Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ајде за арно и за убаво нека е.

Милан - Реал или Милан - Баерн Минхен финале ќе гледаме :D

Пишете Милан - Реал финале :D

Желбата да играме со Барса на Марли се исполни :)

нас ќе ни фали Абате на барса Абидал во 2та дуели(веројатно) зашто треба да оди на уште една операција.
Абе пак ќе се мачиме со нив ама се надевам дека ако ништо друго интересна утакмица ќе биде :D

Ајде ајде само јако против Барса тимот од кој се плашеше Пеп, го доби сеа мора да ги тепаме дома а гости да си изгубиме поштено максимум 1-0 :))))))

толку баксузи ова неам видено!
среќа ама ИЧ да се немало, се гледа дека ни Господ не не сака... (n)

Ако се знае нашата среќа во ждрепкиве ич не сум разочаран.Можеше Апоел,Марсеј,Бенфика па и Челзи ама ете ни се падна Барса и спортски е на се надеваме на пласман понатаму.

Не ми е толку криво што ни падна Барса колку што ми е криво што на Реал им падна АПОЕЛ :D

Ништо страшно што дека играмо со Барселона ?
Шампион да станеш треба да ги истресеш најаките и заслужено да си.

За да бидеш најдобар треба да ги победиш најдобрите, колку и да звучи клише тоа е. Искрено за еден фудбалер нема нешто подобро да игра натпревар против моментално најдобриот тим во Европа во последниве 4 години. Нека засукаат ракави медицинскиот тим и нека ги средат повредените што побрзо да има Алегри цел тим на располагање. Некој сакаше епски натпревар ете си го доби. :)

Ќе биде ептен интересно, искрено боље срцево да ми подрипува против Барса, да ми се потат раце и притисокот да ми рипа до немај каде него да гледам една рутинска победа над Апоел, Марсеј, Бенфика.

Само повредиве да се санирет, и готови се и Барса.. Главно убав фудбал ќе гледаме.
А ако изгубиме, страм ќе ми е од дома да излезам, ќе ме искинет од заебавање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom