Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште една таква утакмица и на лето забрајте на лев бекРеално да збориме денес Анте гризеше,вака никогаш го немам гледано!Кога го стигна Санчез и му ја скина топката му аплаудирав,секоја чест!!Тоа го праеа Малдини и Кафу!Simple speachless!!![]()
Па у пм.Ако сврзи 2-3 утакмици вака и да сакаме нема да ни купатУште една таква утакмица и на лето забрајте на лев бек![]()
![]()
До сега Curva Sud најаки кореографии ваѓа во ЛШ
![]()
До сега Curva Sud најаки кореографии ваѓа во ЛШ
Нека му кажат на босанецот дека кога ќе промаши има уште од утакмицата за играње...
aha cool story bro
Башка и копирана,ептен најјака кореографија,башка и Гробари на трибина...абе мераци.
Ако прочита добро напоменав у множина за сите кореографии до сега. А во овој случај тоа што идејата е земена од некои други навијачи и е применета и подобро реализирана овде, не ја прави кореографијата јака ?aha cool story bro
Башка и копирана,ептен најјака кореографија,башка и Гробари на трибина...абе мераци.
Ај Интер може ќе имаат подобрa у нивниот 1/4 финален дуел.... оh wait !!
Ако прочита добро напоменав у множина за сите кореографии до сега. А во овој случај тоа што идејата е земена од некои други навијачи и е применета и подобро реализирана овде, не ја прави кореографијата јака ?