Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сидорф: Го прашав судијата зошто досуди пенал, побарав да ми објасни а неговиот одговор беше само жолт картон.Неговите одлуки го променија психолошкиот аспект на натпреварот.Полесно ќе прифатев да изгубевме 7-1 отколку вака.
--- надополнето: 4 април 2012 во 14:26 ---
П.С Најдобрата екипа на светот...

560316_409595245735146_145019975526009_1452634_693888355_n.jpg

па вторниот пенал никој не го свири дебакл судија става намерно воа Платини смрденицата,уште не уфрлена топката тој пенал свири секогаш опомена се дава он пенал свири а имаше и двојно влечење кај го има воа смрден судија,друго ќе беше ако беше 1-1 на полувреме.Не оспорувам дека Барса не беше подобра но да победеа чесно ќе им честитав вака уште толку да ги замразиш..па и играчите и публиката не очекуваа пенал.

Од тогаш го замрзев овој гомнаров Бускец,а и Барселона како тим !!!!

Од тогаш го замрзев овој гомнаров Бускец,а и Барселона како тим !!!!
Среќа што луѓево се ретардирани, инаку овие гнаси како ќе имаа фанови?

Што е со Пато ? Неможев да најдем инфо дали е сериозно или не

Пато пак почуствувал болки во бутот.WTF се случува со него??????????

Пато или намерно глуми повреда за да го дадат во ПСЖ или навистина има проблем со мозокот. Никој не го ни чепне и жале се на повреда. На фб имаше инфо дека можеби нема да игра до крај на сезонта. :eek:

Пато нека ми извини ама ја претера веќе.

аа на што личи ова бе ? Цела сезона не остави на цедило,кај на касано не може да сметаме.....

Катастрофа,фаличен ебате.

Нека оди нека биде најдобар играч во свет негде,кај нас и онака не ни игра.

Го чекаме 5 години да пркне ко што треба,доста беше веќе.

Пато или намерно глуми повреда за да го дадат во ПСЖ или навистина има проблем со мозокот. Никој не го ни чепне и жале се на повреда. На фб имаше инфо дека можеби нема да игра до крај на сезонта. :eek:
За неговата повреда не треба контакт :).

Пројде ова што пројде со Барса и судиите, назад нема... доста е више на таа тема, мора да си ја продужимо борбата у Италија! Мислим дека сеа и полесно ќе ни биде околу скудето... ќе имаат одмор, заморот ќе биде помал а и повредениве малце по малце се враќаат.

Околу ова со Пато ич не се замарам, не ме интересира... само знам ќе се врати и ќе гази, и не би го дал таке лесно особено не да се откажемо од него за Тевез, иако не ми е меѓу омилените у Милан, ама малиот е талентиран!

Прошло коло Катанија ни скина 2 бода, Барса не отпадна неделава од ЛШ... епа драга ФиорентинО ептен смо љути а ти доаѓаш у незгодно време, осеќам ќе ти се истуримо на тебе па што сака нека биде, ќе наплатиш за све ова и за тоа што ни зема бодој првиот натпревар!

Искрено многу ве мразам како клуб..ама дотолку малерозна екипа немам видено..ај што имате повреди цела сезона туку и двапати Барселона ви паѓа во ЛШ плус на дербито за скудетото судиите направија лакрдија и плус без пола прв тим игравте на најбитните дуели..не знам што ќе беше тоа ..тука се и срцето на Касано и Пато кој се одучи фудбал да игра(меѓу побитните фудбалери минатата сезона) па и Тиаго Силва ви се повреди а Таиво се покажа антиталент..па Алегри мораше со Бонера и Антонини да игра во ваките дуели за јас да неможам да ве изиграм вкладилница:facepalm:

^ е ајде де ...и пак со +2 пред жгомнентус... :D

Завршена е сезоната за Пато

Доколку беше некој локален фудбалер од регионална лига веќе ќе си ги закачеше копачките на ѕид. Меѓутоа бидејќи се работи за врвен клуб и милионски суми ќе се чека до крај да се види што е со него. Според мене најдобра опција би било да се даде на позајмица во Бразил, па поради климата таму и фудбалот кој што се игра можеби ќе може да се совземе и конечно да заигра како што треба без повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom