Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
До сеа неам сонувано ваке за Милан... шо ме терало да сонуем стварно незнам, ама ако се оствари нема да биде лошо :D

Мунтари и Месбах нема да играат против Катанија во сабота поради картони.

Добро бе па јас го сонував реваншот со Арсенал 5:0 сме изгубиле па не испадна така :pos: :D

Добро бе па јас го сонував реваншот со Арсенал 5:0 сме изгубиле па не испадна така :pos: :D
Ама на полувреме сигурно си рекол :
- Леле мајко сонот ми се исполнува !!! :O:O:O

:pos::pos::pos:

дечково знаеше како со Меси, ич не требаше да го дадеме​

98d1f01d5492d11220455d869c26995a-1332280654.jpeg
.​
абе не заебавај Грков тапа бесе сега незна како игра во Вердер

Добро ова е кога Меси игра за Аргентина,а кога игра за Аргентина не го показува својот полн потенцијал, и плус тогаш мозе на грков му се погодила утакмицата.Несакам да казам дека е толку лош играч,има 22-23 години кога играше за нас не добиваше многу шанса за игра,млад е му треба искуство мозе за некоја година ке биде одличен играч.
--- надополнето: 27 март 2012 во 17:53 ---
Сега читам Арсен Венгер изјавил дека немаме никакви шанси да ја освоиме ЛШ.

http://www.goal.com/en-us/news/85/e...-milan-has-no-chance-of-winning-the-champions

А Келини ке навивал за нас,за да поминеме понатака и да го насочиме вниманието кон ЛШ а Јуве да ја земеле титулата во Италија.
http://www.goal.com/en-us/news/174/...19/chiellini-hopes-ac-milan-defeats-barcelona

Венгер може да си свири на гитарата и на PES да игра лига на шампиони.
Изгледа сеуште не може да го преболи поразот па лае, нека си гледа за неговиот тим и да освои нешто а не 8 години нема видено трофеј. Вечен учесник во лига на шампиони кој на крај завршува со к** во раци. :ROFLMAO: :icon_lol:
ioTqFZeehPStV.gif

The team trained in 22° heat this afternoon for the last time ahead of tomorrow’s Champions League Quarter-final against Barcelona.

Abate, Robinho, Maxi Lopez, Emanuelson and Mesbah are all training with the group in the initial phases.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom