P
PewDiePie
Гостин
Добро е,си ги нашол на фејс.мк гиф-овите не мора на секоја страна по 7 да постираш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е,си ги нашол на фејс.мк гиф-овите не мора на секоја страна по 7 да постираш.
Да бе. Да не си газда на фан клубов па сега ќе ми забрануваш да ги ставам? Пишувај ако имаш нешто во врска со утакмицата, ако не ќути.Добро е,си ги нашол на фејс.мк гиф-овите не мора на секоја страна по 7 да постираш.
Уште некој мисли дека Аквилани треба да остане?
Уште некој мисли дека Ибра е прав лидер?
- Па видите го Ночерино колку трча, за секој аут за секоа топка, секоја секунда му е важна, Мунтари гледај се враќа до гол да земе топка да почне акција, ја води топката од гол до гол кој е дојден на позајмица... а што се труди Ибра освен да одглуми нешто?
едит:
И по голот го мислим истото...
Да, да така беше тоа...Ок,па и јас сум можел да играм за Милан,ќе трчам цела утакмица ќе дадам некој гол на среќа,на среќа и ќе се прославам!![]()
Не утепаа судииве, срамота е...
Денеска заебаа најмногу, доколку вечер Јуве тепа ќе си останеме со таквото во рака...
Абе и Ибра може да трча ама не трча...Ок,па и јас сум можел да играм за Милан,ќе трчам цела утакмица ќе дадам некој гол на среќа,на среќа и ќе се прославам!![]()
Види пробај си ја среќатаОк,па и јас сум можел да играм за Милан,ќе трчам цела утакмица ќе дадам некој гол на среќа,на среќа и ќе се прославам!![]()