Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Сидорф: Го прашав судијата зошто досуди пенал, побарав да ми објасни а неговиот одговор беше само жолт картон.Неговите одлуки го променија психолошкиот аспект на натпреварот.Полесно ќе прифатев да изгубевме 7-1 отколку вака.
--- надополнето: 4 април 2012 во 14:26 ---
П.С Најдобрата екипа на светот...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
па вторниот пенал никој не го свири дебакл судија става намерно воа Платини смрденицата,уште не уфрлена топката тој пенал свири секогаш опомена се дава он пенал свири а имаше и двојно влечење кај го има воа смрден судија,друго ќе беше ако беше 1-1 на полувреме.Не оспорувам дека Барса не беше подобра но да победеа чесно ќе им честитав вака уште толку да ги замразиш..па и играчите и публиката не очекуваа пенал.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332

Од тогаш го замрзев овој гомнаров Бускец,а и Барселона како тим !!!!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Од тогаш го замрзев овој гомнаров Бускец,а и Барселона како тим !!!!
Среќа што луѓево се ретардирани, инаку овие гнаси како ќе имаа фанови?

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Што е со Пато ? Неможев да најдем инфо дали е сериозно или не

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Пато пак почуствувал болки во бутот.WTF се случува со него??????????

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Нека си се спакува сам и кај знае нека иде.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Пато или намерно глуми повреда за да го дадат во ПСЖ или навистина има проблем со мозокот. Никој не го ни чепне и жале се на повреда. На фб имаше инфо дека можеби нема да игра до крај на сезонта. :eek:

P

PewDiePie

Гостин
Пато нека ми извини ама ја претера веќе.

аа на што личи ова бе ? Цела сезона не остави на цедило,кај на касано не може да сметаме.....

Катастрофа,фаличен ебате.

Нека оди нека биде најдобар играч во свет негде,кај нас и онака не ни игра.

Го чекаме 5 години да пркне ко што треба,доста беше веќе.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Пато или намерно глуми повреда за да го дадат во ПСЖ или навистина има проблем со мозокот. Никој не го ни чепне и жале се на повреда. На фб имаше инфо дека можеби нема да игра до крај на сезонта. :eek:
За неговата повреда не треба контакт :).

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Пројде ова што пројде со Барса и судиите, назад нема... доста е више на таа тема, мора да си ја продужимо борбата у Италија! Мислим дека сеа и полесно ќе ни биде околу скудето... ќе имаат одмор, заморот ќе биде помал а и повредениве малце по малце се враќаат.

Околу ова со Пато ич не се замарам, не ме интересира... само знам ќе се врати и ќе гази, и не би го дал таке лесно особено не да се откажемо од него за Тевез, иако не ми е меѓу омилените у Милан, ама малиот е талентиран!

Прошло коло Катанија ни скина 2 бода, Барса не отпадна неделава од ЛШ... епа драга ФиорентинО ептен смо љути а ти доаѓаш у незгодно време, осеќам ќе ти се истуримо на тебе па што сака нека биде, ќе наплатиш за све ова и за тоа што ни зема бодој првиот натпревар!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Искрено многу ве мразам како клуб..ама дотолку малерозна екипа немам видено..ај што имате повреди цела сезона туку и двапати Барселона ви паѓа во ЛШ плус на дербито за скудетото судиите направија лакрдија и плус без пола прв тим игравте на најбитните дуели..не знам што ќе беше тоа ..тука се и срцето на Касано и Пато кој се одучи фудбал да игра(меѓу побитните фудбалери минатата сезона) па и Тиаго Силва ви се повреди а Таиво се покажа антиталент..па Алегри мораше со Бонера и Антонини да игра во ваките дуели за јас да неможам да ве изиграм вкладилница:facepalm:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ е ајде де ...и пак со +2 пред жгомнентус... :D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Завршена е сезоната за Пато

Доколку беше некој локален фудбалер од регионална лига веќе ќе си ги закачеше копачките на ѕид. Меѓутоа бидејќи се работи за врвен клуб и милионски суми ќе се чека до крај да се види што е со него. Според мене најдобра опција би било да се даде на позајмица во Бразил, па поради климата таму и фудбалот кој што се игра можеби ќе може да се совземе и конечно да заигра како што треба без повреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom