Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Реално да збориме денес Анте гризеше,вака никогаш го немам гледано!Кога го стигна Санчез и му ја скина топката му аплаудирав,секоја чест!!Тоа го праеа Малдини и Кафу!Simple speachless!! :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Реално да збориме денес Анте гризеше,вака никогаш го немам гледано!Кога го стигна Санчез и му ја скина топката му аплаудирав,секоја чест!!Тоа го праеа Малдини и Кафу!Simple speachless!! :D
Уште една таква утакмица и на лето забрајте на лев бек :pos:

М

Мартин`

Гостин

До сега Curva Sud најаки кореографии ваѓа во ЛШ
Еден од воџите на Гробари Чеги е задолжен за кореографијава на натпреварот, заедно со уште 30тина Гробари биле повикани за натпреваров да им помогнат околу кореографијата.. инаку одлична интересна идеја морам да признаам.

Едит.. не видов веќе кажал баш членот пред мене.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нека му кажат на босанецот дека кога ќе промаши има уште од утакмицата за играње...
не заебавај арно си изигра носот..сега јбг дечкото негов нон стоп го држеше и на моменти беше удвојуван..сепак и Гвардиола му ја научи играта на Носот како Алегри на Месси и затоа не се запримети многу многу..асистенцијата кон Емануелсон кога овај не ја смири му беше:drk:.....

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
aha cool story bro (y)

Башка и копирана,ептен најјака кореографија,башка и Гробари на трибина...абе мераци.

Ај Интер може ќе имаат подобрa у нивниот 1/4 финален дуел.... оh wait !!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добро изигравме,второ Барса немаа шанси многу и имавме простор за игра но не напавивме шанси многу..Боатенг да играше цела друго ќе беше не е спемен толку со Неста немаат играно 1 месец и директно на ваква утакмица..Антонини животна утакмица заедно со Бонера изиграа добро ме страеше од нив но не беа лоши..кај Бонера не ни напаѓаа многу ама Антонини спаси 2 чисти гола.Амброзини и Сидорф изиграа добро не беа лоши и они едино вчера слабо изигра Робињо од прва постава,од кога влезе Ел Шарави ја раздрма играта имаше неколку добри потези се гледа голем потенцијал во него,добро дојде со овие повреди да му се даде шанса па и добр ја искористува скоро секој меч го игра,а доста и ги започна пва постава.На реваншот се може да биде не е ништо изгубени до тогаш ќе се вратат неколку играчи а Алегри има добра тактика смислено како и за овој така и за другиот.Еден од тие зицери ај на Робињо не ни очекував да даде он на празне гол не дава не па со голман ама на Ибра може требаше да го мине голманот и така испадна он не ја закачи добро и лесно ја одбрани Валдез.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
На каталонците не им се допаднал тереот на Сан Сиро и затоа не дале гол. :tapp:
А првата утакмица на ист терен дадоа 3 сега 0 .... како така?
:eek:
Судијата не даде пенал, не даде слободен од 18 метри можеби затоа не дадоа гол. :cool:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ќе биде смејурија на КАмпот коа ќе им збрцаме први гол. Коа ќе се исфрустрираат, коа ќе почнат да плачат, не бега полуфинале.:P

Де теренот не им чинел (ако не чинел и за Милан исто не чинел), де пенал не им свирнал, а тоа врз Санчез ни сам Гвардиола не би го свирнал.

Ми се чини дека на Кампот ќе одиграме 1:1.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
aha cool story bro (y)

Башка и копирана,ептен најјака кореографија,башка и Гробари на трибина...абе мераци.
Ако прочита добро напоменав у множина за сите кореографии до сега. А во овој случај тоа што идејата е земена од некои други навијачи и е применета и подобро реализирана овде, не ја прави кореографијата јака ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ај Интер може ќе имаат подобрa у нивниот 1/4 финален дуел.... оh wait !!
Сине не се прави туп со сила кога не си,Curva Nord отсекогаш ваделе,сеуште вадат и ќе продолжат да вадат numero uno кореографии низ Европа.
Curva Sud порано вадеа јаки кореографии,признавам,ама се гледа дека немаат веќе креативност во нивните глави штом ги викнале “Гробари“ на помош за смислување кореографија.

Не сум дојден да провоцирам на темава,само изнесувам факти :)
--- надополнето: 29 март 2012 во 13:15 ---
Ако прочита добро напоменав у множина за сите кореографии до сега. А во овој случај тоа што идејата е земена од некои други навијачи и е применета и подобро реализирана овде, не ја прави кореографијата јака ?
Пријателе прочитав добро како пиша,ама сепак не си во право.
Дека вадат најдобри,тоа нема врска.
Curva Nord е признаена трибина за вадење најјаки кореографии во Италија,тоа го имаат признаено многу навивачки групи од Италија,меѓу која прва група беше Наполитанската :)

Инаку ако не си знаел ако една кореографија се појави на една трибина,во овој случај Брондби пред 4-5-6 години против Ајакс,не се сеќавам добро,друга навивачка група не смее,не може да ја искористи.
Се руши угледот на групата (Миланистите),се руши се што сториле до сега.
Затоа и почнаа да ги дупчат по форуми од вчера,почнаа да ги викаат copy-paste ultra group. :icon_lol:

Пак ке пишам не сум дојден да провоцирам,не ми е тоа намерата.

Kajgana Shop

На врв Bottom