

Вертонген ги има договорено работите со Тотенхем и уште фали да се договорат Ајакс и Тотенхем,ова се најактуелните вести околу овој играч.
na koe nivo stignavme...neama pari za igrac sto TOTENHEM moze go kupi...:tapp:o_O

na koe nivo stignavme...neama pari za igrac sto TOTENHEM moze go kupi...:tapp:o_O
Абе ова е играч шо ќе завршеше мн работа но јбг. И ја се курчам коа сме вака пасивни и ги иаме Хонда,Струтман,овој и уште дузина други достапни за ниски цени за денешниве времиња но тоа е тоа.
Треба да се навикнеме на ова :D

Алба од Валенсија не го очекувајте, само едно место за него е предвидено - Барселона.
Иначе, трансфериве на Монтоливо и Траоре во најмала рака се очајни..

Алба од Валенсија не го очекувајте, само едно место за него е предвидено - Барселона.
zaso montolivo ocaen transfer ziti se? :)

zaso montolivo ocaen transfer ziti se? :)

Затоа што Монтоливо не е платен 17-18 милончиња као Меирелеш. А не сум сигурен ни кој е бољи од нив двајца.. ;)

Затоа што Монтоливо не е платен 17-18 милончиња као Меирелеш. А не сум сигурен ни кој е бољи од нив двајца.. ;)
Не биди кретен, и јас сум фан на Милан.
И Меирелеш не е платен 17-18 милиони, туку 11 милиони. И од Монтоливо и Меирелеш, се знае кој е подобар, Меирелеш се докажа и во Ливерпул и во Челзи на јаки утакмици, во дупло појака лига. Додека Монтоливо е дрво недоделкано, едиствено позитивно во овој трансфер е тоа што е беспари.

Уште зимото Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Наполи, Интер, Јувентус и Баерн го сакаа Монтоливо даваа дупло поголема плата од Милан но Фиорентина одби секаков разговор мислеа дека ќе потпише нов договор ама убаво им удри корпа. :icon_lol:

И Меирелеш не е платен 17-18 милиони, туку 11 милиони. И од Монтоливо и Меирелеш, се знае кој е подобар, Меирелеш се докажа и во Ливерпул и во Челзи на јаки утакмици, во дупло појака лига. Додека Монтоливо е дрво недоделкано, едиствено позитивно во овој трансфер е тоа што е беспари.

И Лампард е фан на Милан? :) Немој да ме насловуваш со кретен, срцето ме боли.
11 милиони фунти. Оди конвертирај сега.
Кој јаки утакмици ги играа Челзи и Ливерпул каде што се докажа Меирелеш и во која дупло појака лига? Во најмала рака последниве 2 сезони Премиер падна на нивото на Серие А. Гледај според европскиве натпреварувања само.
Ако Монтоливо е дрво недоделкано, а Меирелеш вреди 17 милиони тогаш ти и твоите фудбалски познавања и стандарди сте право за во .... :cool:

Додека Монтоливо е стандарден првотимец во репрезентацијата на Италија. Не збори пред време има време ќе видиме дали ќе се докажи во Милан.
Не дека го величам, свесен сум дека Монтоливо не е играч од кој што можеме да очекуваме титула, но тој е многу солиден, ако има среќа како Ночерино можеби и клучен играч ќе ни биди до година. Како што кажаа колегиве, не е ништо помалку од Мирелеш.
И ние да го земевме за 10+ милјони, сега 90% од неуралциве ќе мислеа дека сме зеле страшен играч, а вака за 0 евра, мислат дека е некоја избеглица.

Их очите ми изгореа, каква глупоштина прочитав.

Изгубив и кејф да напишам нешто сочно и добро за Монтоливо, откако го прочитав постов на пријателчево ...

Патем .. добро ни дојде Монтоливо !!

9m1m5b

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom