Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да, да така беше тоа...
Незнам што толку против Ночерино. Типот како цел живот да игра тука, сите можни утакмици ги изигра и дава 100% па и се на се втор стрелец ни е во тимот...
Ако беше така што не трчаа Робињо, Пато и остали и на среќа да даваа голови, така најдобри ќе бевме,
Просек е,и тоа тежок,освен што трча прае нешто?Му ги сервира Ибрахимович на линија да ги пипне и гол да дае па одма јак бил!Набројте ми еден играч како Ночерино во другиве клубови од врвот на Европа,што трча цело време... :tapp:

И да изгуби Јуве најверојатно е готова работата. Тешко ќе има уште еден нивен кикс...

Јуве треба игра со последните три екипи до крај.Сигурно губат бодови таму, нема шанси да тепаат све.Ако вечер Рома извади нерешено (а има големи шанси да се деси тоа) 1 бод разлика ќе остане а тоа е достижно за Милан

Беда и очај цел тим од прв до последен на чело со Алегри, поретардиран тренер не сум видел во историјата на фудбалов.
Па да му ебам матер кај и да учел тренерски занает му кажале ли дека постојат и други тактики, нешто 4-3-3 кога бркаш резултат...
Ван Бомел фала за се што направи до сега ама фала чао пријатно во ПСВ
Аквилани има уште неколку шанси да си го добие договор ама ако продолжи вака ке си се врати ко куче во Ливерпул, ги имаме Монтоливо и Меркел на истата позиција.
Сидорф нека му дадат уште една година договор и да се користи спорадично како Гигс во Манчестер.
Ибра- се моли Реал, Сити или било кој да го купи да не му гледам очи.

Ако тепа Јуве вечер толку од титулата, поглупо губење титула амин пола сезона ги бркавме 10 бода негатива на 8 кола до крај стигнавме и да ги водиме 4 и со смешни тимови се посравме.

Абе и Ибра може да трча ама не трча... ;)

Се познава играч коа игра со срце, колку и да не го бива барем се труди кога е најтешко..

Брат ипак за Милан станува збор,Ночерино е добар како втор план,играч сме имале многу такви,еве го Емануелсон,Фламини на времето па и Антонини сите цело време трчаат ;) :)

Просек е,и тоа тежок,освен што трча прае нешто?Му ги сервира Ибрахимович на линија да ги пипне и гол да дае па одма јак бил!Набројте ми еден играч како Ночерино во другиве клубови од врвот на Европа,што трча цело време... :tapp:
И Гатузо само трча и мава :D
И за да ги турни од линија треба малку во глата. Пример зошто тој ги турка а не некој друг? :)

Aбе трчаат и Ночерино и арапот,али фали креативност..јас незнам дали Ночерино има некоја асистенција сезонава и се дури мислам дека он игра најмалку со топка од цела екипа,а од него токму тоа се очекува против вакви екипи...да земе топка,да даде добар пас..

И Гатузо само трча и мава :D
И за да ги турни од линија треба малку во глата. Пример зошто тој ги турка а не некој друг? :)
Гатузо е деструктивец,како Макалеле на времето,Диара Реал и компанија,Ночерини не е деструктивец (y)

Абе океј е тоа, сфаќам дека не е ништо посебно ама како и да е секогаш се труди максимално... Трча, се бори, прави што прави и придонесува за клубот.
Ете им даде гол на Барса за 1-1, даде многу важни голови (не е важно какви), кои другите во тимов што се смета дека не се просеци не ги дадоа...

Иначе тука повеќе од веројатно е крајот за Милан сезонава, титулате ќе оди во Јуве.
Не поебаа убаво судиите на повеќе натпревари и тоа е тоа.
Штета. (n)

Сидорф и да се потруди да биде по безкорисен не може,Бомел нека се пакува уште сега и нека го фаќа вечерниот за Амстердам,пизда му матер.

Како и да е со просеци и со слободни играчи НЕМА ТИТУЛА ! Сфатете тоа,колку сакаат нека трчаат,не се освојува така титула.

Додека не се дадат пари за играчи,џабе е.

Колку и да сме играле лошо сме постигнале 2 гола еден поништен и одземена ни е чиста победа. После овоа ако не се жалат подобро нека го продадат клубот не заслужуваат да го водат незинтересирани личности.
552881_378317152207304_112951102077245_1052975_92216676_n.jpg

Ночерино не е деструктивец (y)
Ночерино е нешто,незнам што точно ама е нешто поврзано со фудбалот.

Или барем фудбалот што го практикува Галијани, FREE and CHEAP.

И после курвариштено ќе му ќењал на Алегри хахахха па купи играчи бе СИДОСАН !
ПОСЛЕ СЕРИ И БРКАЈ !

Сидорф и да се потруди да биде по безкорисен не може,Бомел нека се пакува уште сега и нека го фаќа вечериот за Амстердам,пизда му матер.

Како и да е со просеци и со слободни играчи НЕМА ТИТУЛА ! Сфатете тоа,колку сакаат нека трчаат,не се освојува така титула.

Додека не се дадат пари за играчи,џабе е.
Ова ми е зборот (Y)
Иначе мислам дека го видов Капело на трибини така да нека си се пакува Алегри! :)

Гатузо е исто играч што само трча и скоро и да нема ништо фудбалско во него ама во негово време беше еден од главните кај нас.
Аквилани и Ибра му сервираат на Робињо топки на гол линија па овој го префрла голот.Пипо што е легенда на клубот е исто играч што знае од најмногу 11м да даде гол па никој за тоа не се буни.

Кажав еднаш дека сите играчи не ги гледате со исти очи и искрено многу ми смета тоа.Денес Ночерино истрача над 10км и имаше 2 опасни шута кон гол што не успеа да го направи Робињо што е многу поофанзивен.

Гатузо е деструктивец,како Макалеле на времето,Диара Реал и компанија,Ночерини не е деструктивец (y)
Мене ми е важно дека го дава максимумот на секоја утакмица. Тоа најмногу го ценам кај секој играч. Колку и да не знај да игра пак ќе го поштовам :)

Мене ми е важно дека го дава максимумот на секоја утакмица. Тоа најмногу го ценам кај секој играч. Колку и да не знај да игра пак ќе го поштовам :)
Па еве брат ќе земеле Траоре,ќе го земат некој од Киево и некој Лече и цело време ќе даваат 100% и пак ќе се нервираме! :)
Зборот ми е погледнете ги средините на Барса,Реал,Челзи,Баерн и остали и видете ја нашава... :)
Само Боатенг би можел да се издвои,ама има проблем со алатот човекот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom