Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
pijanstvo.gif
Добро е,си ги нашол на фејс.мк гиф-овите не мора на секоја страна по 7 да постираш.

Вака ако судат и следна сезона нема потреба да се гледа, мора да се поднесе жалба крај на сезона е се одлучува за титула. :tapp: :гомце:

Добро е,си ги нашол на фејс.мк гиф-овите не мора на секоја страна по 7 да постираш.
Да бе. Да не си газда на фан клубов па сега ќе ми забрануваш да ги ставам? Пишувај ако имаш нешто во врска со утакмицата, ако не ќути.

П.С еднаш во годината ќе ставам вакво нешто.Кај гледаш дека ставам вакви на секоја страница?

Не утепаа судииве, срамота е...
Денеска заебаа најмногу, доколку вечер Јуве тепа ќе си останеме со таквото во рака...

Уште некој мисли дека Аквилани треба да остане?
Уште некој мисли дека Ибра е прав лидер?

- Па видите го Ночерино колку трча, за секој аут за секоа топка, секоја секунда му е важна, Мунтари гледај се враќа до гол да земе топка да почне акција, ја води топката од гол до гол кој е дојден на позајмица... а што се труди Ибра освен да одглуми нешто?

едит:
И по голот го мислим истото...

Ок,па и јас сум можел да играм за Милан,ќе трчам цела утакмица ќе дадам некој гол на среќа,на среќа и ќе се прославам! :)

После вакви грабежи од страна на судиите да сум на местото на Берлускони би ја бојкотирал лигата од наредно коло и по цена Милан да биде пратен во 6 лига западен регион.

Многу мислења изнапишав шо можев во едно да ги пишам ама морам и ова за ножичките на носот. Па добро бе, играчот шо го чуваше падна, другиот беше доволно далеку за да се сврти и да дај гол а тиој изиграва нешто со ножички. Такви екскурзии на мозокот се прат при водство а не при негатива од една просечка екипа како Болоња. До толку ако го стигнеше другиот играч, тука беше Ночерино или Робињо не забележав кој беше точно. Асистенција до него и ете ти 1:1.
Ама НОС, ГЛУП !

Не го заборавајте голот на Сидорф против Фиорентина на гости.
4 гола се многу.
Знам дека тоа не е главно оправдување ама...

Ок,па и јас сум можел да играм за Милан,ќе трчам цела утакмица ќе дадам некој гол на среќа,на среќа и ќе се прославам! :)
Да, да така беше тоа...
Незнам што толку против Ночерино. Типот како цел живот да игра тука, сите можни утакмици ги изигра и дава 100% па и се на се втор стрелец ни е во тимот...
Ако беше така што не трчаа Робињо, Пато и остали и на среќа да даваа голови, така најдобри ќе бевме,

Ај сеа искрено да си правиме муабет?
Што очекувавте од Ибрахимович? да се враќа назад и да покрива? да прави клизачи? да се бори за топки? Па не го знаевте каков е пред да дојде во Милан? каков е ноншалантен? Не дека го бранам или слично ама тоа што го очекуваме од него тоа го добиваме, 20+ гола 5-6 асистенции,и некој MOM performance.

Не утепаа судииве, срамота е...
Денеска заебаа најмногу, доколку вечер Јуве тепа ќе си останеме со таквото во рака...

И да изгуби Јуве најверојатно е готова работата. Тешко ќе има уште еден нивен кикс...

Абе и Ибра може да трча ама не трча... ;)

Се познава играч коа игра со срце, колку и да не го бива барем се труди кога е најтешко..

Види пробај си ја среќата :icon_lol:
мајтапот настрана, тој и Мунтари се виде дека најмногу ја сакат титулата како цел живот да се во Милан.
Битна беше желбата која ја имаа тие двајца, а останатите не !

Тоа е не сакаат Милан да е 1, да имаше реално судење титулата ќе беше предвреме обезбедена мин 12 бода ни се земени поради судиите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom